Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStokrotka aż poszłam swój materac zobaczyć bo mam pianka-kokos-gryka no i u mnie nie ma takich nierówności... Co prawda jedna strona chyba ta gryka jest nierówna ale to takie malutkie kuleczki w środku i równomiernie rozłożone. Nic tak nie wystaje jak u Ciebie
-
Dzięki, To świetnie... a patrzałyście na te maty w środku? Może sama mata taka jest wszędzie tylko wy macie grubsze pokrowce np?
Bo ja mam bardzo cienki widzę, w ogóle nie pikowany, sam materiał.
Ola ja dałam link do aukcji - taki mam. -
nick nieaktualnymadu wrote:Dziewczyny, zmienie na chwilę temat, kiedys było mówione o żelazkach, któraś z was polecała jakies, ale nie moge sie doszukać. Byłabym wdzieczna za info;)
Ja co prawda nie brałam udziału w tamtej dyskusji ale ze swojej strony mogę polecić Philips Azur GC 4410/02 bo jestem bardzo zadowolonamadu, ss lubią tę wiadomość
-
http://www.ebay.co.uk/itm/271776611428?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Ja mam taki materac, to jest polska firma Danpol. Bardzo ładnie wykonany jest.
Stokrotka napisz do niego pytanie, czy tak to ma wygladac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 15:50
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyWiedźma mam ten sam materac
sprawdziłam właśnie, że pokrowiec w nim nie jest super gruby... z jednej strony jest mata kokosowa i tam jest równo, a z drugiej są kieszonki z gryką i tu już się wyczuwa te ziarenka tylko te kieszonki są równej wielkości i wygląda, że taka sama ilość gryki w nich więc ta strona też jest równa. Może napisz do tego sprzedającego tak jak pisze Wiedźma i podpytaj...
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
estrella wrote:Wiedźma mam ten sam materac
sprawdziłam właśnie, że pokrowiec w nim nie jest super gruby... z jednej strony jest mata kokosowa i tam jest równo, a z drugiej są kieszonki z gryką i tu już się wyczuwa te ziarenka tylko te kieszonki są równej wielkości i wygląda, że taka sama ilość gryki w nich więc ta strona też jest równa. Może napisz do tego sprzedającego tak jak pisze Wiedźma i podpytaj...
A ile w Pl kosztuje?Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Ja mam materaca gryka kokos i jest rowniutki i zaplacilam 65 zł
Kuzwa zrobilam to zamowienie w koncu .
Dzisiaj chyba i nie mój dzień bo kurde cały czas brzuch mnie boli dziś , juz którąś godzinę , nie podbrzusze a bardziej boki i od pępka kawałek w prawo , mały malo się dziś ruszał , chyba ze dwa razy może , teraz chyba mega delikatnie się przesuwa bo cos czuje ale brzuch nadal boli .
Dzisiaj tyle nerw miałam ze plakalam , darlam się i kurwy puszczalam bo nie dało się aż wyrobić . z Moim D się nie odzywam za mocno 2 dzień juz i o . wszystko takie chu **** owe ze szok