Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:tak, konsultantka laktacyjna mówiła, że to kompletna bzdura i żeby nie robić sobie krzywdy na siłę. Dziecko DOBRZE ułożone do karmienia i DOBRZE biorące brodawkę do buzi, nie robi krzywdy matce.
Też mi się wydaje, że można tym hartowaniem narobić więcej szkody i dopiero te sutki mogą boleć po tym ręczniku... -
Zakocona nie wiem dlaczego. Ale tylko jedna ranka,druga jest ok. Do weta nie mamy kiedy jechać bo mój wraca przed 17 a gabinet nasz do 15...wgl każdy jeden do 15...na kastracje specjalnie wet Przyjechał a tak to nie ma kiedy jechać z nim. Wgl paprze się dwa dni i dzisiaj widze czysto...
Rah potwierdzam słowa wiedźmy glodnemu chleb na myśli:D
Agania różne są sposoby hartiwania. Znajoma kremem typu Maltan hartowala ale jak dotąd nie pytałam o co kaman
Miśka od mamy bliżej do szpitala??
Edit przeczytałam że kawalerka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:55
rah lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Dziewczyny ile i jakich pampersów kupiłyście?
Już coś w tym stylu pytałam, ale zaginęło w czeluściach naszych skrobań
A ja właśnie robię porównanie, gdzie się najbardziej opłaca kupić.
Podpinam się
kupowałyście też rozmiar 1 czy zaczynałyście od 2?
-
Jejku laski wrocilam z zakupów , oczywiscie znów obkupilam mojego synka ! Ja juz nie umiem chodzić na zakupy dla siebie !

Ale wrocilam z mega bólem kręgosłupa , pierwszy raz w ciąży rozbolaly mnie plecy . Leże teraz trochę i mi przeszło .
Polkosia ja pieprze co za Mendy ! Dobrze ze wychodzisz , Ja bym osobiście na Twoim miejscu pojechała do domu , spakowala się sama dokładnie i pojechała na IP gdzieś indziej wgle ! Zresztą skurcze najpierw 30 , 40 a teraz 50 to jednak coraz mocniejsze są nie lżejsze żeby tak traktowali pacjentkę
Anna u Ciebie widzę tez przeboje z popieprzonymi lekarzami , masakra .
No cóż kochana czekam na dalsze info !
Magnosia i Ty kochana ??? Ja pierdziele . kochana i Ty się trzymaj !
polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie parę dni temu kupilam Dady 3-6 kg (156szt) za 49.99 zł: Dzakocona wrote:Dziewczyny ile i jakich pampersów kupiłyście?
A ja właśnie robię porównanie, gdzie się najbardziej opłaca kupić. -
Hej dziewczyny ale pędzicie mi stracha
Normnalnie czytam i czytam od ponad godziny i nie wierze .. dobrze że kiedy docierałam do ostatnich stron sytuacja zaczeła sie wyciszac
Mam nadzieje ze zarówno u Anny jaki Polkosi alarm okaze sie przedwczesny i nic sie nie wydarzy w najbliższych dniach/tygodniach i Wasze skarby jeszczse posiedza chwile w brzuszkach bo kazdy dzien dla nas jest na wagę złota 
Ja dotarłam w sobote wieczorem na IP ale nawet mnie nikt nie zbadał podłaczyli ktg skurczy brak to do widzenia , nospe brac i tyle ..
Dzis jedziemy znowu ale do innego szpitala mam nadzieje ze chociaz ktoś zerknie czy wszytsko ok tam na dole bo ten ból jest taki dziwny (mam jednak nadzieje ze to uroki ciazy)..
-
zakocona wrote:Dziewczyny ile i jakich pampersów kupiłyście?
A ja właśnie robię porównanie, gdzie się najbardziej opłaca kupić.
Ja kupiłam jedynki 78 sztuk (Pampers Premium Care) oraz jedną paczkę z Dady. Do tego dwie paczki dwójek. Jak coś to dokupię jedynki, ale liczę, że rodzina się postara i przyniesie

-
Taaa...jakiegoś podłączenia usb mi brakujeWiedźmaMaKota wrote:Rah - głodnemu chleb na myśli
może ipad wie czego podświadomie pożądasz? 
ZakręconaOna, PauLLa lubią tę wiadomość
-
Ja tez odpuszczam. I u nas tez ta od karmienia mówiła, ze dobrze przystawione dziecko to przyjemność a nie męka. Takze rady o hartowaniu gąbka zostawiam na bokumadu wrote:Ja sobie odpuszcze te akty masochizmu jednak. Tez słyszałam opinie o hartowaniu i te o tym że nie trzeba. Więc ja odpuszczam, co będzie to będzie.
madu lubi tę wiadomość

[/url]
[/url]