Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc i do jutra :*

wnid9vvjodizjocx.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo kurierzy licza wage objetosciowa..to np jak bys w wielkim kartonie przewizila wate za 10 zl to by im sie nie oplacalo..wieliego kartonu pakowac za 10 zl.dlatego zawsze biora wage i wymiar paczki i na tej podstawie wyliczaja cene

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamowilam rzeczy dla dziecka 30 kg z polski a skasowali mnie tak jakby za 60 kg bo paczka byla ogromna a lekka.

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika eh.. nie denerwuj sie kochana... oby Ci sie wszystko szybko ulozylo !

Fajnie ze wklejacie te listy , pakowanie bedzie faktycznie łatwiejsze :) Moja torba jak dobrze pojdzie powstanie w tym tyg , jak sie zdecyduje wreszcie jaka kupic !!!

Śpijcie dobrze ! U nas pewnie rutyna i zasne o 2...
    Dobranoc mamusie :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka, ja miałam usg w30t0d i moj Maly wazyl wtedy 1770g. Lekarz powiedzial,ze mam się nie martwić, bo każde dziecko rośnie w swoim tempie :-)

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za listy - wydrukowalam, bede odchaczac i latwiej bedzie sie spakowac i o niczym nie zapomniec ;)

Stokrotka gratuluje udanej wizyty , dobrze ze wracasz z tylko dobrymi informacjami :)

Dobranoc mamusie:)

Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam siku i nie mogę zasnąć...

Nynusiu, dziękuję, że pytasz :) Dziś leżenie plackiem (mam nadzieję, że się uda), nospa forte co 8 godzin i zobaczę, czy skurcze miną. Mogą być maksymalnie 3 na godzinę a ja przez ostatnie dni miałam zdecydowanie częściej.

Też spakuję jeszcze suszarkę do włosów.

Spróbuję zasnąć jeszcze.

Nynusia lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie śpimy. Kot chciał wyjść na dwór i od 4!łaził po domu i miauczał...wstać nie miałam siły a R nie budził nawet żeby kanapki zrobić choć wiadome że nie spałam. Kot chciał załatwić się i niedawno poddał się i poszedł do kuwety...ehhh

Lipa z kominem,bo przyjechali oglądać auto i zanim R coś pomurował to ciemno już było. O 20:45 już lampką świeciłam...masakra...

Inna sprawa,że Mały gdzieś na szyjke mnie uciskał i miałam znowu więcej skurczy w godzinie...jeden przypomniał jak to było jak rodziłam poprzednio..brrr

Magnosia może akurat śpisz. Mam nadzieje:*

Stokrotka super,że z Maluszkiem wszystko ok :)
    Mój Synek w 31tc 1999g i tydzień do przodu wielkość:)

Mufinka i pozostałe którym zostało 30pare dni...jak ja Wam zazdroszczeeeeee ;D

Szczęśliwa ja zasnęłam pp północy ufff

Polkosia jak dzisiaj?jak samopoczucie ??:*

Aanaa co u Ciebie ?:*

Magnosia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry .

Ja dziś spalam całkiem ok:) powiem Wam , ze jakoś dużo lepiej w Polsce mi się w ciąży śpi niż w Anglii , nie wiem czy to kwestia powietrza , mebli czy tego , ze tu w nocy zawsze jestem z Mama w domu a tam samotnie i psychika tak działa . Nie mam pojęcia ale wstaje raz lub wcale na siku w nocy i zasypiam jak dziecko .

Mój mały wariacik tak buszuje ostatnimi dniami , ze szok . Teraz zauwazylam ze więcej się tak przeciąga ( wiecie o co mi chodzi) niż kopie jak kiedyś , chyba coraz mniej miejsca ma: P

Kurcze wgle wkurzylam się bo miałam mieć wizytę 1/2 września u mojej lekarki tu w PL na NFZ , mowie a wezme skierowanie na badania to zrobię za darmo wiadomo , szyjkę sprawdzi i ogólnie tak bo ostatnio widziałam się z nią w 13 tc bo później na urlopy skubana sobie lazila a Ja juz w 20 wyjechalam . Wczoraj dzwoni Pani z przychodni , ze ona znów odwolala wizytę i będzie w połowie września: o
    W końcu się wkurzylam i mowie" przepraszam bardzo czy ta lekarka kiedyś pracuje ? Ja mam TP na październik a do niej próbuje się od kilkunastu tygodni dostać , jak do jakiegoś renomowanego chirurga normalnie w Warszawie , to chyba jakieś żarty"
    Kazała dzisiaj dzwonić żeby umówić się na polowe września .
    No kurwa ona 2 razy w miesiącu pracuje tylko a kiedyś co 2 dzień była ... :/
    Jak dziś za późno będzie wizyta to IDE do norma!niego lekarza po skierowanie , on zawsze mi wypisuje .

Muffinka1019 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :)
    Stokrotka dobrze że z Kubusiem wszystko dobrze i że szyjka ładnie trzyma :) Ciekawe jak u mnie... Zobaczę jutro na wizycie. Któraś jutro ma jeszcze USG?

Paula z jednej strony to masz lepiej bo wiesz co to za skurcze porodowe. Niby mówią ze takich nie da się przegapić ale i tak nie wiem czego mogę się spodziewać ;)

stokrotka25 lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona no co pinda z niej. Może ona prywatnie przyjmuje że czasu nie ma na nfz? Bo nie rozumiem takiej olewki. Masz nr Tel do niej bezpośrednio?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 06:40

atdc6iyehd9qphks.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Totalnie zmęczona :/ L chciał pobiegać przed pracą, ale naciągnął sobie coś wczoraj na piłce i teraz krzata się po mieszkaniu i hałasuje..

Zakrecona, może rzeczywiście prywatnie do niej pójść, jeśli ci zależy?

polkosia, Ana, jak tam sytuacja?

W ogóle to rany ile ja sikam :/ wszystko co wypije, to od razu w toalecie ląduje :/ mam wrażenie nawet, że więcej sikam niż piję :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 06:47

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane Ona nie pracuje prywatnie , juz dowiadywalam się . Ona pracuje w szpitalu jeszcze w zupełnie innej miejscowości , oddalonej od mojej ok 50 km . :/
    Tylko trochę dziwi mnie to , ze na poczatku mojej ciąży pracowała i tu i tam i nagle tylko tam a u Nas juz taka olewka , ze raz sobie jest , raz nie: (

Mam lekarke prywatna do której zawsze chodzilam jak nie mogłam na NFZ się umowic i u niej mam wizytę na 16 września umowiona , do niej chodze juz i chyba chodzić do konca będę bo dużo do końca nie zostało a teraz szukać lekarza nowego nie będę a pozatym ona dobra kobitka . :) i tez nie jakas droga wiec luzik ... I przede wszystkim ona mi zwolnienia wypisuje z pracy wiec wole lekarza nie zmieniać żeby ZUS się nie dorabal .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • FreshMm Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Dziewczyny :) zaraz jadę na morfologię.

Mam wynik z GBS, paciorkowców nie wyhodowałam :D

Bąbelek, zakocona, Magnosia, lojkalojka, Nynusia, Blondik, agania, Lexie, nat_alia, stokrotka25, nick nieaktualny, paula1 lubią tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• lili_madlen Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie wyjatkowo wczesnie. :) chyba zaczęły sie u mnie problemy ze snem, nie udaje mi sie ułożyć tak jak bym chciala .. nie moge zasnac tak ze szlam spac po 1:00 a obudzilam sie po 5-tej bo wstalam na siku :)

trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :))

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Anna , Polkosia dajcie znac koniecznie jak dzisiejsze samopoczucie i jak sie ma sytuacja ? :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek niby fajnie wiedzieć co to za skurcze ale wolałabym je czuć w czasie porodu tylko a nie pare tygodni przed :D

Zakrecona takiego lekarza o kant dupy roztrzaskać. Poszłabym prywatnie i tyle.

Zakocona jakiś czas śmiałam się jak czytałam ile siusia większość z Was a tu sama czasami co 5minut chodze :D

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie zmieniaj. Już mało czasu zostało, nie ma sensu, tym bardziej że ona w porządku. Swoją drogą ja jakoś wolę facetów ginekologów. 2 razy w życiu byłam na szybko u babki bo nie było facetów akurat..

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula fakt :D to życzę Ci kolejnego kilka godzin przed porodem :P

PauLLa lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili ja tylko raz siku chodzę i śpię cala noc. Chociaż wczoraj usnąć nie mogłam bo mały bardzo się rozpychał jak nigdy! Myślałam że mi brzuch pęknie :D Teraz od nowa zaczyna się rozpychanie:) obudziłam go po porannej toalecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:00

lili_madlen lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 1877 1878 1879 1880 1881 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ