Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Prącie hahaha
Szczęśliwa dziękuję. Jak mi racjonalnego powodu nie dadzą to jutro się po poludno wypisze. Zwłaszcza że ból zęba się nasila wiec musze dentystę zaliczyć[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
OOo juz jest, super lista ! A od 1.10 do 07.10 prawie 30 dzieciaczkow ! Ale się będzie działo
Nie ma za co ! Oni lubią trzymać 3 dni bo wtedy im się zwraca za pacjenta , dlatego na wszystko maja czas i tak czekają ... Mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze i wyjdziesz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 17:41
-
Agania, jestem na diecie od ponad miesiąca. O tabletkach pierwsze słyszę. Na żelaznej chyba od razu stosuje się insulinę... Tak przynajmniej nastawiła mnie dziś dr i położna. No cóż... Szczęśliwa, masz rację, juz niedługo!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
A ja jestem już po wizycie
UWAGA: ja jeszcze nie rodzę
szyjka troszkę się skraca ale zamknięta i trzyma, wygląda na to że jest ok.
Maluszek waży już ok 2600, więc zgodnie z tabelką jest dalej w samym środku normy - tak jak ostatnio więc pewnie urodzi się ze średnią wagą
.
Skoro ja przytyłam 6 kg to chyba większość z tych kg na potrzeby synka.
Jutro idę na pierwsze KTG i do diabetologa w sprawie mojej cukrzycy.
WiedźmaMaKota, agania, dodinka, zakocona, Bąbelek, Magnosia, PauLLa, Lexie, nat_alia, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Blondik, estrella lubią tę wiadomość
-
Lista już jest
!
Od dzisiaj zapraszam również i na 1. stronę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 17:48
agania, madu, ola.321, lili_madlen, agaton, WiedźmaMaKota, Muffinka1019, soraya, FreshMm, PauLLa, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, estrella lubią tę wiadomość
-
jacusianka - pewnie dostaniesz tą insulinę tylko na noc skoro po posiłkach cukry ok, a tabletek w ciąży się nie stosuje... nie martw się wszystko będzie ok!!
Ja na szczo zawsze mam ok od ok 70-82, ale czasem po posiłkach mi przekroczy te 120 - jutro idę do diabetolog mam nadzieję że będzie ok.
Bree - swego czasu bywała na moim starym wątku na fioletowej stronie, ale ja już tam jakiś czas nie zaglądałam.
magnosia - no to trzymaj się tam!!! zaciskaj nogi!!
polkosia - dobrze że wychodzisz!!
Magnosia lubi tę wiadomość
-
NO właśnie mi się skasowalo i od nowa. ..
Prącie uśmiałam się he he
Szczęśliwa dziękuję tez chyba nie będę tu leżeć bez celu zobaczymy tylko czy do jutra czy do środyrah, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))