Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aanaa wrote:No hej. Nie nadrabiam was bo leze na korytarzu a tu ciężko o prad. Wczoraj przenieśli mnie na patologie, i tu czekam na wyniki crp. Jak będą zle - to oksytocyna i dzis rodze. Jak będą dobre to leze ale wg lekarza max kilka dni wytrzymam i sie akcja zacznie. Skurcze mam na razie malutkie i nieregularne tylko mnie tez boli kręgosłup. I nie wiem czy od tych szpitalnych łóżek, czy to juz bole krzyżowe. Dam znac jak będę miała wyniki
dzieki kochane za troskę i miłego spokojnego dzionka
-
Bo nie ma miejsc na salach. Strasznie to nie fajne bo mi ciągle uciekają te wody i musze latać do lazienek w pokojach jakichś lasek. A zanim dobiegne to majtki mokre. Niekomfortowa sprawa. Dzis zamienilam lignine szpitalna na podklady canpol, moze one będą bardziej chlonne?
-
aanaa wrote:Bo nie ma miejsc na salach. Strasznie to nie fajne bo mi ciągle uciekają te wody i musze latać do lazienek w pokojach jakichś lasek. A zanim dobiegne to majtki mokre. Niekomfortowa sprawa. Dzis zamienilam lignine szpitalna na podklady canpol, moze one będą bardziej chlonne?
Eh no trzymaj się kochana , w szpitalu chyba nikomu się jeszcze nie podobało: p ale dziwić się nie ma co jak tak traktują człowiekaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:06
-
To faktycznie nieciekawie
Wspolczoje , bo to nawet problem , zeby zasnac jak wkolko ktos sie kreci po korytarzu .
Moze zwolni sie jakies lozkow pokoju i przeniosa Cie do sali . Mam taka nadzieje
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Witajcie.
Ss tylko 2 pierwsze fazy. Rodzic w wannie chyba u Nas nie ma możliwości -źle się wyraziłam przepraszam
Magnosia to lez kochana i wstawaj tylko na siusiu będzie dobrze
Aanaa no współczuję zze.musisz leżeć na korytarzu...pomyśl tylko ze będziesz miała za niedługo dzidziusia obok
Polkosia moze warto z kimś skonsultować ten ból ? Po co.masz się męczyć bidulko
Trzymam za Was kciuki i myślę o Was cały czas !
Miłego dniaMagnosia lubi tę wiadomość
-
Magnosia, ja pisałam, że ja mam biust E co najmniej teraz
Nynusia, druga faza porodu to faza parcia, więc tylko w 1. będziesz w wannieU mnie w szpitalu jest możliwość porodu do wody
ana, współczuję leżenia na korytarzu. Nie wyobrażam sobie tego. Siostra L z mężem też na korytarzu wylądowali przy 1. porodzie i wykupili salę prywatną jednak. Kciuki w każdym razie za wynik crp!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 08:41
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, Dziewczyny. Miłego dnia
Polkosia, Anaa jeśli to Was uspokoi to u mnie zawsze po pierwszej nocy/dniu w szpitalu kręgosłup odpada. Mało ruchu i łóżka niewygodne, czasem to bolało tak, że miałam wrażenie, że mi nogi paraliżuje. Po powrocie do domu ustawało wszystko.
Przybywam do Was dzisiaj z moją brzuszkową sesjąPrzemuś znalazł dla mnie popołudnie i takie o to coś zmalował:
https://picasaweb.google.com/114924883790979173400/My3NaFiniszu?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKWd7YiAntbBkgE&feat=directlink
Pozdrawiamy z Kornelkiem wszystkie Ciotkilojkalojka, zakocona, soraya, madu, polkosia, Nynusia, Lexie, Magnosia, Muffinka1019, nat_alia, Bąbelek, ss, stokrotka25, jaroszka, ola.321, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ursa super sesja, pełna profeska
Aanna współczuję tego leżenia na korytarzu, rzeczywiście nie jest to komfortowa sytuacja.
Polkosia namęczysz się bidulko, wzięło cię nieźle.
Odnośnie malowania się do porodu powiem tak: jak leżałam jeszcze przed cc na porodówce po 7h bóli było mi ta wszystko jedno jak wyglądam, że podczas badania ginekologicznego mogło nawet wojsko przemaszerować albo turyści z Japonii a ja miałam to w du... co oni tam zobacząBąbelek, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki, ja dziś przychodzę lekko podminowana bo mój B. niedługo zacznie wyjeżdżać na 5 dni... w poniedziałek rano wyjazd w piątek pod wieczór powrót, ma dostać funta więcej na godzinę i 100 funtów tygodniowo dodatkowo, czyli w sumie finansowo super ale, ta rozłąka
Najchętniej bym się nie zgodziła ale chyba będę musiała... po porodzie weźmie 2 tyg urlopu i może te delegacje się skończą ale jak sobie o nich pomyślę to mi niedobrze i smutno
Mało tego (nie)teściówka wczoraj zadzwoniła czy ją (znowu) poratujemy finansowo. Nosz kurde!Robimy drugiego Dziedzica
-
Soraya, masz rację. Ja już się w szpitalu nawet wyluzowałam, że mam niezły busz na łonie, bo ciężko mi się już golić. To są lekarze
Oni widzą ludzi w gorszym stanie. A czy dla swojego komfortu? No nie wiem... Napocimy się i w końcu i tak wszysyko spłynie i będzie jeszcze gorzej. Ja nie zamierzam nic nakładać na buzię, pełna natura
soraya, nat_alia, miska2503, BATTINKA lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nynusia, witam w tym beznadziejnym klubie. Ja z polecania internisty dostałam procto-glyvenol. 2x dziennie przez msc smarować, ćwiczyć odbyt (o czym zapominam) i robić nasiadówki z naparu z kory dębu (nie kupiłam)..
Ja się w ogóle nie maluję, rzadko kiedy okazyjnie, ale to wtedy tylko kreski i rzęsy. Na poród tym bardziej nie zamierzam się malować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 09:04
-
Hej dziewczyny
Polkosia wydaje mi się, że może ten kręgosłup boli Cię od szpitalnego łóżka tak jak mówią dziewczyny i z braku ruchu, ja miałam to samo jak wróciłam do domu i w ogóle bolał mnie brzuch, bo 2 dni bez ruchu praktycznie byłam.
Anaa to są jakieś żarty, że na korytarzu leżysz... bez komentarza. No, ale zauważyłam, że oddziały patologii ciąży są zapełnione ciągle, ale powinni w takim wypadku położyć Cię na oddziale obok i przychodzić do Ciebie, a nie na korytarzu, no ludzie... trzymaj się.polkosia lubi tę wiadomość