Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny hej! Tyle co się zjawiliśmy w hotelu pod Poznaniem i idziemy się ogarnąć i na "panieński"... Nie nadrobię Was bo wpadłam na sekundkę. Jutro jak będę mieć więcej czasu opowiem jak wrażenia. Ogólnie już jestem zdenerwowana lekko
jaroszka, Lexie, Nynusia, lili_madlen, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaton, ja mam takie objawy po śniadaniu i czasem wręcz musze się położyć bo mi słabo. Potem w ciągu dnia już tego nie mam. nie wiem z czego to wynika
Lili, pisałam do Ciebie na priv ale chyba nie doszło - jaki szpital ostatecznie wybierasz? Mi wczoraj położna środowiskowa odradzala św rodzinę. .
A z witamin biorę falvit mama i omegamed pregna - nawet żelazo mam jeszcze w normieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:06
-
jaroszka wrote:Polkosia tak z ciekawości: W femibionie jest DHA, to po co bierzesz jeszcze oddzielnie ?
Z tego co gdzieś czytałam jedna kapsułka nie wypełnia zapotrzebowania. Jak brałam witaminer to było napisane żeby brać dwie dziennie. Pregna plus też ma DHA a mimo to mam jeszcze przepisane pregna dha oddzielnie.21.10.2015 Leon -
Polkosia super wyglądasz!
Ja biorę doppel herz Activ mama.
Twardnienia mam ale 2 3 razy dziennie i nic na to nie biorę. Za to jak nie wezmę witamin to mam takie skurcze łydek ze nie umiem sobie poradzić
Na zamówienie z Gemini cczekałam 2 dnipolkosia lubi tę wiadomość
-
onka wrote:Agaton, ja mam takie objawy po śniadaniu i czasem wręcz musze się położyć bo mi słabo. Potem w ciągu dnia już tego nie mam. nie wiem z czego to wynika
Lili, pisałam do Ciebie na priv ale chyba nie doszło - jaki szpital ostatecznie wybierasz? Mi wczoraj położna środowiskowa odradzala św rodzinę. .
A z witamin biorę falvit mama i omegamed pregna - nawet żelazo mam jeszcze w normie
Jejuu Onka dlaczego odradzala sw.Rodzinę? Mnie wlasnie wszyscy polecaja.. -
Muffinka, mam zaciskać odbyt, jakbym chciała kupę wstrzymać. Poprawiać ma to krążenie tam.
o UPS otrzymał paczkę, więc może jutro przyjdzie i wreszcie będę mogła poprać ciuszki itd.
Właśnie sprawdziłam kiedy Tadeusz ma imieniny i tak: 25.10, 28.10 i 11.05. Po cholerę są dwa razy w tym samym miesiącu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:27
-
Muffinka, to się tyczyło tego, że mam hemoroidy
Lexie, szkoda, że tak imieniny są blisko urodzin Tadka. Niefajne mi się to wydaje. No, ale trudno. Trzeba przyjąć tego 25.10 w takim razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:37
Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Mikejla nooo to miłego wieczoru !!
Jest pare fajnych miejsc które mozna odwiedzić w Poznaniu i miło spedzić czas wieczorna porą tak ze baw sie dobrze i uważaj na siebie:)
onka No ja mam dylemat jsli chodzi o ten szpital ponieważ zasugerowałam sie "świętą rodziną" oraz "raszei" bo mam kolezankę która stała sie aktualnie moja położna środowiskowa i odbywała praktyki półroczne w każdym z Poznańskich szpitali (oddziały połoznicze) i powiedziała mi tak : jesli z ciążą coś jest nie tak i są jakies problemy to najlepiej "Polna" bo sprzęt i wiedza tam nie zawodzą aczkolwiek taśmówka i rzeźnik , ale jeśli wszystko z ciazą ok to poleca najbardziej "św.rodzinę" bo : badają wszystkie noworodki jakimś tam specjalnym systemem (jedyny szpital w P-Ń) a w innych tylko przesiewowo, po ciężkim porodzie mama może dać maluszka na salę i siostry go wykapią i doniosą tylko na karmienie , zabiorą na noc żeby mama przez pierwsza dobe zregenerowała siły ,ale może go również mieć cały czas przy sobie - wedle życzenia , minusem jest fakt że rodzina i mąż/partner nie może wchodzic do maluszka ani na sale gdzie leży mama (PORÓD RODZINNY JEST JAKNAJBARDZIEJ MOŻLIWY, tylko wtedy tata widzi i przytula dzidziusia) / Na "raszei" ponoć też b.dobrzy specjaliści , tata i rodzina mogą wejsc na sale (gdzie leża wszystkie mamy) , ale malucha dostajesz juz w 3 godziny po porodzie i nie obchodzi ich w jakiej jest sie formie , poród rodzinny także mozliwyNo i ponoć Panie są milsze i sympatyczniejsze na "raszei" . Odradziła mi jedynie "Lutycką" z powodu kiepskiej opieki , nie udzielaja informacji , wprowadzaja nerwowa atmosfere niewiedzy i ciężko cokolwiek sie zapytac dowiedziec - ogolnie kiepska atmosfera ...
wysłałam Tobie onka te wiadomość na prywatnie ale chyba nie doszła tak że pozwoliłam sobie na "odrobinę prywaty" tutaj na głównym forum
-
http://www.gdzierodzic.info/
tu jest taka fajna stronka z masa komentarzy do każdego ze szpitali nie tylko w Poznaniu ale i całej Polsce wiec każda z was może sobie podczytać
Tylko sie wpisuje jaka placówka nas interesuje i wciska sie "szukaj" i są najaktualniejsze komentarze dziewczyn rodzących -
ss, ja nadal nie wiem jak ten masaż wykonywać, jutro na SR będę dopytywała położnej i L pewnie zacznie mi w weekend robić, jak mi się psita uspokoi po depilacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 17:48
ss lubi tę wiadomość