Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli mnie poród złapie w ciągu dnia, gdzie będę już pomalowana to na pewno nie wpadnę na to żeby zmyć makijaż
w innym wypadku na pewno się malować nie będę, bo wszystko mi spłynie i będę wyglądać gorzej niż bez makijażu
polkosia, ss, ZakręconaOna, estrella lubią tę wiadomość
-
Hej hej dziewczyny czy kupowałyście jakieś leki na kolkę i przeciwgorączkowe dla maluchów i możecie polecić ?
Ja dzisiaj mam wizytę i aż się boję jej gdyż pojawiło się ogromne swędzenie skóry w nocy i boję się czy to nie ta cholestaza przypadkiem -
Witam się dziewczyny z rana:)
U mnie dzisiaj lepsza nocka, nawet się specjalnie nie męczyłam i wyspałam.
Co do hemoroidów, to ja dostałam cyclo 3 forte do połykania i posterisan czopki. Na kolkę dla małej mam SAB SIMPLEX a przeciwgorączkowego nic na razie nie kupowałam.
Ja też wizytuje w czwartek i już się nie mogę doczekać po 4 tyg, chociaż usg pewnie mi nie zrobi. Pocieszam się tym, że teraz wizyty będą częściej, bo już ostatni tydzień przed zaczynam schizować, że coś jest nie tak:)dodinka lubi tę wiadomość
-
dodinka wrote:Hej hej dziewczyny czy kupowałyście jakieś leki na kolkę i przeciwgorączkowe dla maluchów i możecie polecić ?
Ja dzisiaj mam wizytę i aż się boję jej gdyż pojawiło się ogromne swędzenie skóry w nocy i boję się czy to nie ta cholestaza przypadkiem
Bobotic i paracetamol w czopkachdodinka lubi tę wiadomość
-
Hej Mamuśki!
Już po śniadankuRobię przed ostatnie pranie dla maluszka, bo słońce na chwilkę wyszło, ale chłodno jest, bo tylko 13 stopni
Ursa piękna sesja, bardzo mi się podoba to zdjęcie z kropelkami wody.
Annaa biedulko, dlaczego oni Cię męczą na korytarzu... daj znać jak tylko będziesz miała wyniki.
Polkosia, może faktycznie to tym szpitalu te bóle? Trzymaj się tam.
Zakręcona, dzwoń do tej lekarki, bez jaj!
Coraz częściej boli mnie brzuch jak na okres, w nocy miałam też parę skurczy, może to już te przepowiadające, one jakoś parę tygodni przed występują.
Acha, no ja też za bardzo się malować nie będę do porodu.
-
agania wrote:Jeśli mnie poród złapie w ciągu dnia, gdzie będę już pomalowana to na pewno nie wpadnę na to żeby zmyć makijaż
w innym wypadku na pewno się malować nie będę, bo wszystko mi spłynie i będę wyglądać gorzej niż bez makijażu
-
Arielka wrote:O maaaatkooo obudził mnie kurier z paczka z gemini i jak zadzwonił domofon to nie wiedziałam co się dzieje i tak szybko wyskoczylam z łóżka ze aż mnie brzuch zabolal
-
U nas położona na SR mówiła żeby wziąć sobie jakieś kosmetyki żeby ładnie wyglądać jak teściowa przyjdzie w odwiedziny do szpitala
polkosia, ss, IviQ, IviQ, agaton, FreshMm, stokrotka25, Lexie, ZakręconaOna, estrella, Nynusia, nat_alia, lili_madlen, paula1 lubią tę wiadomość