Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika eh.. nie denerwuj sie kochana... oby Ci sie wszystko szybko ulozylo !
Fajnie ze wklejacie te listy , pakowanie bedzie faktycznie łatwiejszeMoja torba jak dobrze pojdzie powstanie w tym tyg , jak sie zdecyduje wreszcie jaka kupic !!!
Śpijcie dobrze ! U nas pewnie rutyna i zasne o 2...
Dobranoc mamusie :* -
Dziękuję za listy - wydrukowalam, bede odchaczac i latwiej bedzie sie spakowac i o niczym nie zapomniec
Stokrotka gratuluje udanej wizyty , dobrze ze wracasz z tylko dobrymi informacjami
Dobranoc mamusie:)Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Byłam siku i nie mogę zasnąć...
Nynusiu, dziękuję, że pytaszDziś leżenie plackiem (mam nadzieję, że się uda), nospa forte co 8 godzin i zobaczę, czy skurcze miną. Mogą być maksymalnie 3 na godzinę a ja przez ostatnie dni miałam zdecydowanie częściej.
Też spakuję jeszcze suszarkę do włosów.
Spróbuję zasnąć jeszcze.Nynusia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
My nie śpimy. Kot chciał wyjść na dwór i od 4!łaził po domu i miauczał...wstać nie miałam siły a R nie budził nawet żeby kanapki zrobić choć wiadome że nie spałam. Kot chciał załatwić się i niedawno poddał się i poszedł do kuwety...ehhh
Lipa z kominem,bo przyjechali oglądać auto i zanim R coś pomurował to ciemno już było. O 20:45 już lampką świeciłam...masakra...
Inna sprawa,że Mały gdzieś na szyjke mnie uciskał i miałam znowu więcej skurczy w godzinie...jeden przypomniał jak to było jak rodziłam poprzednio..brrr
Magnosia może akurat śpisz. Mam nadzieje:*
Stokrotka super,że z Maluszkiem wszystko ok
Mój Synek w 31tc 1999g i tydzień do przodu wielkość
Mufinka i pozostałe którym zostało 30pare dni...jak ja Wam zazdroszczeeeeee
Szczęśliwa ja zasnęłam pp północy ufff
Polkosia jak dzisiaj?jak samopoczucie ??:*
Aanaa co u Ciebie ?:*
Magnosia, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry .
Ja dziś spalam całkiem ok:) powiem Wam , ze jakoś dużo lepiej w Polsce mi się w ciąży śpi niż w Anglii , nie wiem czy to kwestia powietrza , mebli czy tego , ze tu w nocy zawsze jestem z Mama w domu a tam samotnie i psychika tak działa . Nie mam pojęcia ale wstaje raz lub wcale na siku w nocy i zasypiam jak dziecko .
Mój mały wariacik tak buszuje ostatnimi dniami , ze szok . Teraz zauwazylam ze więcej się tak przeciąga ( wiecie o co mi chodzi) niż kopie jak kiedyś , chyba coraz mniej miejsca ma: P
Kurcze wgle wkurzylam się bo miałam mieć wizytę 1/2 września u mojej lekarki tu w PL na NFZ , mowie a wezme skierowanie na badania to zrobię za darmo wiadomo , szyjkę sprawdzi i ogólnie tak bo ostatnio widziałam się z nią w 13 tc bo później na urlopy skubana sobie lazila a Ja juz w 20 wyjechalam . Wczoraj dzwoni Pani z przychodni , ze ona znów odwolala wizytę i będzie w połowie września: o
W końcu się wkurzylam i mowie" przepraszam bardzo czy ta lekarka kiedyś pracuje ? Ja mam TP na październik a do niej próbuje się od kilkunastu tygodni dostać , jak do jakiegoś renomowanego chirurga normalnie w Warszawie , to chyba jakieś żarty"
Kazała dzisiaj dzwonić żeby umówić się na polowe września .
No kurwa ona 2 razy w miesiącu pracuje tylko a kiedyś co 2 dzień była ...
Jak dziś za późno będzie wizyta to IDE do norma!niego lekarza po skierowanie , on zawsze mi wypisuje .Muffinka1019 lubi tę wiadomość
-
Witam z rana
Stokrotka dobrze że z Kubusiem wszystko dobrze i że szyjka ładnie trzymaCiekawe jak u mnie... Zobaczę jutro na wizycie. Któraś jutro ma jeszcze USG?
Paula z jednej strony to masz lepiej bo wiesz co to za skurcze porodowe. Niby mówią ze takich nie da się przegapić ale i tak nie wiem czego mogę się spodziewaćstokrotka25 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja. Totalnie zmęczona
L chciał pobiegać przed pracą, ale naciągnął sobie coś wczoraj na piłce i teraz krzata się po mieszkaniu i hałasuje..
Zakrecona, może rzeczywiście prywatnie do niej pójść, jeśli ci zależy?
polkosia, Ana, jak tam sytuacja?
W ogóle to rany ile ja sikamwszystko co wypije, to od razu w toalecie ląduje
mam wrażenie nawet, że więcej sikam niż piję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 06:47
-
Kochane Ona nie pracuje prywatnie , juz dowiadywalam się . Ona pracuje w szpitalu jeszcze w zupełnie innej miejscowości , oddalonej od mojej ok 50 km .
Tylko trochę dziwi mnie to , ze na poczatku mojej ciąży pracowała i tu i tam i nagle tylko tam a u Nas juz taka olewka , ze raz sobie jest , raz nie: (
Mam lekarke prywatna do której zawsze chodzilam jak nie mogłam na NFZ się umowic i u niej mam wizytę na 16 września umowiona , do niej chodze juz i chyba chodzić do konca będę bo dużo do końca nie zostało a teraz szukać lekarza nowego nie będę a pozatym ona dobra kobitka .i tez nie jakas droga wiec luzik ... I przede wszystkim ona mi zwolnienia wypisuje z pracy wiec wole lekarza nie zmieniać żeby ZUS się nie dorabal .
-
witam sie wyjatkowo wczesnie.
chyba zaczęły sie u mnie problemy ze snem, nie udaje mi sie ułożyć tak jak bym chciala .. nie moge zasnac tak ze szlam spac po 1:00 a obudzilam sie po 5-tej bo wstalam na siku
trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty)
-
Bąbelek niby fajnie wiedzieć co to za skurcze ale wolałabym je czuć w czasie porodu tylko a nie pare tygodni przed
Zakrecona takiego lekarza o kant dupy roztrzaskać. Poszłabym prywatnie i tyle.
Zakocona jakiś czas śmiałam się jak czytałam ile siusia większość z Was a tu sama czasami co 5minut chodze -
Lili ja tylko raz siku chodzę i śpię cala noc. Chociaż wczoraj usnąć nie mogłam bo mały bardzo się rozpychał jak nigdy! Myślałam że mi brzuch pęknie
Teraz od nowa zaczyna się rozpychanie:) obudziłam go po porannej toalecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:00
lili_madlen lubi tę wiadomość