Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla, czemu w nerwach?
Ja olewam malowanie do porodu - i tak nie będę piękna po kilku godzinach. Po drugie, będzie mnie widział tylko mąż i położna ew. lekarz. Po trzecie - podejrzewam, że będzie mi wtedy wszystko jedno jak wyglądam i zaraz po, będę chciała szybko wskoczyć pod prysznicWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 22:28
polkosia, dodinka lubią tę wiadomość
-
Tak, ale zdziwiony że od kilku dni nie chcę się przytulać, całować...wie, że niedobrze mi na woń alkoholową. Nie zabraniałam mu absolutnie, dopiero wtedy kiedy widzę, że już mu wystarczy. I oburzenie. Bo za chwilę wracamy do de i się to przecież skończy, już tego nie będzie. A ja? no ja ku.wa to nic...kierowca
-
Mikejla to fakt. Powinien zwrócić na Ciebie większą uwagę. Ale u mnie jakiś czas temu było podobnie. W I i II trym jak jechaliśmy do rodzinki to drinkowanie do 1-2 w nocy, oczywiście ja kierowca. Czasami się kładłam już na kanapie a reszta się "bawiła". Po kilka razy mówiłam ze juz chce wracać. Teraz wystarczy zdanie ze wracamy albo mój odpowiedni wzrok.. Nie powinnam nigdzie jeździć tak a propos ale czasami to robię i mąż już wie że jak wracamy to bez żadnego ale.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 22:44
-
Bąbelek wrote:Wredotka "szybko wskoczyć pod prysznic" jak to ładnie brzmi
nie jestem tego pewna że szybko wskoczymy
Też się obawiam, że to "szybko" pozostanie jedynie marzeniem
Mikejla - współczuję, mam nadzieję, że się mąż ogarnie i nie będzie Ci przysparzał dodatkowych stresówWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 22:47
-
Polkosia do łóżka i dobranoc ! Tobie na dziś dość wrażeń !
Anna jak u Ciebie kochana ?
Magnosia lez lez i jeszcze raz lez !
Laski jak to Oni na Gemini tak dodają sobie kilogramy ? Przecież do 15 kg zupełnie inaczej paczka kosztuje niż ta od 15-30 ...to co oni sobie kuzwa nieprawnie doliczaja kase wychodzi na to ...
!
Magnosia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Hej! Kubus wazy juz 1750 g. I termin porodu przesunał sie z 30 na 20 .10 chociaz pisalyscie ze termin nie zmienia sie juz im pozniejsza jest ciaza nie? W kazdym razie tak doktor wpisal mi ptp. Na 20.10. Pytał jak cukry wyszly na krzywej no ale poza tym ze trzeci wynik wyszedl wyzszy niz drugi to nie przekraczaly normy i nie kazal powtarzac badania wtedy... maly przybrał 500 g przez 3 tyg. dokladnie.
Poza tym wszystko ok:)szyjka jak to okreslil delikatna ale zamknieta,jak dalej bedzie trzymac to za 5-6 tyg. sciagamy pessar i moge rodzic
Kubula jest caly czas głowka w dol grzeczny chłopak i akurat pil wody podczas badania-jakie to slodkie:) a czkawki ma conajmniej 4 razy dziennie taki łapczywy:)
Tak sie ciesze,ze wszystko jest w porzadku !
A byscie powtarzaly badanie cukru?ss, PauLLa, Zorro, paula1, lili_madlen, Lexie, zakocona, agaton, Nynusia, polkosia, soraya, dodinka, Blondik, nat_alia, estrella lubią tę wiadomość
-
Zakocona, super, że pierwsza strona uzupełniona, ale mamy duuuużo babasków pięknych, ślicznych i pachnących
Widzę , że listy wyprawkowe ruszyły, skopiowałam, będę się pakować chyba w tym tygodniuDo porodu zostały 37 dni
Nynusia ja także myślę o porodzie w wodzie, przynajmniej te dwie pierwsze fazy porodu. Na szczęście mam taką możliwość, o ile nie będzie zajęte.
Do porodu biorę również własną muzykę plus świeczki na baterie, bo chcę mieć klimacik -
Mnie zawsze marzył się poród w wodzie ale właśnie dużo kryteri trzeba spelniac i ogólnie chust wie czy byłoby u mnie w szpitalu cos takiego .
Hehe kochana Ja nie robię zamówienia na 300 zł a na 150-200 max bo ja sporo mam , dokupuje tylko resztę
-
A to ja specjalnie kumulowalam wszystko zeby kupic za jednym zamachem i nie placic przesylki;)
U nas w szpitalu jest wanna i mozna z niej korzystac ale urodzic do niej mozna tylko w nielicznych szpitalach i naprawde trzeba spelnic mnostwo kryteriow, mielismy o tym na SR bo dziewczyny pytaly to tyle nam polozna powiedziala.