WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was ma jakiś śliczny pajacyk do polecenia z jakiegoś sklepu?
    Postanowiliśmy ubrać w niego Tadka na powrót do domu i potem schować go na pamiątkę <3

Ja po badaniach i depilacji, zakupach itd :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona o mialas super dzien :) Małe Spa i zakupy oj ja czekam do soboty bo to jedyny dzien kiedy sie wychylam z mojej norki ! :D

Zakretka no w koncu zamowieniee powstalo super :)
    A co z D ? Po prostu sprzeczki ? To normalne tesknicie za soba i dlatego tak wychodzi kazdy ma w sobie emocje i puszczaja , mam nadzieje ze wszystko sie ulozy ! :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie to pierwszy raz od niego uslyszalam nie mile słowo: ( ale on mógł się poczuć tez urażony przez to co powiedzialam ( żadne wyzwiska nic tego typu) po prostu źle słowa dobralam i poczuł ze mu nie ufam . Eh ... Przejdzie w końcu , wytlumaczylam mu ze nie chciałam w ten sposób ująć tego ze błąd mój ale jego brzydkie słowo tez nie było fajne .
    No o tak nie gadamy za mocno no :(

A nerwy to dziś mam przez 2 letnia Amandzie która zajmuje się moja mama , mała testuje wszystkich na ile może sobie pozwolić ( wiem ze to dość normalne u maluchow) ale ona jest złośliwa i meeeega rozmieszczona niestety , rozwalila mi dziś tablet złośliwie a nie był tani bo D go chwile temu kupił za prawie 1100 zł :/ i jednym słowem zajebie mnie z to .!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 16:26

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka, jak emocje wam opadną to będzie dobrze, a jak to mówią "miłość jak masło trochę chłodu pomaga utrzymać jej świeżość" :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boshe Zakręcona tez masz taki dzień jak ja?!
    Kuźwa mi juz gula w gardle stoi ryczecccc mi się chcę.
    Tez się przez Tel.posprzeczałam z moim M ma wieczorem dzwonić ale nie wiem co z tego wyjdzie:((((
    Nic nie idzie po mojej myśli,wczoraj zakladali mi neta i byl a dziś Kuźwa już go nie ma!!!!!
    Zaraz ma przyjść facet.
    Z chęcią bym sobie poryczała ale jak,córka siedzi obok szlag mnie trafia!!

Jeszcze teściu chce ode mnie pożyczyć jutro auto bo musi męża kuzynkę odwieźć 80km od nas! A ja nie lubię pożyczać samochodu!! Kur...a mac!
    Mój M.oczywiście problemu nie widzi bo jak by jego kochanemu tatusiowi odmówić!!! Grrrrr...!
    Niech ten dzień się już skończy bo jak zacznę wyć to jak wilk do księżyca!!!

Wiecie jutro teściowa ma ur. Kuźwa mieszka piętro wyżej tak a najlepsze jest to ze nie mam ochoty abu składać jej życzeń ani tym bardziej lecieć z prezentem!!
    Powiedzcie ze nie muszę iść do tej jędzy...:(((

3i49tgf6plfmlliy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Poważnie? Ja prawie dwa razy tyle bo 30 funtów :P haha ale zdzierają dupki. :D

To faktycznie drogo! Ale wiesz jakie jest myślenie - na wyspach się dobrze zarabia więc podnoszą ceny.

• dodinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na wyniki i doczekać się nie mogę :/

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam ciasto marchewkowe :D tak pachnie w całym mieszkaniu, że nie mogę się doczekać kiedy wystygnie żebym mogła spróbować czy wyszło :)

Poza tym dziś mam mega powera... drugie pranie właśnie rozwiesiłam, umyłam podłogi, sprzątnęłam kuchnię... jeszcze w planach mam łazienkę :)

Lexie lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, bardzo dobrze Cię rozumiem. Sama wiem jak to na odległość jest się dogadywać. Niby wszystko ok, ale jedno słowo źle dobrane, jedno źle zrozumiane i iskry lecą... A z tym tabletem to też wcale się nie dziwię. Nie jest to tania "zabawka" :/

Wiedźma, nigdy nie słyszałam takiego powiedzenia :D Ale przyznam szczerze, że całkiem niezłe porównanie :D

Kręgosłup mi nawala i trochę poćwiczyłam (jakiś 20-minutowy zestaw dla ciężarnych w III trym). Siedzieć źle, leżeć źle...postanowiłam, że trochę posprzątam i tak wypucowałam łazienkę i sypialnię. Chyba poodkurzam jeszcze resztę domu i nie będę szaleć. Ale mimo, że się zgrzałam, to chyba lepsze to niż siedzenie...

• madu Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam po wczorejszym koszmarkowym dniu, dzis całkiem niezły ;)pranie zrobione, jedna partia dzidziusiowych poprasowana, i jeszcze troche innych rzeczy też orobiłam, więc dzięn na + :) A no i najwazniejsze dzis brzuch nie zabolał ani razu :)

Zakręcona, Battinka czasem to sie zdarza taki gorszy dzień, albo przespać, albo przetrwać. Będzie dobrze:* Ja z moim w ogóle nie mogę gadac przez tel bo zawsze sie pokłocimy.

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka to witam w klubie ! Tez mam ochotę płakać dzisiaj caaaaaly dzień: (
    Little no właśnie , nie jest: ( masakra
    Estrella ciasto marchewkowe , uwielbiam ! <3 podziel się:)
    Wiedźma masz racje ! A emocje opadna i będzie ok .

estrella lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prześcieradła mam 4 bawełniane. Nienawidzę tych frote czy jak to się zwie :P

Materacyk u nas piankowy i z bardzo grubym pokrowcem, więc jest całkowicie gładki - nie pomogę, ale na moje oko trochę dziwnie to wygląda.

Co do GBS, to moja koleżanka miała i podali jej antybiotyki w trakcie porodu.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, Endo ma piękne rzeczy, może rzuć okiem :)

zakocona lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog, mi po wczorajszym sprzątaniu przeszedł ból kręgosłupa :) Ale dziś układałam ubranka w szafie z godzinę i chyba od stania znów boli, więc wróciłam do łóżka. Czuję się jak staruszka ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do Gbs na pewno Ja wychoduje bo juz 2 lata temu miala m stwierdzonego paciorkowca , leczony ale wiadomo jego się nie wyleczy do końca .
    Ja wiem o lekarza ze antybiotyk w zastrzykach przy porodzie i z dzieckiem ok:)

Laski o której powinnam zjeść kolacje żeby wyniki były prawdziwe nie fałszywe jak ok.7 mam badanie rano

nat_alia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona bardzo chętnie się podzielę bo wyszło pyyyyszne :) może chociaż trochę poprawiłoby Ci humor :) tak więc zapraszam do mnie ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prałyście już tetrowe pieluchy? bo się zastanawiam, czy jak wrzucę do pralki to nie zrobią się takie powyciągane, i nie wiem czy ręcznie nie uprać a potem wyprasować?
    Mam te kolorowe to tez nie chciałabym, żeby mi puściły kolory.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam pianka kokos gryka i po tej stronie gdzie kokos jest idealnie równy jak tafla :D w sensie ten kokos jest taki jakby sprasowany.

stokrotka25 lubi tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • lili_madlen Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya czytałam że norma dla kobiet w ciazy jest 15 (czegos tam ) u mnie jest 20 :( Jak były te upały to fakt puchły mi stopy (rece i twarz nie) dwa razy dziennie mierze cisnienie i nigdy nie mam wiecej niz 120 na 80 raczej mniej jest , tylko puls koło 85-95 zawsze. teraz np nogi są ok ale jak wiecej pochodze to na koniec dnia stopy i kostki puchną a po nocy schodzi i następnego dnia to samo . Jutro zrobie mocz na czczo a nie po całym dniu może cos sie zmieni :( :)

zakręcona ja bym zjadła do 20:00 ostatni posiłek :)

soraya lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Blondik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że u mnie po wizycie wszystko ok. Madzia wazy uwaga...2,4 kg :) Mały pulpet :)
    Juz miałam pobranego gbs na wszelki wypadek, najwzyej powtorzy sie badanie :)

Little Frog, polkosia, ZakręconaOna, zakocona, estrella, szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, Arielka, agania, jacusianka, jacusianka, PauLLa, Lucy7, Magnosia, lojkalojka, nat_alia, Lexie, agaton lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 1904 1905 1906 1907 1908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ