Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
FreshMm wrote:Ja dziś zaczynam 35 tydzień, 34 tygodnie skończone
Czuję, że to już tak blisko do porodu, jest dreszczyk emocji...
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Nynusia to Ty też już tak blisko?? Jaaa....
Ja kupiłam bella mamma i Canpolu po 2 paczki, no i takie zwykłe najzwyklejsze miękkie bez siateczki ale ze skrzydełkami, ale nie wiem czy dobrze wybrałam
Ja w ogóle nie wyobrażam sobie jak dziewczyny piszą, że w szpitalach nie pozwalają chodzić w majtkach po porodzie, z samą podpaską, jak?Nynusia lubi tę wiadomość
-
Jak z podpaską bez majtek? tzn mi się akurat nogi łączą więc może bym przytrzymała ale jak się poruszać w tym?
Polkosiu mój B. jest panną nie mogłam wymarzyć lepszego facetaale jakie są baby - panny to nie wiem
ponoć pedantyczne
35 lat skończy we wrześniu - robię mu tort obsypany lenlilkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 13:44
polkosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
U mnie w rodzinie dwóch facetów to panny i są okropni! Krytyczni i przesadnie pedantyczni i czyści, dosłownie dokładnie jak w opisach tego znaku
Wiem, że to tak nie zawsze jest, ale ja też jestem typowy strzelec, niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 13:45
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Acha, sprawa z teściową załatwiona... tzn. nic się teraz nie dowie, co jej wnuczek nawywyijał, szwagier wyłoży za niego kasę, którą młody będzie spłacał mu w ratach. Dopiero po powrocie znad morza jej powiemy, co się stało, żeby nie zrezygnowała z wyjazdu
Też mam z bella mama podpaski, a drugą paczkę mam zwykłych podpasek, tylko grube i na noc. Nie wiem, ile czasu się krwawi po porodzie, ale w szpitalu powiedzieli mi, że około 2 dni.polkosia lubi tę wiadomość
-
Nasz najlepszy przyjaciel też jest panną, jest przesadnie czysty i pedantyczny ale równy gość z niego, serce na dłoni, tylko czasem za dużo pije i dlatego raczej już "panną" zostanie bo kobiety do niego nie lgną przez to ;/
A szkoda bo naprawdę fajny gość.
Ja to typowy bliźniak za to, może nie dwulicowa ale o dwóch twarzachi wieczna huśtawka nastrojów.
-
polkosia wrote:U mnie w rodzinie dwóch facetów to panny i są okropni! Krytyczni i przesadnie pedantyczni i czyści, dosłownie dokładnie jak w opisach tego znaku
Wiem, że to tak nie zawsze jest, ale ja też jestem typowy strzelec, niestety
A ja typowy rak - płaczliwy, wrażliwy, pani domu, uczuciowy, przekorny i uparty. Z zodiakiem nie wygraszpolkosia, ss lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:No do września coraz bliżej. Obstawiam, że u nas na 22.09 będzie już co najmniej 8 rozpakowanych
stokrotka25, ZakręconaOna, polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:A w ogóle to ja też mam jakieś mega przeczucie, że się wcześniej rozpakuję a najlepsze... jest to, że mój 21-28 września jest w PL, i zgadnijcie jakie mam przeczucia
ja mam mega przeczucie tez ze rozpakuje się wczesniej , mój D obstawia ze będzie to 19.10 , pd roku czasu co chwila pokazuje mu się ta liczba i albo umowę tak dostanie albo urodze hahahapolkosia lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Czemu aż 8 ?
Fresh moja siostra tez rak , wszystko sie zgadza co napisalas i z nią prócz pani domu haha
Ja się długo wypierałam bycia panią domu, co mi się kojarzyło z kurą domową. Wolałam imprezy i luzAle od czasu ciąży natura wzięła górę i teraz uwielbiam swoje mieszkanie, uwielbiam troszczyć się o P., w miarę lubię gotować (byle bez przesady) i itd.
agaton lubi tę wiadomość
-
Hahaha, urodzę bo bardzo nie chcę wtedy urodzić, raz, że chcę aby on był ze mną na porodówce a dwa wiadomo...
Jest nas więcej, no i jest kilka co to są u nas na liście a mają tp na wrzesień, no i jeszcze kilka, które raczej nie donoszą. Wiecie co? nie ważne kiedy urodzimy, ważne, żeby nasze maluszki były zdrowe i silneZakręconaOna, polkosia, Blondik, agania, Nynusia, estrella, estrella, Bąbelek, nat_alia lubią tę wiadomość