Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jacusianka wrote:Nam na SR polozna mówiła, że pierworódki rzadko rodzą przed terminem
ale to się jeszcze zobaczy
ja też przez cukrzyce mogę mieć wcześniej indukowany poród. Ech... A chcialam naturalnie...
Jacuska ja przez cukrzyce będę miec rozwiązana ciążę 38-39. Od 38tc juz w szpitalu. -
Dzien dobry ! Od rana na zakupkach w biegu , ale mam kosmetyki dla syneczka no i farbe do pokoiku ! Chociaz co sie okazalo ? Zrobilam super wyliczenia i zabraklo nam na pol sciany a ze tu sklepy tylko do 14 musimy czekac do poniedzialku z malowaniem ah...
Lojka, Zakrecona ciesze sie ze o mnie pamietacie zaraz pstrykne jakąś fotke :*
No i bylam dziś w Lidlu u nas , całe kosze bluz tych polarkowych i bodziaków
Nie wiem za ile bylo w PL ale u nas body x2 za 4 euro , a polarkowe bluzeczki za 6 euro , tak pisze dla porownania
-
Agatka, to chyba zależy od szpitala. U nas jeśli ma być wywolywany porod to przyjeżdża się dzień wcześniej.
A wiecie czego ja boje się najbardziej?? Właśnie pobytu w szpitalu!! Bo nigdy nie byłam. Jak odwiedziłam kogoś bliskiego to wychodziłam z dążących rękami... A co najdziwniejsze : jak bylam wolontariuszka w centrum onkologii to dawało mi to mega pokera! I weź tu bądź mądry i pisz wiersze...[/url]
[/url]
-
Szczęśliwa, mąż wg wyliczeń powinen zużyć 5l, a zostało mu prawie litr, więc zależy od stylu malowania, wałka i wydajności farby
Może zabraknąć, ale nie musi, jak mało się pomyliłaś. Może lepiej pomalować, bo jak starczy, to po co kolejna puszka? Szkoda kasy
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jacusianka, ja jestem pierwszy raz w szpitalu. Bałam się strasznie, płakałam przez 2h na IP zanim jeszcze była decyzja, że w ogóle muszę zostać i wiesz co... Strach ma wielkie oczy
Pierwszego dnia było koszmarnie, pół nocy nie spałam i płakałam, a dziś? Zupełny luz i nawet się cieszę z tych przymusowych "wakacji" i fizycznie i psychicznie odpocznę od tego wszystkiego.
nat_alia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Serio, Polkosia?
ja się boję najbardziej tego, że będę musiała zasnąć bez ramienia męża
zawsze wkładam mu rękę pod ramię i zasypiam jak dziecko
ale podobno po porodzie się nie śpi w nocy tylko patrzy na swój własny, osobisty CuD
stokrotka25 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Polkosiu no niestety trzeba kupić bo pol sciany zostalo białej a juz nie bylo czym wszystko poszlo , ale bedzie na poprawki wiec nie ma tego złego , szkoda tylko ze do poniedzialku trzeba czekac tak sie nastawilam na ten pokoik dziś
no i wszystko musi lezec dalej , folie wałki i czekamy
polkosia lubi tę wiadomość
-
Serio! Wiele razy tu pisałam, że panicznie boję się szpitala, a naprawdę nie jest źle. A dziś nawet jedzenie dużo lepsze niż wczoraj.
A jeszcze czasem piszecie o tętnie, to ja mam za każdym KTG około 100-105 i myślałam, że to za dużo, ale lekarz mi właśnie powiedział, że w ciąży norma to 100 i jest idealne. Więc jak macie podwyższone, to zupełnie się tym nie przejmujcie!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Tak pomalowane , oczywiscie bez jednej połówki
No wiec to my przed chwila
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9967fc207b3.jpgpaula1, ZakręconaOna, polkosia, Muffinka1019, green, Nynusia, lojkalojka, annggela, soraya, estrella, Magnosia, Lucy7, Blondik, agaton, ss, BATTINKA, Lexie, nat_alia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Na karowej jest praktyka obserwacji cukrzycek od 37-38tc ze względu na zgony wewnatrzmaciczne.
Ja niestety doświadczenie ze szpitalami mam, jako dziecko leżałam pól roku, przechodziłam chemię, biopsję, jakos mnie to nie rusza. Pozniej pracowałam 3lata na onkologii, wiec musze powiedziec lubię szpitale.
A po porodzie faktycznie nie śpi sie, tylko czuwa -
Szczęśliwa mamusiu jaki brzusio malutki
U mnie Aurelcia się rozepchała hehe
Też mi się wydaje, że nas troszkę będzie już we wrześniu, ja mam termin na 30/09, a przeczucie, że będzie szybciej Niunia.
Pamiętacie na której stronie jest nasza lista? Chciałam sobie podejrzeć, kto kiedy
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość