WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ polubilam bo zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%. Ale chyba się tak nie da.
    Ale w sumie jakby nie patrzeć to i tak każda z nas jest bardzo szczęsliwa prawda? w końcu mamy pod serduszkami same skarby <3

jaroszka, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek współczuję perspektywy szpitala. a wiadomo po co chce Cię lekarz tam wysłać? Bo jak nie pessar to może warto się zastanowic czy jest sens. Nie namawiam do złego ale ja po tak krótkim czasie w szpitalu zdążyłam się tak wykończyć ze początkowo minimalne spięcia brzucha przerodziły się w całkiem niezle skurcze - wiec wcale szpital nie taki dobry. teraz będę walczyć żeby wrócić do poprzedniego stabilnego stanu :/

Edit: no chyba ze nie ma opcji podać sterydów bez przyjęcia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 17:24

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    IviQ polubilam bo zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%. Ale chyba się tak nie da.
    Ale w sumie jakby nie patrzeć to i tak każda z nas jest bardzo szczęsliwa prawda? w końcu mamy pod serduszkami same skarby <3
    Najszczesliwsza ! <3:*

IviQ, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie to co na supermamach zazwyczaj piszą to bzdury ale pod tym artykułem podpisuję się wszystkimi kończynami!

http://www.supermamy.pl/styl-zycia/5900/UWAGA-Karny-Brajanek-laureat-konkursu-na-Bece-z-mamus-na-forach.html

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka no oprócz podania sterydów to podejrzewam że podstawowe badania morfologiczne i myślę że KTG zrobią, ale nie jestem pewna. Zobaczę jutro..
    Polkosia Ty miałaś sterydy podane tak?

atdc6iyehd9qphks.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się,że wizyty udane :)

Babelek zleci a dla Dzidzi wszystko:*

Szczęśliwa tak bym chciała żeby był październik i poród za mną...stresująca jest ta końcówka,niby nic dwa razy się nie zdarza a boję się. jak diabli...:(

Zakręcona,Battinka dołączam do Was...kijowy ten dzień...ładna pogoda a mi się chce wyć...beznadzieja totalna...jak ja się cieszę,że ubranka poprane i komoda spakowana...

Wgl chce zrobić koszyczki na kosmetyki na komode. Mam kartoniki takie fajne sztywne i materiał śliczny,jednak nie wiem czym to wypchać w środku...chciałam taką pianką cieniutką z paczek albo folią bąbelkową. Mam nadzieję,że coś wyjdzie. Lubie takie bajery :) a jak nie to kupie sb a co...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie Paula wszystko bedzie dobrze i juz nieldugo przytulisz wasza kruszynke !
    O koszyczki super pomysl , rob kochana rob i pochwal sie co wyszlo ! :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    nie to nie jest wlasnie ten rogal. rogal jest długi bardzo i gruby a to jest malutkie :)
    Osobiście nie polecam, mialam przy starszej córce i jakos strata kasy. Kupiłam bo jak mala byla naswietlana to na patologii noworodka jakos te dzieciaczki fajnie w to ukladali ja nie umiałam.

km5st5odymuuq2ts.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze dzis placzliwy dzien,tez juz nie wiem ile raxy mi lzy dzis poplynely ,ale maz juz jedzie z pracy wiec juz chyba bedzie lepiej...oby
    Zelazko ja polecam http://www.oleole.pl/zelazka/philips-gc4410.bhtml?from=pla&gclid=Cj0KEQjwx_WuBRDJ7tSK2-W0pJkBEiQAEWgR8FHVOkCcdVqv_9JZ5FK7E2vFkKJ6ZEpSuWbkYOSg-qEaAkB78P8HAQ

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzielam nospe i polezalam . Bol przeszedł , nareszcie ! Cały dzień prawie z nim się meczylam . uff ...
    Oj tak dziś ładna pogoda a humoru brak .

Paulla wiem ze się boisz ale nie wolno Ci myśleć ze cos takiego się powtórzy ! Będzie wszystko w jak najlepszym porządku . Nigdy więcej cos takiego się nie powtórzy skarbie.

Ide psiaka wykąpać z Mama: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sterydy podaje sie w tylek, jakos strasznie bolesne to nie jest, jak zwykly zastrzyk domięśniowy. Dasz rade :)
    Wy mówicie ze macie płaczliwe dni, ja to w tym szpitalu to juz w ogóle... Najgorzej jak mężuś konczy wizytę. Albo dzwoni wieczorem...beksa ze mnie straszna :) teraz to pisząc tez mi się płakać chce bo niedawno wyslalam mojego do domu i sobie o tym przypomniałam :)

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aana kochanie juz niedługo koniec tego wszystkiego i będziecie w domciu w trojeczke . wgle jak się czujesz ? Jak akcja cala wszystko ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodinka i co są wyniki?

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Osobiście nie polecam, mialam przy starszej córce i jakos strata kasy. Kupiłam bo jak mala byla naswietlana to na patologii noworodka jakos te dzieciaczki fajnie w to ukladali ja nie umiałam.

No wlasnie czytałam ze na oddziałach się je stosuje i dlatego pomyślałam że może kupić ale sama nie wiem... najłatwiej wydać kasę a potem wszystko leży :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Aana kochanie juz niedługo koniec tego wszystkiego i będziecie w domciu w trojeczke . wgle jak się czujesz ? Jak akcja cala wszystko ?
    U mnie nic nowego, zadnych skurczy ani nic. Leze i czekam. Jutro na badaniu sie dowiem czy szyjka sie skraca i jak tam rozwarcie, choc aż sie boje tego badania. Do tego mam zaparcie straszne, dieta szpitalna mi nie sluzy :| troche sie boje tego bycia w trojeczke, bo chyba jeszcze nie zdążyłam się przygotowac psychicznie, ale mam nadzieje ze jak urodze to instynkt zrobi swoje ;)

iv09hdge6yql001e.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa a jak wyniki?

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anaa a nie dają Ci nic na wywołanie?

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aana domyslam się ale instynkt będzie na pewno odrazu ! :)
    Hm ... Kochana no to czekamy na wiadomosci co i jak dalej

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie znam wyników, wiem tylko ze crp nie rośnie. A na jakim jest poziomie to niestety wg lekarzy i pielęgniarek nie jest informacja dla mnie...
    Na razie próbują wywołać naturalnie, zapewne do momentu działania sterydów, podobno potrzeba im 72 h. A potem zobaczymy co zdecyduja. A jak cos zdecyduja to byc moze mi o tym nawet powiedza? :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:14

iv09hdge6yql001e.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana no sterydy podzialaja i możesz rodzic zdrowego skarba ! :)

aanaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1906 1907 1908 1909 1910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ