X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam :*
    zmykam spać i czekam do rana, po co tak piszą że pilnie się musze z nimi skontaktować :/, jeszcze pilnie piszą "PILNIE".
    Tylko martwią, a co ja przez noc zrobię jak wyniki są po godzinach pracy...
    albo nie wiem, może to i dobrze że tak mobilizują.
    Zmykam spać i mam nadzieję że rano nie będzie tak źle.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • agaton Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola,to oby to "tylko" infekcja i obyś sobie z nią szybko dala rade,daj znac jutro:)

Polkosia,teksty wspollokatorki wyborne:)

Lojka,twój o rwie tez wymiata haha:D

Dobra,ide spać,dobranoc:*

lojkalojka, polkosia, ola.321 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 05:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie... dopadla mnie bezsennosc :/
    A moze to tylko stres? Bo wizytuje dzis, na 8:00 mam. Trzymajcie kciuki, oby brzuszek malej nadgonil, a szyjka byla dluga.

Wizytuje ktos dzis oprocz mnie? Jesli tak, to powodzenia, trzymam kciuki :)

Ursa, Blondik lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Sobota a Ja juz nie spie , eh:)
    A dziś znów dzień zakupów ! :D a bardziej odbiorów heheh

Green powodzonka i mocno zaciśnięte kciuki . :)
    Ola powtórzyła bym badanie , spokojnie na pewno będzie dobrze :*
    Lojka tez mnie rwa napitala ... Lekarz mi powiedział , ze ma przejść po porodzie bo płód przestanie uciekać na nerw tej rwy bo pewnie ogólnie to ona zdrowiutka jest , ze tak powiem .
    Masz wiec pewnie tak samo jak Ja , ze masz ucisk jakiś i stad bol ale znam go .
    Ile to razy aż do łez doprowadzał bol , rwanie z początkiem posladka , odrętwienie nogi , wyprostować człowiek się nie mogę albo nagły tępy bol i chu ** nie wyprostujesz się . Masakra ale oby nam przeszło .

A wy jakie plany na dziś pchelki ? :*

lojkalojka, ola.321 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już na KTG obudzili. Witajcie :)

Ola, nie martw się, pewnie dostaniesz jakieś leki i za 2-3 dni będzie po kłopocie!

Ja zaczęłam panikować od rana, bo od wczoraj od 21 mała nie ruszyła się ani razu, a w nocy zawsze na siku się budzi, ale może jest zmęczona, bo mało spałam. Ona też. Dobrze, że za chwilę to KTG...

ola.321 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie dziewczyny, ja mam takie 3 numery na KTG. Serce to wiem, koło 140 zazwyczaj. A potem jest jakieś 15-20 obok i na dole koło 100. Co to są te dwa pomiary?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ty kochana korzystaj z babci tekstów...bo w domu tego nie ma:) faktycznie babka niezła,uśmiałam sie ;)
    Nie martw sie Klementyna miała gorszy dzień to normalne moja mala tez nie zawsze jest rozrzutna z kopniakami...ale jesteś pod opieką więc zaraz sprawdza :)

Olu nie znam się na tych wynikach kompletnie no ale przecież masz kontakt z dr więc za niedługo będziesz zdrowa :)
    Grzybica lubi kobiety w ciąży...niestety ale niestety dla niej,że są na nią sposoby/leki :)
    Będzie dobrze!

polkosia, ola.321 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Nie śpię od 40min.. Choć dzisiaj spało się nieźle. Zero koszmarów i usnelam przed 23.

polkosia, uśmiałam się wczoraj, jak jej teksty czytałam :D I jak? KTG poprawne?

Ola, daj znać, co lekarz powiedział o wynikach!

Rwa mnie tylko dzień czy dwa bolała, jak mały naciskał nerw. Całe szczęście, vo ból okropny, także trzymajcie się dziewczyny!

ola.321 lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, na KTG też mało ruchów widać, więc po prostu śpi ;) Teraz leżę na boku, a zaraz śniadanie, to może coś kopnie ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może takie niezbyt przyjemne pytanie, ale po tym babci gadaniu, że nie sra od 16 dni, to ja dzisiaj zorientowałam się, że ostatni raz się wypróżniałam 48h temu. Zazwczaj rano mnie bierze, a wczoraj i dziś nic. Co tu zjeść, żeby trochę zadziałać? Co ile Wy się wypróżniacie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 07:56

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja !
    Wstawilam juz zupe i moge z wami poplotkowa popijajac kawe ;)

Polkosia te numery na KTG to tak jak pisalas pierwszy to tetno dziecka , drugi to procentowy zapis skurczow ( u Ciebie ich nie widac jesli sa na granicy 15-20 ) i trzeci ( nie jestem pewna) ale to chyba twoje tetno .
    Co do wizyt w toalecie to zazwyczaj raz dziennie .
    Popros meza niech przyniesie ci jodurt naturalny ,albo activie ze sliwkami lub przecier owocowy taki dla dzieci ze sliwkami .Moze cie ruszy :)

Mi lekarz zazwyczaj na kazdej moje pytanie odnosnie bolu kosci ogonowej , czy rwy odpowiada po porodzie wszystko minie . Wiec czekam :)

Green powodzenia i kciuki zaciskam !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 08:12

polkosia lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! !

Ja dziś dobrze spałam ale musze wstać bo dopadł mnie mały głód aż w brzuchu mi burczy!
    Jedynie co to kicia sobie uwidziala dziś spanie ze mną
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7eba2ad07b42.jpg

Polkosia teksty babci rozbrajajace.

Green kciuki za wizytę
    Lili daj znać co na IP powiedzieli

Miłego dnia ;)

polkosia, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia ja jak poszłam do szpitala w czwartek to od wtorku rano do wtorku kolejnego nie byłam na kibelku takiej blokady dostałam aż miałam iść do sióstr po cos bo czułam się już źle ale na szczęście to było jednorazowo.
    Teraz chodzę codziennie rano a sporadycznie co 2 dni

l22nhdgeccid541p.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona Ty to aktywnie ten pobyt w polsce spedzasz ? Podziwiam , ale i sie nie dziwie :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    zakrecona Ty to aktywnie ten pobyt w polsce spedzasz ? Podziwiam , ale i sie nie dziwie :)
    Dość aktywnie jak na razie jeszcze:) całkiem nieźle się czuje , dużo lepiej wręcz niż ostatnio wiec korzystam z tego ale jakiś paskudny humor dzisiaj mam ... Masakrycznie denerwuje się o wszystko i aż mnie szlak trafia jak cos mi dzis nie wychodzi ...ale i pogoda na ta chwile zje****ana , nie jest za gorąco ani słoneczka na ta chwile nie ma .:(

Polskoia Ja po tydzień czas potrafiłam się nie załatwiać , na mnie ze wszystkiego tylko ! Koper włoski herbatka podzialala !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia wazy 1901 g. AFI 6,6 - mam wiecej pic. Szyja 2,9 cm. Nie ma tragedii :) brzuszek malenstwa troszke podgonil. Pani dr sie smiala, czy ja jestem w stanie jesc i oddychac,bo brzuch mam niewielki i dzidzia zajmuje cala przestrzen w srodku :)

polkosia, Magnosia, lojkalojka, FreshMm, Nynusia, ss, agania, Bąbelek, paula1, Lexie, annggela, nat_alia, ewwiel, estrella, Arielka, szczesliwa_mamusia21, Lucy7, agaton lubią tę wiadomość

• lojkalojka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zaczniesz odbierac e blyskotki dla dzidziusia to humor wroci :) Pochwal sie potem ?

Szczesliwa _mamusia , bo my tak wszystkie tu ladnie rosniemy , a jak sytuacja u Ciebie ? Ostatnio jak wkleilas zdjecie brzuszka to nie mogla sie go doszukac ;) Moze zadowolisz nasze oko jakas fotka ;) ?

polkosia, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam na razie jabłko, bo miałam :P A mąż coś dowiezie. Jak coś, to najwyżej poproszę jakiegoś czopka.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też torby spakowałam. Dla Szymka więcej tych rzeczy wyszło niż dla mnie i jego spakowałam w walizkę na kółkach a siebie w taką materiałową, sportową
    Nie wszystko jednak mam już w swojej torbie. Dziś muszę sobie kupić nowe kapcie np.... No i poduszka do karmienia się nie zmieściła, a jest na liście w moim szpitalu i na pewno by się przydała. Muszę coś jeszcze pomyśleć...

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia pewnie , zawsze możesz o cos poprosic jak będzie ciężko się załatwić .

Kochana jeżeli tylko chcecie to nie ma problemu mogę się chwalić heheh:) i mam nadzieje humor się poprawi dokładnie .
    Szczęśliwa wlasnie ! Chwal się.

Lece dzisiaj polatać po sklepach a później domowe spa. Włosy robię , brewki itp itp a co !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 08:43

polkosia, Nynusia, FreshMm, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1838 1839 1840 1841 1842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ