Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Babelek wiesz co podobno faceci są delikatniejsi , Ja miałam lekarzy facetów i babki i raz w porządku bardziej był Pan doktor a raz Pani , a tu mam juz stała lekarke prywatna , wiem co mogę się spodziewać wiec przy niej zostaje .
Paulla no właśnie , o kant dupe roztluc . Chodze prywatnie i mam zamiar tak dalej:) wyjaścia jakby nie mam tez: P -
Jeszcze udało ni się pospać.
Paula, współczuję przeżyć. Też niestety trochę wiem, jak to jest. Jak poroniłam w 14 tygodniu, wcześniej przez kilka dni miałam regularne skurcze a w konsekwencji odeszły wody...
Przepraszam, że piszę o czymś takim, ale to wspomnienia niestety wracają, jak boli w podobny sposób.
Obiecuję już dziś nie smutać i jeszcze raz Was przepraszam. Teraz już u Wszystkich nas będą śliczne zdrowe DzidzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:18
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Lili n ja tak od 30to jak się przebudze to młody się wierci i zasnąć nie daje
Ana polkonia co u Was?
Ja tez nie wyspana. .odprawa a to temp. A to tętno. Krew do analizy no i piguly tak głośno gadają ze się nie da zasnąć[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Witajcie. Ja czuję się tragicznie. Kręgosłup strasznie boli, mąż masował bardzo długo i nic... Nie mam pojęcia od czego tak nagle zaczął boleć
Całą ciążę nic a nic... Na razie skurcze zniknęły, ze dwa czy trzy razy mnie spięło w nocy, ale od rana nic.
Powodzenia dziewczyny na wizytach.
Aanaa, czekamy na wieści!Blondik, nat_alia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mam pytanie do dziewczyn, które mają biustonosze z hm, te ala sportowe do karmienia. Dwupak 99 zl. Na pewno ma taki Zakocona
Chciałam zamówić tylko zastanawiam się nad rozmiarem. Pod biustem mam teraz 80 cm a nie lubię jak mnie coś ciśnie i zastanawiałam się nad L. Jak myślicie?
Bąbelek nie przygotowałam się pod tym kontem. ..
Mam pytanko czy wysyłając poczta zwolnienie do zusu liczy się data fostarczenia czy data stempla. Bo do jutra musze dostarczyć a nie mam jak. Mój by zawiózł ale na działalności to drugie trzeba jeszcze wypisać wiec jak dziś go ściągnę to mogę nie zdążyć[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Polkosia dobrze chociaż ze skurcze minęły. Mam nadzieje ze kręgosłup przejdzie jak się rozruszasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:42
[/link]
-
Magnosia, myślę, że zależy od biustu. Ja mam pewnie pod 80 albo i więcej teraz, a mam Mke. Wczoraj chodziłam w nim od 7 do 22. Było wygodnie, ale ulga po zdjęciu była (ale ja po prostu nienawidzę staników).
Polkosia, no to wizytujemy razema prysznic ciepły na plecy i polezenie na plecach na podłodze? Mnie prysznic pomaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:49
Magnosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Witajcie. Ja czuję się tragicznie. Kręgosłup strasznie boli, mąż masował bardzo długo i nic... Nie mam pojęcia od czego tak nagle zaczął boleć
Całą ciążę nic a nic... Na razie skurcze zniknęły, ze dwa czy trzy razy mnie spięło w nocy, ale od rana nic.
Powodzenia dziewczyny na wizytach.
Aanaa, czekamy na wieści!
Jak mnie tak napylal bardzo, to do termoforu wlewalam ciepla wode Nie Gorącą!!! Taka przyjemnie ciepla i przechodziło.polkosia lubi tę wiadomość
-
Polkosia, mi na kręgosłup pomaga rogal do spania... Może to po tym łóżku szpitalnym. Ja wczoraj na ktg leżałam w niewygodnej pozycji, to myślałam, że sama nie wstanę
polkosia lubi tę wiadomość
No hej. Nie nadrabiam was bo leze na korytarzu a tu ciężko o prad. Wczoraj przenieśli mnie na patologie, i tu czekam na wyniki crp. Jak będą zle - to oksytocyna i dzis rodze. Jak będą dobre to leze ale wg lekarza max kilka dni wytrzymam i sie akcja zacznie. Skurcze mam na razie malutkie i nieregularne tylko mnie tez boli kręgosłup. I nie wiem czy od tych szpitalnych łóżek, czy to juz bole krzyżowe. Dam znac jak będę miała wyniki
dzieki kochane za troskę i miłego spokojnego dzionka
soraya, nat_alia, stokrotka25, FreshMm, ewwiel, PauLLa, estrella, lili_madlen, paula1 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Zakocona. Ja pewnie wezmę L jednak. Biust mam teraz C lub D ale po porodzie może być większy... Najwyżej będę zapinać na pierwszą haftkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 07:54
Witajcie !
Polkosia ciesze sie , ze juz jestes w domu i skurcze minelyCo do kregoslupa to moze dobry pomysl przeniesc sie na kanape . A powiedz jak pokoik Klementynki ? Podoba sie ? Maz sie postaral
?
aanaa to trzymam kciuki , zeby wynik byl dobryA dlaczego ty lezysz na korytrarzu ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015