Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek wrote:Arielka hahahah, ja dlatego właśnie ustawiłam na dziś budzik, wstałam, ogarnęłam się, odkurzyłam
i też czekam na kuriera z Gemini bo niedawno dzwonił że przed 12 będzie
a dawno temu zamawiałaś paczuszkę z gemini bo ja wczoraj rano i ciągle mam że w trakcie realizacji -
Anaaa ja mogę Ci oddać moje łóżko. Łazienka w pokóju widok na las. Tylko niech mnie puszczą do domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 11:02
aanaa lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Muffinka1019 wrote:A jak tam dziewczyny, macie jakieś rozstępy?
Mi jak do tej pory to porobiły się po wewnętrznej stronie ud. Nie ma ich dużo, nie są mocne, brzuch i boczki jak na razie ok. Smaruję ostro uda, ale teraz to już chyba za późno...
Ja mam niewielki brzuch, boję się, że wyskoczy mi pod koniec ciąży razem z rozstępami. -
Mi brzuch rośnie stopniowo dość, choć 23-28 tyg rósł najszybciej, smarowałam się dwa razy dzienni a rozstępy i tak mi wyskoczyły i mam ich codziennie więcej ;/ no ale cóż ważne, że mała jest zdrowa
agania lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Mi brzuch rośnie stopniowo dość, choć 23-28 tyg rósł najszybciej, smarowałam się dwa razy dzienni a rozstępy i tak mi wyskoczyły i mam ich codziennie więcej ;/ no ale cóż ważne, że mała jest zdrowa
Dokładnie - olać rozstępyagaton, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Ja mam niewielki brzuch, boję się, że wyskoczy mi pod koniec ciąży razem z rozstępami.
-
nick nieaktualny