Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:ana, trzymam kciuki, żeby poród ruszył!
u mnie wyniki badań prawidłowe. no to teraz odliczam godziny do zobaczenia synka na USG
Tzn. Domyslam się , ze jutro ale o której ?
Jeeeejku ale Ja się stresuje ta jutrzejsza glukoza . Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze ! -
Jejku ile wizyt:)ciesze sie ze wszystkich dobrych wieści!!
Babelek az drże o moja szyjke bo ostatnio juz byla znacznie skrocona,ale za tydzien wizyta,to juz bedzie 36tydz to moze tak czy siak mnie juz sterydy omina...w kazdym razie trxymam kciuki za twoja szyjke:* -
Zakręcona glukoza dla mnie była miodzio.. I to bez cytryny. Wypilam kubek i chciałam więcej, pić mi się chciało jak cholera
Ss jak ub Ciebie 36 tydzień będzie to super wiec nie masz się co martwić. Dodatkowo krótka szyjka ponoć powoduje szybki sprawny poród bez męczenia się.. A jaką miałaś szyjkę i który to był tydzień??
Kurdee wciąż nie wierze że jutro nie będę spać u siebie przy mężuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:34
-
Babelek to byl roxpoczety 33tydz i szyjka miala 27mm (wg gin mocno sie skrocila ale nie wiem ile miala wczesniej.kazala sie nie martwic i tylko powiedziala ze porod bedzie napewno wczesniej i sprawny wiec tylko sie cieszyc:p),a teraz bede miec wizyte w rozpoczetym 36tyg i zobaczymy co bedzie.
-
Aguś26 wrote:A ja się melduje po wizycie wszystko dobrze tylko, ze jadac do domu wyczytalam z parametrow ze brzuszek 3 tyg jest mniejszy... Ginka nic nie mówiła... A wy co o tym sądzicie?
Babelek szaleńcuJa kiedyś glukoze jak pilam to ledwo dopilam , szok .
:p
A w ciąży jeszcze nie probowalam haha
Jak cos to pawika puszcze haha .
Zakocona szkoda , ze nie wiecie jeszcze czy małego razem obejrzycie .
O to po 12 na wieści czekamyzakocona lubi tę wiadomość
-
Zakręcona, lepiej nie puszczaj, bo będziesz musiała powtarzać
U mnie pewnie będzie, jak po każdej innej wizycie "wszystko w porządku, główka w dół" i tyle
Bąbelek, szalona jesteśMnie koszmarnie niedobrze było i gorąco aż mi się zrobiło i musiałam się wachlować
Kupiłam kolejne 3 pajacykiNext ma fajowe rzeczy dla maluszków. W ogóle to też zaczęłam przeglądać i dla siebie, żeby może coś zamówić, ale kompletnie mi się nie chciało po 2 str przeglądać dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:46
-
Zakocona no i takich wiadomosci chcemy tu ! Zwyczajnie jak zawsze wszystko ok hihi
O to nie , będę trzymać jak cos haha , podziękuje za powtarzanie: P
Ja to juz za dużo kupować nie mogę bo mały ma rzeczy od chu... I ciut ciut dosłownie !a tak kocham kupować mu ciuchy !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 19:47
-
Ciezko Was nadrobic po tygodniu nieobecności;)
Aanaa, trzymam kciuki zeby udalo sie wywolac porod naturalnie, a dziecie bylo zdrowe, chkc tu nie mam watpliwosci, ze tak będzie!
A ja bylam dzis na wizycie i wyszlam przerażona. Mala przez 3 tygodnie przybrala 800g i wazy juz 3070g! Bardzo boje sie zeby nic jej się przy porodzie nie staloA zeby bylo ciekawiej, to poleciała mi cala morfologia i mam liczne bakterie w moczu:/ Zostawilam majatek w aptece, ale to niwazne, byle te wszystkie leki pomogly! Nastepna wizyta za 2 tygodnie razem z ktg i gbs-em.
-
Bąbelek, mnie pierwszy zastrzyk mega bolał, a drugi nic kompletnie. Tylko lekkie ukłucie. Zależy od pielęgniarki...
Aanaa, wymęczą Cię tam, biedna.
Ja wstałam i zauważyłam, że mega obniżył mi się brzuch. Na dodatek mam znów skurcze i parcie na kupę, której mi się nie chce... Ja chyba na dniach urodzę... Kiedy obniża się brzuch?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wiecie, ja też dziś jak przed lustrem stanęłam to miałam wrażenie że brzusio jest niżej - będę się obserwować bo nie wiem czy to nie złudzenie tylko
.
Natka - te pomiary nigdy dokładne nie są, nie martw się - myślę że nawet jeżeli mała będzie ważyła więcej to lekarze sobie poradząi Ty też!
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 20:08