Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę ile wygranych ! Grajcie w tottka
IviQ ja się wypisalam po 1,5 dnia, musiał am tylko napisać oświadczenie które mi dala położna i tyle mówiła ze to się z niczym nie wiąże i jak nawet do jadę do domu i źle się poczuje mam wracać , pomocy nikt mi nie odmówi dlatego ze sama się wypisalam a ze tam nic nie robili i nie było potrzeby to wyszła, później poszlak prywatnie i wszystko okIviQ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tak Was podczytuję od jakieś godziny o wy tu takie rzeczy piszecie??? Szok!
Annaa,Polkosia i chyba Magnosia mam nadzieję ze Wasze dzieciaczki posiedzą trochę w brzuszkach
Ja tam zawsze piorę w 40 st a później i tak prasuję,pościel tylko w 60. Ale żelazka używam zawsze-juz taka moja natura.
Ciuchy są czyste i pachnące a bakterie no cóż...zawsze jakieś będą.
Ja pampersy to mam bo mąż mi przywiózł z Norwegii bo tam są za grosze, jedynek mam 6 paczuszek (po 23szt) a dwójek mam 7 paczek (po 32szt). No i jeszcze ma przywieźć 3 paczki dwójek i juz trójki.
Moja córa pamiętam z tego względu ze miała alergię nie mogla używać innych pampersów oprócz firmy Pampers. Te biedronkowe i Happy jej podrażniały dupcie wiec tylko te jedne stosowałam. Wiec zobaczymy ja to u was wyjdzie w praniu...
Dziewczyny teraz po tych akcjach ciągle mam Was w głowie,kurde tak się cieszę ze juz mam dawno torbę spakowaną i przygotowany fotelik z wyprawką dla małej. Takze gdyby coś to wsiadam w auto z gotowymi torbami i jadę do szpitala. Musiałam sie przygotować no jednak męża mojego nie ma...wiec później ciężko by było kogoś prosić o to czy o tamto:/
Mąż ma wrócić 12-13wrzesien. Mam nadzieje ze moja fasolka wytrzyma.
Jutro idę na badania bo za tydzień w pon.wizyta...wiecie ostatnio/wczoraj sie ważyłam i przytyłam 17kg...kuzwa niewiem jak to możliwe wychodzi na to ze 1kg tygodniowo! Porażka:(
A...najlepsze jest to ze każdy dosłownie każdy kogo nie spotkam ze mam brzuch jak na 4mc, i ze ładnie wyglądam. Ja niewiem gdzie te dodatkowe kg bo ja nawet za bardzo ich nie czuję...w kości poszlohehe.
polkosia, szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Battinka, zatrzymywanie wody, albo czytałam przed chwilą na parenting.pl ze to moze być coś z ciśnieniem. jesli pierwsze, to więcej pić, herbatka z pokrzywy tez całkiem dobrze odwadnia nogi do góry z zimnym okładem, gdzie stez czytałam, że moczenie w wodzie z sola pomaga.21.10.2015 Leon
-
BATTINKA wrote:Dziewczyny miałam pytać,puchną komuś stopy??? Bo mi od wczoraj,nie mam kostek!!! Co to oznacza??
Rano wstaje jest ok ale juz od popołudnia znów napuchnięte. ...??? Jakies rady macie? -
Hej dziewczyny!
Co to się dzisiaj dzieje?! Trzymajcie się i zaciskajcie nogi, żeby Wasze dzidziuśki posiedziały jeszcze w brzuszkach!
Za tydzień już prawie wrzesień, niech zostaną tam jeszcze troszeczkę :*
Wczoraj cały dzień na zakupach, dziś z koleżankami i tak czas leci...
Ja w piątek na USG, w końcu, już się nie mogę doczekać. Dawno nie byłam, bo tutaj wiadomo jaki system. Coraz częściej mam kłucia w szyjce, mam nadzieję że wszystko ok.
-
zakocona wrote:
Ja dokładnie te zamówiłam, na feedo.pl - złotówkę taniej i z darmową wysyłkąTylko coś w necie czytałam, że to jest jakaś inna produkcja i różnią się od tych pampersów ze sklepu...porównam, jak zacznę używać.
Idę ćwiczyć, a potem z psem na spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 16:51
-
Wlasnie wrocilam od lekarza i... Musze lezec. Odpoczywac. Żadnych randek i spacerów po sklepach. Młody ma nisko główkę, mimo, że szyjka zamknięta. No i zaczynam przygodę z insulina. Wiem, że moje problemy w porównaniu z Waszym to pestka, ale jakos to mnie rozbiło
jutro wizyta u diabetologa, a za tydzien zaczynam wizyty w przychodni diabetologicznej (w koncu coś na nfz!)
[/url]
[/url]