Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandra90 wrote:Arielka współczuję przykrych doświadczeń, ale jakie to ważne, żeby w odpowiednim momencie trafić na dobrych ludzi wokół siebie... Tym bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, żeby tam rodzić. Tak jak mówisz, nie szukamy hotelu, byle było gdzie przespać i się umyć i żeby zwyczajnie, po ludzku podchodzili do pacjentów. Na szkołę rodzenia może i bym się zapisała, ale nie jestem zameldowana w Warszawie i nie odprowadzam podatków. Dzięki za mail, może postaram się skontaktować z tą Panią i umówić chociaż na zwiedzanie...
a no tak bo to rzeczywiście jest dla stale zameldowanych w Warszawie. no ale napisz może własnie na zwiedzanie się załapiesz albo ze szkołą za jednym zamachem albo jakoś się umówisz z tą babeczkąAleksandra90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agaton - ja jak Wredotka biorę Optimamed Omega Forte z polecenia lekarki prowadzącej ciążę. Tylko jakby co polecam zamówić z jakiejś apteki internetowej - prawie połowę taniej.
Swoją drogą dużo z Was korzysta z apteki Gemini - też raz coś zamówiłam i jakoś długo czekałam. Ostatnią paczkę wyprawkową zamówiłam za to z apteki Dbam o Zdrowie (https://www.doz.pl/). Ceny porównywalne do tych z Gemini, można odebrać osobiście - a punktów mają mnóstwo w całej Polsce, jednak dla mnie najważniejsze, że można zamówić paczkę do Paczkomatu! Ostatnio to moja ulubiona forma zakupów, bo na kuriera to trzeba czekać, jeszcze często robi łaskę, że przyjedzie po 16 i dziwi się, że człowiek może siedzieć w pracy. -
Ja zawsze z DOZ korzystam, ale była spora różnica w cenach, więc zdecydowałam na Gemini (chociaż sama myślałam na początku, że dziewczyny mają jakieś profity za ściąganie klientów)
madu lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A oprawki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d6b9f40dd4a.jpg
Klasyczne Ray-BanBlondik, Aleksandra90, lili_madlen, WiedźmaMaKota, madu, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, jacusianka, agaton, Natka88, zakocona, Nynusia, Lexie, paula1, lojkalojka, soraya, ~Rewianka~, Lucy7, stokrotka25, Bąbelek, PauLLa, Wredotka, nat_alia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnymadu wrote:Oglądałyście film Babies dziewczyny???? dokument. Jesli nie to polecam
Super słodki o pierwszym roku zycia czwórki dzieciaków z rożnych zakatków świata:)
https://vimeo.com/30328533
Fajny dokument, ale ja nie moge patrzec na to masakra.. zwiazywanie sznurkiem w chinach, albo te biedne male murzynkiMaximmum lubi tę wiadomość
-
Aleksandra, mojej mamy siostra rodziła tam 3 lata temu i była bardzo zadowolona. Warunki rzeczywiście nie są najlepsze (w sensie pobytowe, trochę zniszczone wszystko), ale za to opieka była na medal.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny lekarz ginekolog sam mi wypisał w razie jakby nospa nie pomagała....mam 4 opakowania 50 mg.
Wobec tego chyba bez sensu do niego dzwonić....te twardnienia nie sa bolesne, czasami sa spowodowane wypinaniem sie malucha. Wiem, ze u niektórych kobiet takie sa uroki ciazy, mojej siostrze tez twardnial i nic nie brała,stad pytam sie Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:58
-
Jaroszka tez mam te twardnienia i lekarz jakis czas temu przepisal mi luteine 100 2x1 bralam pozniej kazal przestac ale mowil ze jesli pojawia sie skurcze tl moge brac kilka dni wiec chyba wprowadze i zobacze efekt.. nospa forte i magnez nie dzialaja niestety wcale caly dzien leze
-
Kurcze ja też zrobiłam zamówienie w gemini w pon, a nawet nie wysłali jeszcze
Byłam u internisty, oczywiście tak, jak myślałam, mam hemoroidy. Dostałam jakieś dwie maści do smarowania, mam ćwiczyć odbyt i mam robić nasiadówki z kory dębu.
polkosia, super ci pasują!
Byłam też w empiku i kupiłam "album dziecka" w końcu. Wybierałam chyba z 40 minPotem poszłam do H&Mu, C&A i TK Maxxa, i nic ciekawego nie znalazłam
W hm kupiłam tylko sobie sweter jeden. Chciałam stanik do karmienia, ale w centrum działu mama nie ma
I już się położyłam, bo brzucho napięte (zasrane wzdęcia), no i nogi bolą po prasowaniu i łażeniu po sklepach.
Witamin i DHA już chyba z 2. tydz nie biorę, ciągle zapominamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 16:40