Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ss wrote:Zakocona ja oststnio pisalam o pierwszej stronie jako pierwsza zauwazylam,ale nie bylo odzewu wiec nie naciskałam:D haha
tak potwierdzamhehehe
zakocona - swoją drogą super że udało Ci się to zmienić! dzięki Tobie będziemy mogły wszystko sobie podglądać!ss lubi tę wiadomość
-
Ss i jak z prezentem?
podoba Ci sie?
Moze jeszcze reczniki papierowe dopisac? Polozna polecała, ze przy wycieraniu krocza trzeba miećmusze jeszcze pomadkę dorzucić!
Magnosiu,trzymam kciuki, żeby wszyatko sie wyciszylo:*Magnosia lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Jacusianka, ręczniki papierowe są na liście
Ss, brawo za spostrzegawczośćmoja jak widać szwankuje
twojego wpisu też nie zauważyłam
w nagrodę urodzisz synka
Ola, sama się cieszę, że się udało i nie trzeba listy szukać po stronach
Wredotka, dlatego lizaki są spoko, bo ssiesz, a glukoza skacze i dodaje energii
Nenka, Wredotkowy sklep taniej wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 19:25
ola.321 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny ja chyba coś przespałam.. patrze na pierwszą strone i mamy już jedno dziecko... nic nie wiem... na forum coś było? Jak to się stalo? Opiszcie proszę bo nie potrafie znaleźć informacji o porodzie Meeegi1771
-
Kupilam kolejna partie ciuszkow ! Od znajomej tym razem z innego forum , kuzwa oszaleje ! Mój syn będzie miał więcej ciuszkow niż Ja niedługo !
Ale dobrze , parę ciut większych tam tez wybralam wiec nie zgina a przydadzą się
Zaraz zamawiał na Gemini i jeszcze wanienka i koniec ! Wszystko mam !
Teraz zajme się tylko praniem itp , ukladaniem w Szarmach , szykowaniem , pakowaniem i czekaniem:)Magnosia lubi tę wiadomość
-
soraya wrote:Natalia dowiedziałyśmy się z fb tam była informacja o cc Meegi.
Dostała skurczy i wody odeszły zabarwione krwią.
-
jacusianka wrote:Ja dzis domowilam Gemini i kilka innych rzeczy:)
A co myślicie o mydle marsylskim po porodzie?
Naturalne, prosty skład, wysusza mniej niz szare mydełko. Nie chce myć dziecka w jakiejś sztucznej mydlarni znanych firm, bo skład czasem przeraża. -
Strasznie mnie boli kręgosłup, spojenie/szyjka i pęcherz. Ledwo do domu wróciłam, pokręciłam się dosłownie 15 minut, posiedziałam na fotelu i już kiepsko... Trzeba było w tym szpitalu leżeć
Tam to nawet do łazienki 3 metry, nie więcej.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn