X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    tak, konsultantka laktacyjna mówiła, że to kompletna bzdura i żeby nie robić sobie krzywdy na siłę. Dziecko DOBRZE ułożone do karmienia i DOBRZE biorące brodawkę do buzi, nie robi krzywdy matce.

Też mi się wydaje, że można tym hartowaniem narobić więcej szkody i dopiero te sutki mogą boleć po tym ręczniku...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie odpuszcze te akty masochizmu jednak. Tez słyszałam opinie o hartowaniu i te o tym że nie trzeba. Więc ja odpuszczam, co będzie to będzie.

polkosia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • ss Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka tez wygralam:)
    A nie wiem od kiedy mozna to odbierac, czy juz?

Nynusia, Wredotka lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona nie wiem dlaczego. Ale tylko jedna ranka,druga jest ok. Do weta nie mamy kiedy jechać bo mój wraca przed 17 a gabinet nasz do 15...wgl każdy jeden do 15...na kastracje specjalnie wet Przyjechał a tak to nie ma kiedy jechać z nim. Wgl paprze się dwa dni i dzisiaj widze czysto...

Rah potwierdzam słowa wiedźmy glodnemu chleb na myśli:D

Agania różne są sposoby hartiwania. Znajoma kremem typu Maltan hartowala ale jak dotąd nie pytałam o co kaman :/

Miśka od mamy bliżej do szpitala??
    Edit przeczytałam że kawalerka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:55

rah lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Wredotka tez wygralam:)
    A nie wiem od kiedy mozna to odbierac, czy juz?

Chyba tak, pisze tylko ze do 14 września :)

ss lubi tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dostałam maila a Chicco że wygrałam Tam niby jakieś tylko próbki Ale butelka i smoczek mogą być fajne Właśnie nie wiem czy już są do odbioru?? Tylko napisane ze do 14 września

ss, Wredotka lubią tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wygrałam :)) dziewczyny, puszczam lotka? :)) zaraz wchodzę do gina... Uff... Mam stresa:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:58

ss, Wredotka lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile i jakich pampersów kupiłyście?
    Już coś w tym stylu pytałam, ale zaginęło w czeluściach naszych skrobań :P A ja właśnie robię porównanie, gdzie się najbardziej opłaca kupić.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Już coś w tym stylu pytałam, ale zaginęło w czeluściach naszych skrobań :P A ja właśnie robię porównanie, gdzie się najbardziej opłaca kupić.

Podpinam się :) kupowałyście też rozmiar 1 czy zaczynałyście od 2?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku laski wrocilam z zakupów , oczywiscie znów obkupilam mojego synka ! Ja juz nie umiem chodzić na zakupy dla siebie ! :D
    Ale wrocilam z mega bólem kręgosłupa , pierwszy raz w ciąży rozbolaly mnie plecy . Leże teraz trochę i mi przeszło .

Polkosia ja pieprze co za Mendy ! Dobrze ze wychodzisz , Ja bym osobiście na Twoim miejscu pojechała do domu , spakowala się sama dokładnie i pojechała na IP gdzieś indziej wgle ! Zresztą skurcze najpierw 30 , 40 a teraz 50 to jednak coraz mocniejsze są nie lżejsze żeby tak traktowali pacjentkę

Anna u Ciebie widzę tez przeboje z popieprzonymi lekarzami , masakra .
    No cóż kochana czekam na dalsze info !

Magnosia i Ty kochana ??? Ja pierdziele . kochana i Ty się trzymaj !

polkosia, Magnosia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pojade dzisiaj bo ten sklep mam nie daleko i do 20 czynny wiec wam napisze czy bylo;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Ja właśnie parę dni temu kupilam Dady 3-6 kg (156szt) za 49.99 zł: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha pampersy kupila jedna paczke 1 z pampersa bialych (78szt) i jedna paczke 2 tych samych (72szt) na poczatek jest a potem maz dokupi w zaleznosci ktore beda potrzebne.a na dady tez planuje sie przerzucic.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki to ja wrzucałam linka i tez wygrałam hihi ;)

Magnosia także Ty też kochana Zaciskaj nóżki i kciukasy zaciśnięte za Ciebie również :*

Wredotka, Magnosia lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, ja kupiłam paczkę Pampers Premium Care 1. 78szt. a później kupię "dwójki" Tesco Loves Baby 78szt. za 29,99zł. (mają bardzo dobre opinie)

atdc6iyehd9qphks.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ale pędzicie mi stracha :/ :D Normnalnie czytam i czytam od ponad godziny i nie wierze .. dobrze że kiedy docierałam do ostatnich stron sytuacja zaczeła sie wyciszac :) Mam nadzieje ze zarówno u Anny jaki Polkosi alarm okaze sie przedwczesny i nic sie nie wydarzy w najbliższych dniach/tygodniach i Wasze skarby jeszczse posiedza chwile w brzuszkach bo kazdy dzien dla nas jest na wagę złota :)

Ja dotarłam w sobote wieczorem na IP ale nawet mnie nikt nie zbadał podłaczyli ktg skurczy brak to do widzenia , nospe brac i tyle .. :( Dzis jedziemy znowu ale do innego szpitala mam nadzieje ze chociaz ktoś zerknie czy wszytsko ok tam na dole bo ten ból jest taki dziwny (mam jednak nadzieje ze to uroki ciazy)..:)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:

Ja kupiłam jedynki 78 sztuk (Pampers Premium Care) oraz jedną paczkę z Dady. Do tego dwie paczki dwójek. Jak coś to dokupię jedynki, ale liczę, że rodzina się postara i przyniesie :D

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Rah - głodnemu chleb na myśli :D może ipad wie czego podświadomie pożądasz? :D
    Taaa...jakiegoś podłączenia usb mi brakuje ;)

ZakręconaOna, PauLLa lubią tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • rah Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu wrote:
    Ja sobie odpuszcze te akty masochizmu jednak. Tez słyszałam opinie o hartowaniu i te o tym że nie trzeba. Więc ja odpuszczam, co będzie to będzie.
    Ja tez odpuszczam. I u nas tez ta od karmienia mówiła, ze dobrze przystawione dziecko to przyjemność a nie męka. Takze rady o hartowaniu gąbka zostawiam na boku :)

madu lubi tę wiadomość

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No co do tego tarcia sutków to masakra jakas . Bardziej pewnie bolesne niż pomocne pewnie .
    Raaaah właśnie , glodnemu rybka chleb na myśli: p

rah lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1870 1871 1872 1873 1874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: