Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aagatkaa1984 wrote:Poklosia a powiedz mi, wy zdecydowaliście sie na fotelik kiddy? Ja tez go chce. Dużo płaciłaś? Gdz kupowalas?
W sklepie WÓZKI na Al.Solidarności. Zapłaciliśmy jakoś 665 zł.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Idę spać, ale jeszcze zacytuję kilka tekstów mojej współlokatorki...
"Czy nie przeszkadza Pani, ze beda otwarte drzwi? Bo wie Pani, ja nie miałam wypróżnienia od 16 dni, a po tym syropku mnie bierze na gazy! Zeby Pani nie zaczadziala!"
"Wie Pani, mojego męża to uśmiercili w karetce! Sa świadkowie! Jechali 10 minut z domu na sygnale i nagle karetka wjechała w jakies osiedle i wyłączyła sygnał. 10 minut tam stali, musieli mu coś podać i wyjechali znow na sygnale, a okazało sie, ze maz juz nie żył!"
Dobranoc!Arielka, Nynusia, lojkalojka, Bąbelek, agania, Blondik, soraya, estrella lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
"Musze jeszcze Pani cos powiedzieć, bierze Pani PYRALGINĘ?! Bo wie Pani, teraz to wycofali, idzie za granice, bo wiecej płaca! A to co reklamują to PLACEBO!!!"
"A w ogole, to najlepsze na wszystko jest PROPOLIS, stosuje od dawna, polecam! Jednak sa sposoby na naturalne leczenie chorob. No, ale mojego syna to niestety prawie zabiło, bo okazało sie, ze ma uczulenie!"agania, stokrotka25, Blondik, soraya, estrella lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A najlepsze, twierdzi, że na Bródnie ciepła woda leci tylko na prawej stronie oddziału, bo to dla VIP-ów... A lewa dla tych z NFZ
Na dodatek dali jej dziś zastrzyk "fikcyjny". Babka ją w tyłek ukuła, ale nic nie wstrzyknęła i wyjęła strzykawę. Oni chyba wiedzą, że ona jest psychiczna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 21:43
agania, stokrotka25, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
kurcze zestresowałam się,
mam dzisiejsze wyniki badań i lekarz kazał mi pilnie na wizytę się umówić do lekarza prowadzącego.
Mocz mi wyszedł źle (mam bakterie, liczne nabłonki, liczny śluz trochę leukocytów i kilka erytrocytów, bakterie są gęsto i jakieś fosforany bezpostaciowe), d-dimery ponad normę więcej niż ostatnio, morfologia w miarę ok chociaż białe krwinki lekko ponad normę.
Poza tym nie wiem już sama czy to brzuch mi tak dziś twardnieje czy to mały się tak wypycha bo mam taki brzuch kanciasty...
Może to przez tą infekcję bo od 2 dni coś czuję że grzybica wraca i mam już nestatynę więc dziś wezmę.
Ranyyy a przez tyle czasu miałam mocz idealny a teraz do d....
Napisałam do mojej gin co mam robić - mam nadzieję że odpisze jutro rano. -
Arielka, ja dokupilam torbę do wozka, zeby mi pasowala, dopiero później się zorientowałam, że można dokupić oddzielnie i duuuzo tańszą... No, ale ja zawsze ciele bylam!
Olu, ja na wynikach nie z am się w ogóle, wiec niestety Ci nie doradcęola.321 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
no pozostaje mi poczekać do jutra
- chyba złapałam infekcję dróg moczowych albo te wyniki wyszły tak bo złapałam tą grzybicę - nie wiem.
D-dimery też podskoczyły i tez nie wiem dlaczego. No nic - jutro jak mi gin nie odpisze to będę dzwonić.
-
No szaleństwo weekendowe
apropo to u mnie jakas impreza w mieście i tylko muzykę i mikrofony słychać, przed chwila była makarena
tanczylam w łóżku
Oluu spokojnie na pewno na wizycie się to wyjaśni i cls dostaniesz na to, to juz końcówka dobrze ze od poczatku nie masz problemów, teraz SIe szybko tego pozbedziesz :*ola.321 lubi tę wiadomość
-
polkosia no wspollokatorka wymiata hihi Usmialam sie , ze az czkawki dostalam
ola pewnie zaleca powtorke badan i wtedy wszystko sie wyjasni . Glowa do gory -bedzie dobrze !
A ja leze na kanapie i jecze , bo boli mnie kosc ogonowa i chyba mam rwe . I jak wstaje to strasznie boli, ze nawet na jedna noge nie moge stanc .
Mowie wtedy " O kur...a rwa "Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 23:55
ola.321, szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015