Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
IviQ polubilam bo zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%. Ale chyba się tak nie da.
Ale w sumie jakby nie patrzeć to i tak każda z nas jest bardzo szczęsliwa prawda? w końcu mamy pod serduszkami same skarbyjaroszka, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyBabelek współczuję perspektywy szpitala. a wiadomo po co chce Cię lekarz tam wysłać? Bo jak nie pessar to może warto się zastanowic czy jest sens. Nie namawiam do złego ale ja po tak krótkim czasie w szpitalu zdążyłam się tak wykończyć ze początkowo minimalne spięcia brzucha przerodziły się w całkiem niezle skurcze - wiec wcale szpital nie taki dobry. teraz będę walczyć żeby wrócić do poprzedniego stabilnego stanu
Edit: no chyba ze nie ma opcji podać sterydów bez przyjęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 17:24
-
WiedźmaMaKota wrote:IviQ polubilam bo zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%. Ale chyba się tak nie da.
Ale w sumie jakby nie patrzeć to i tak każda z nas jest bardzo szczęsliwa prawda? w końcu mamy pod serduszkami same skarby:*
IviQ, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Ogólnie to co na supermamach zazwyczaj piszą to bzdury ale pod tym artykułem podpisuję się wszystkimi kończynami!
http://www.supermamy.pl/styl-zycia/5900/UWAGA-Karny-Brajanek-laureat-konkursu-na-Bece-z-mamus-na-forach.htmlRobimy drugiego Dziedzica
-
Cieszę się,że wizyty udane
Babelek zleci a dla Dzidzi wszystko:*
Szczęśliwa tak bym chciała żeby był październik i poród za mną...stresująca jest ta końcówka,niby nic dwa razy się nie zdarza a boję się. jak diabli...
Zakręcona,Battinka dołączam do Was...kijowy ten dzień...ładna pogoda a mi się chce wyć...beznadzieja totalna...jak ja się cieszę,że ubranka poprane i komoda spakowana...
Wgl chce zrobić koszyczki na kosmetyki na komode. Mam kartoniki takie fajne sztywne i materiał śliczny,jednak nie wiem czym to wypchać w środku...chciałam taką pianką cieniutką z paczek albo folią bąbelkową. Mam nadzieję,że coś wyjdzie. Lubie takie bajerya jak nie to kupie sb a co...
-
Arielka wrote:nie to nie jest wlasnie ten rogal. rogal jest długi bardzo i gruby a to jest malutkie
-
Widze ze dzis placzliwy dzien,tez juz nie wiem ile raxy mi lzy dzis poplynely ,ale maz juz jedzie z pracy wiec juz chyba bedzie lepiej...oby
Zelazko ja polecam http://www.oleole.pl/zelazka/philips-gc4410.bhtml?from=pla&gclid=Cj0KEQjwx_WuBRDJ7tSK2-W0pJkBEiQAEWgR8FHVOkCcdVqv_9JZ5FK7E2vFkKJ6ZEpSuWbkYOSg-qEaAkB78P8HAQ -
Wzielam nospe i polezalam . Bol przeszedł , nareszcie ! Cały dzień prawie z nim się meczylam . uff ...
Oj tak dziś ładna pogoda a humoru brak .
Paulla wiem ze się boisz ale nie wolno Ci myśleć ze cos takiego się powtórzy ! Będzie wszystko w jak najlepszym porządku . Nigdy więcej cos takiego się nie powtórzy skarbie.
Ide psiaka wykąpać z Mama: D -
Sterydy podaje sie w tylek, jakos strasznie bolesne to nie jest, jak zwykly zastrzyk domięśniowy. Dasz rade
Wy mówicie ze macie płaczliwe dni, ja to w tym szpitalu to juz w ogóle... Najgorzej jak mężuś konczy wizytę. Albo dzwoni wieczorem...beksa ze mnie strasznateraz to pisząc tez mi się płakać chce bo niedawno wyslalam mojego do domu i sobie o tym przypomniałam
-
aagatkaa1984 wrote:Osobiście nie polecam, mialam przy starszej córce i jakos strata kasy. Kupiłam bo jak mala byla naswietlana to na patologii noworodka jakos te dzieciaczki fajnie w to ukladali ja nie umiałam.
No wlasnie czytałam ze na oddziałach się je stosuje i dlatego pomyślałam że może kupić ale sama nie wiem... najłatwiej wydać kasę a potem wszystko leży -
ZakręconaOna wrote:Aana kochanie juz niedługo koniec tego wszystkiego i będziecie w domciu w trojeczke . wgle jak się czujesz ? Jak akcja cala wszystko ?
troche sie boje tego bycia w trojeczke, bo chyba jeszcze nie zdążyłam się przygotowac psychicznie, ale mam nadzieje ze jak urodze to instynkt zrobi swoje
-
Nie znam wyników, wiem tylko ze crp nie rośnie. A na jakim jest poziomie to niestety wg lekarzy i pielęgniarek nie jest informacja dla mnie...
Na razie próbują wywołać naturalnie, zapewne do momentu działania sterydów, podobno potrzeba im 72 h. A potem zobaczymy co zdecyduja. A jak cos zdecyduja to byc moze mi o tym nawet powiedza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:14