Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton na pewno coś w tym jest, bo moja mama też ma rozstępy po ciąży, więc pewnie u mnie to genetyka. Smarowanie pewnie coś daje,bo bez tego było by ich pewnie duzo więcej i wcześniej.
A powiedzcie mi dziewczyny,czy dretwieje Wam góra brzucha, tuż pod piersiami? -
U mnie moja Mama ma okropnie dużo po ciazach rozstepow , Ja dostalam sporo jak przytylam 40 kg a teraz w ciąży pięknie wyblakly do koloru skory prawie stare rozstepy i nowych ani jednego ! Smaruje się od 9 tygodnia ciąży palmersem , oliwka i działa widocznie:)
Agaton dziękuje :* -
Ja się wykończę! Teściowa jutro ma wpaść i gotować mi rosół (w mojej kuchni), a u mnie taki syf!!! Męża zagoniłam do roboty, skoro się zgodził i pozmywałam podłogi. I jak tu odpocząć?! Chyba jutro pojadę na IP i powiem, żeby mnie znów przymknęli na kilka dni
stokrotka25, soraya, Bąbelek, agania, jaroszka lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aguś26 wrote:A ja się melduje po wizycie wszystko dobrze tylko, ze jadac do domu wyczytalam z parametrow ze brzuszek 3 tyg jest mniejszy... Ginka nic nie mówiła... A wy co o tym sądzicie?
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ wrote:To zależy czy za tym idzie niska waga jak u mnie jeśli tsk to jest hipotrofia i ja właśnie jestem w szpitalu na to. Jedli waga ok to nie masz się czym martwić
-
Zakręcona, wiesz, że jej mówiłam w poniedziałek, że nie życzę sobie gości? Chciałam odpocząć na spokojnie w domu, bez pytań, użalania się nade mną i głaskania po brzuchu (wrr...), a ona co? Dzwoni, że kupiła szponder i włoszczyznę i zrobi nam jutro obiad. Czasem się zastanawiam czy też będę taką narzucającą się teściową...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia no ja też się zaśmiałam:) jeszcze Ci tam teściowej brakuje...ach.
Zakręcona jak ty piszesz ze 40 kg kiedyś przytyłaś? W jakim czasie i dlaczegóż? Sporo trochę i aż niemożliwe...
A teraz taka fajna z Ciebie ciężarówka:) teraz to juz masz te 40 kg zrzucone co nie?
Ja wiem czy ty masz aż taki duży brzuch nie powiedziałabym...
Agaton jak to zrobiłaś ze odpisałaś dla każdej z nas praktycznie i wiedziałaś co komu?? Dobrą masz pamięćja bym polowy nie spamiętała;)
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ale piękny brzusio ! No zaczął rosnąć i się pokazywać
może i u mnie to nadejdzie ;p
Agaton oj późno, D wrócił o 23 a dziś do 24 wiec niestety tak wyszłono ale najważniejsze ze wszystko wyszło nic nie przypalilam i było Milo
Polkosia o "matko" no Ty faktycznie nie odpoczniesz , jak nie kurier to teściowa...
Jaroszka wszystko dobrze u Ciebie ??
agaton, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:Waga 2300 plus minus 300gram wiec ch6ba az tak niska nie jest jak na 35 tydzien
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Co do ur teściowej to bym poszła szybko i złożyła życzenia i spadała pod byle pretekstem będziesz kryta i nie będzie mogła nic powiedzieć a nie pogorszyła stosunków.
Co do rosołu. ..zasilany chłopa jakby mi kogokolwiek do kuchni wpuścił i to jeszcze w tym stanie[/link]
-
BATTINKA wrote:Polkosia no ja też się zaśmiałam:) jeszcze Ci tam teściowej brakuje...ach.
Zakręcona jak ty piszesz ze 40 kg kiedyś przytyłaś? W jakim czasie i dlaczegóż? Sporo trochę i aż niemożliwe...
A teraz taka fajna z Ciebie ciężarówka:) teraz to juz masz te 40 kg zrzucone co nie?
Ja wiem czy ty masz aż taki duży brzuch nie powiedziałabym...
Agaton jak to zrobiłaś ze odpisałaś dla każdej z nas praktycznie i wiedziałaś co komu?? Dobrą masz pamięćja bym polowy nie spamiętała;)
Mam niedoczynnosc tarczycy która również się do tego przyczynila ...
Miałam zapalenie krwi i dostałam antybiotyki na to i przeszło , pco swoje tez zrobiło co do przybycia wagi itp ... Miałam pełno gowna w sobie powiem tak . 40 kg przybyło mi w ciągu ok pol roku , nawet nie !
W lipcu pamietam 2014 r wycięli mi migdałki a od kwietnia leczylam się silnymi lekami co wyleczył o dość sporo tego gowna , wzielam się za diete i w kilka ładnych miesięcy zrzucilam ze 112 kg do 75:) i zaszlam w ciążę , dzięki wyleczeniu się , stymulacji wczesniejszej dostałam piękna naturalna owulacje o której pojęcia nienmialam i rośnie mój cud !
Mówisz ze nie mam aż takiego brzucha dużego ?mnie się wydaje ogromny hehe jeszcze parę dni temu malo co go wgle miałam hehe
Ale juz mam 27 kg na plusieefekt JoJo chyba wagowy po diecie bo kuzwa nawet jak bym zarla jak świnia czego nie robię to tyle bym nie utyla
-
ZakręconaOna wrote:Polkosia o tym samym miałam pisać co Blondik .
Niech zrobi , przywiezie i do nastepnego spotkania , jeżeli juz tak koniecznie chce ten obiad Wam ugotowac.
No no pewnie przy okazji chce zrobić inspekcję
Bez obrazy Polkosia -
Zakręcona też mi się wydaje, że to musi być efekt jojo, tak jak piszesz 27 kg to nawet niemożliwe, że przez jedzenie a jeszcze ciągle piszesz, że gdzieś latasz a nie tak jak ja np. większość czasu siedzę na tyłku, więc więcej też spalasz.
A dzięki dziewczynki za namiary na materace!