Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam odpowiedź!!
Pani dr napisała że to z pewnością przez tą infekcję, już wczoraj wzięłam na szczęście lek bo coś czułam...
Mam brać urosept 3x2 i żurawinkę, no i tą nestatynę i za 4 dni powtórzyć badanie. A o d-dimerach nie napisała ale zawsze je miałam lekko ponad normę więc myślę że może nie zwiększyły się aż tyle żeby było to coś ważnego.
Ufff, dziękuję Wam za wsparcie! :*polkosia, Nynusia, nat_alia, Ursa, Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
Polkosia, ja bym z taka baba nie wytrzymała, poprosiłabym o przeniesienie do innej sali, nerwy dodatkowe nie są ci potrzebne
miłego dnia
a co do wózków, mój adamex ma niby gondolę 80cmWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:20
-
Mieli ją przenieść, może dziś to zrobią... Mówiłam siostrze, że wolałabym z jakąś ciężarną leżeć, żeby pogadać na tematy ciążowo-dziecięce, ale jak wczoraj zagadałam do jednej na korytarzu, to okazało się, że jest totalną ignorantką w tym temacie i nawet nie wie co to jest morfologia (sic!). Taka typowa, praska lalunia z tipsami i w różowej koszulce z Hello Kity. Przerażające. To już wolę z tą babcią...
Ola, to dobrze, kuruj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 10:23
FreshMm, stokrotka25, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam się i ja
od rana ogarniam dom, zostalo mi jeszcze do poprasowania pranie żeby mąż miał w czym do pracy chodzić
dziś wraca do domu babcia z sanatorium ( koniec 3 tyg wakacji ), skonczy nam sie luz i chodzenie gołym po domumąż pojechał po nią do Ustronia i teraz czekam kiedy wrócą - aż się boję
a poźniej mąż zabiera się do malowania sypialni
jaroszka z tą nospą faktycznie musi coś być mi lekarz tez mowil ze jak co to podwojna dawke zwyklej nospy -
No to niestety u nas tez kiepski poranek. Moja córka od 2 tygodni ma problemy zdrowotne, wygląda to dosc poważnie. Dzisiaj znowu zrobilo jej się słabo i zwymiotowala śniadanie. Kazano nam jechac do szpitala, teraz juz czuje sie lepiej wiec zdecydowaliśmy, ze pojedziemy jutro na czczo i juz z pobranym moczem. Bardzo się o nią martwię, bo widzę, ze to nie jakas infekcja, tylko cos innego
moze to niedoleczony zum, nie wiem
-
Fresh to fajna masz ta tesciowke...
Powiedzcie jej najlepiej dopiero po powrocie jak sprawa bd zalatwiona , pp co ma myslec i sie zamartwiac...
A Polkosia co jeden to ciekawszy przypadek w tym szpitalu, na pewno na dobry oddzial Cie polozyli?wez sie moze upewnij
-
polkosia wrote:Agatka, to zdrówka. A ile ona ma lat?
Powiem Wam dziewczyny, ze ciąża to Pikus, pozniej to sie zaczyna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:34
-
Fresh ale wiesz co kurcze Ja rozumiem , ze to 18 letni chłopak itp i Babcia go wychowuje ale nosz kurde ! Twoja Teściową tak jak mówisz nigdy nie była tyle lat to nie może sobie wszystkiego odmawiać a smarkacz powinien sam za siebie brać odpowiedzialnosc , nawet jak się uczyć znaleźć dorywczą robotę i spłacać a nie wiecznie babcia ! Stokrotka ma racje , powiedzcie jej może po powrocie . Spokojnie wakacje spędzi które się kobiecinie należą .
Kochane wrocilam z zakupów , kuzwa ale się nalazilam . 4 h lazilam ale obkupilam Oskara ! -
Zakręcona, pochwal się
Ja dziś wstałam o 10.30...juz nie pamiętam kiedy spałam do południa! Wczoraj miałam zadzwonić do położnej, umówić się na podpisanie umowy i zapomniałam! No kalafior ciążowy działa! Zadzwonię w poniedziałek
Jakoś tak kiepsko się dziś czuje... Duszno mi i słabo... Chyba poleżę dziś trochę...[/url]
[/url]
-
Bąbelek wrote:Zaczynamy 31 tydzień łaaaaa!!
My teżCoraz bliżej, coraz bliżej:) Zakręcona to już chyba wszystko masz co?
Ja dziś kupiłam tylko koszulę do porodu,bo tą z bonprix jednak oddałam, a dla Małego mam już chyba wszystkoKuszą mnie jeszcze niektóre rzeczy jak widzę, ale się nie daję
estrella, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Ja mam szlaban na skarpetki bo już mam za dużo
A co do wyprawki to też już mam większość, zostały tylko takie rzeczy co to mogą być a nie muszą, a jak muszą to się dokupi
No i wanienka.
Mała dziś chce mi żebra połamać ;/polkosia lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyHej
Amerie kocyk do wozka jest gruby i cieplutki. Nie wiem jakie dokladnie jest tam wypelnienie ale mysle, ze mojej malej bedzie cieplutko na spacerach
A ja dzis do mamy przyjechalam wiec do jutra bede sie obijac... Wszystko pod nos podstawione
Ale szalejecie z tymi przygotowaniami... Ja nawet jeszcze nie wiem w jaka torbe sie spakuje i pranie dopiero zaczelam... Nie mam jeszcze wszystkich kosmetykow i pampersowmam nadzieje, ze jednak coreczka posiedzi jeszcze troche w brzuszku i na spokojnie zdaze
polkosia, Amerie lubią tę wiadomość
-
Wiedźma mój syn dzisiaj to samo robi , byłam na zakupach to dostalam takie kopniaka w żebro ze aż mnie zgielo .
Jacusianka pochwale ale muszę odpocząć chwile bo nogi wchodzą w tyłek: p
Zetaa lada chwila !!!!
Stokroteczko jeszcze nie wszystko , jeszcze z kosmetyków muszę trochę kupić , koszule do karmienia i dla mnie rzeczy do szpitala:) plus zestaw do wózka do okrycia itp:)stokrotka25 lubi tę wiadomość