Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję Wam :*
zmykam spać i czekam do rana, po co tak piszą że pilnie się musze z nimi skontaktować, jeszcze pilnie piszą "PILNIE".
Tylko martwią, a co ja przez noc zrobię jak wyniki są po godzinach pracy...
albo nie wiem, może to i dobrze że tak mobilizują.
Zmykam spać i mam nadzieję że rano nie będzie tak źle.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie... dopadla mnie bezsennosc
A moze to tylko stres? Bo wizytuje dzis, na 8:00 mam. Trzymajcie kciuki, oby brzuszek malej nadgonil, a szyjka byla dluga.
Wizytuje ktos dzis oprocz mnie? Jesli tak, to powodzenia, trzymam kciukiUrsa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Sobota a Ja juz nie spie , eh:)
A dziś znów dzień zakupów !a bardziej odbiorów heheh
Green powodzonka i mocno zaciśnięte kciuki .
Ola powtórzyła bym badanie , spokojnie na pewno będzie dobrze :*
Lojka tez mnie rwa napitala ... Lekarz mi powiedział , ze ma przejść po porodzie bo płód przestanie uciekać na nerw tej rwy bo pewnie ogólnie to ona zdrowiutka jest , ze tak powiem .
Masz wiec pewnie tak samo jak Ja , ze masz ucisk jakiś i stad bol ale znam go .
Ile to razy aż do łez doprowadzał bol , rwanie z początkiem posladka , odrętwienie nogi , wyprostować człowiek się nie mogę albo nagły tępy bol i chu ** nie wyprostujesz się . Masakra ale oby nam przeszło .
A wy jakie plany na dziś pchelki ? :*lojkalojka, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Mnie już na KTG obudzili. Witajcie
Ola, nie martw się, pewnie dostaniesz jakieś leki i za 2-3 dni będzie po kłopocie!
Ja zaczęłam panikować od rana, bo od wczoraj od 21 mała nie ruszyła się ani razu, a w nocy zawsze na siku się budzi, ale może jest zmęczona, bo mało spałam. Ona też. Dobrze, że za chwilę to KTG...ola.321 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia ty kochana korzystaj z babci tekstów...bo w domu tego nie ma:) faktycznie babka niezła,uśmiałam sie
Nie martw sie Klementyna miała gorszy dzień to normalne moja mala tez nie zawsze jest rozrzutna z kopniakami...ale jesteś pod opieką więc zaraz sprawdza
Olu nie znam się na tych wynikach kompletnie no ale przecież masz kontakt z dr więc za niedługo będziesz zdrowa
Grzybica lubi kobiety w ciąży...niestety ale niestety dla niej,że są na nią sposoby/leki
Będzie dobrze!polkosia, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja. Nie śpię od 40min.. Choć dzisiaj spało się nieźle. Zero koszmarów i usnelam przed 23.
polkosia, uśmiałam się wczoraj, jak jej teksty czytałamI jak? KTG poprawne?
Ola, daj znać, co lekarz powiedział o wynikach!
Rwa mnie tylko dzień czy dwa bolała, jak mały naciskał nerw. Całe szczęście, vo ból okropny, także trzymajcie się dziewczyny!ola.321 lubi tę wiadomość
-
Może takie niezbyt przyjemne pytanie, ale po tym babci gadaniu, że nie sra od 16 dni, to ja dzisiaj zorientowałam się, że ostatni raz się wypróżniałam 48h temu. Zazwczaj rano mnie bierze, a wczoraj i dziś nic. Co tu zjeść, żeby trochę zadziałać? Co ile Wy się wypróżniacie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 07:56
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam i ja !
Wstawilam juz zupe i moge z wami poplotkowa popijajac kawe
Polkosia te numery na KTG to tak jak pisalas pierwszy to tetno dziecka , drugi to procentowy zapis skurczow ( u Ciebie ich nie widac jesli sa na granicy 15-20 ) i trzeci ( nie jestem pewna) ale to chyba twoje tetno .
Co do wizyt w toalecie to zazwyczaj raz dziennie .
Popros meza niech przyniesie ci jodurt naturalny ,albo activie ze sliwkami lub przecier owocowy taki dla dzieci ze sliwkami .Moze cie ruszy
Mi lekarz zazwyczaj na kazdej moje pytanie odnosnie bolu kosci ogonowej , czy rwy odpowiada po porodzie wszystko minie . Wiec czekam
Green powodzenia i kciuki zaciskam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 08:12
polkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Witajcie! !
Ja dziś dobrze spałam ale musze wstać bo dopadł mnie mały głód aż w brzuchu mi burczy!
Jedynie co to kicia sobie uwidziala dziś spanie ze mną
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7eba2ad07b42.jpg
Polkosia teksty babci rozbrajajace.
Green kciuki za wizytę
Lili daj znać co na IP powiedzieli
Miłego dniapolkosia, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Polkosia ja jak poszłam do szpitala w czwartek to od wtorku rano do wtorku kolejnego nie byłam na kibelku takiej blokady dostałam aż miałam iść do sióstr po cos bo czułam się już źle ale na szczęście to było jednorazowo.
Teraz chodzę codziennie rano a sporadycznie co 2 dnipolkosia lubi tę wiadomość
-
lojkalojka wrote:zakrecona Ty to aktywnie ten pobyt w polsce spedzasz ? Podziwiam , ale i sie nie dziwie
Polskoia Ja po tydzień czas potrafiłam się nie załatwiać , na mnie ze wszystkiego tylko ! Koper włoski herbatka podzialala !polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKornelia wazy 1901 g. AFI 6,6 - mam wiecej pic. Szyja 2,9 cm. Nie ma tragedii
brzuszek malenstwa troszke podgonil. Pani dr sie smiala, czy ja jestem w stanie jesc i oddychac,bo brzuch mam niewielki i dzidzia zajmuje cala przestrzen w srodku
polkosia, Magnosia, lojkalojka, FreshMm, Nynusia, ss, agania, Bąbelek, paula1, Lexie, annggela, nat_alia, ewwiel, estrella, Arielka, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, agaton lubią tę wiadomość
-
Jak zaczniesz odbierac e blyskotki dla dzidziusia to humor wroci
Pochwal sie potem ?
Szczesliwa _mamusia , bo my tak wszystkie tu ladnie rosniemy , a jak sytuacja u Ciebie ? Ostatnio jak wkleilas zdjecie brzuszka to nie mogla sie go doszukacMoze zadowolisz nasze oko jakas fotka
?
polkosia, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Też torby spakowałam. Dla Szymka więcej tych rzeczy wyszło niż dla mnie i jego spakowałam w walizkę na kółkach a siebie w taką materiałową, sportową
Nie wszystko jednak mam już w swojej torbie. Dziś muszę sobie kupić nowe kapcie np.... No i poduszka do karmienia się nie zmieściła, a jest na liście w moim szpitalu i na pewno by się przydała. Muszę coś jeszcze pomyśleć...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Polkosia pewnie , zawsze możesz o cos poprosic jak będzie ciężko się załatwić .
Kochana jeżeli tylko chcecie to nie ma problemu mogę się chwalić heheh:) i mam nadzieje humor się poprawi dokładnie .
Szczęśliwa wlasnie ! Chwal się.
Lece dzisiaj polatać po sklepach a później domowe spa. Włosy robię , brewki itp itp a co !Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 08:43
polkosia, Nynusia, FreshMm, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość