Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma za co stokroteczko .
No właśnie tak nawet lekarz mi mówi , ze to musi być to , ze ala efekt JoJo bo zaczelam jeść cukier , ze tak powiem , chlebek itp a wtedy zero czego kolejek takiego .
Szybciutko i tak po porodzie wracam na ta diete i zrzuce
-
Nie mam cukrzycy, ale zeby sie upewnic mam krzywa do zrobienia drugi raz:/ W dodatku kontroluje cukier sama w domu i nigdy nie byl jakis kosmiczny, max 120.
Ss, corcia od usg genetycznego byla wieksza o niecale 1,5 tygodnia, a od 20tc ciagle rowne 3.
Polkosia, zaciskaj uda zeby Klementysia jeszcze troche posiedziala w.maminym brzuszku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 22:52
-
Natka88 wrote:Nie mam cukrzycy, ale zeby sie upewnic mam krzywa do zrobienia drugi raz:/ W dodatku kontroluje cukier sama w domu i nigdy nie byl jakis kosmiczny, max 120.
Ss, corcia od usg genetycznego byla wieksza o niecale 1,5 tygodnia, a od 20tc ciagle rowne 3.
Polkosia, zaciskaj uda zeby Klementysia jeszcze troche posiedziala w.maminym brzuszku:)
Powtorz powtorz dla pewnosci.
Polkosia ah daj spokój , ciort wie co wymyśli Tesciowa -
Dzień dobry;-) u mnie też już bez snu. Mąż pojechał do pracy, starsza córka juz się obudziła i na bajki poszla a młodsza od godziny juz się krecie w brzuchu... Poza tym jakies muchy mi sie przyplątały i spać mi nie dają...
Spokojnego dnia dziewczyny, udanych wizyt i glukozy, spotkań z tesciowymi i rozsądnych decyzji lekarzy dla dziewczyn przebywających w szpitalachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 06:21
aanaa, agaton lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry .
Dziś glukozowy dzień dla mnie ! :o taaaaak a dla wszystkich aż tak zapomniany hahaha
Trzymajcie kciuki , odezwe się po :*soraya, PauLLa, Natka88, ewwiel, BATTINKA, jaroszka, zakocona, Magnosia, nat_alia, lojkalojka, annggela, agania, paula1, jacusianka, estrella lubią tę wiadomość
-
Zakręcona schudłaś 112 kg wow!! Jesteś wielka a ja jestem pełna podziwu, ale te kg z ciąży to będzie dla Ciebie Pikus:)
Ale tak sobie myślę jaki musisz miec zawzięty charakter żeby tyle kilosów zrzucić
Kochana medal Ci się należy za to)
A na jakiej diecie byłaś? Możesz coś więcej napisać? Może na priv co by nie zaśmiecać wątku. Wiesz pytam bo mam siostrę w Twoim wieku zresztą w ostatnim czasie przytyla 30kg ale to nie przez choroby jak u ciebie tylko żarła i żre nadal(sorry za dosłowność).
Jestem przerażona nią ale to chyba ja bardziej niż ona sama...niestety ona nie ma tak silnego charakteru a szkoda mi tej baby.
No i trzymam kciuki za glukozę)
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Ja od 5 nie śpię, bo mnie urwisek obudził....no tak sie rzucał w tym brzuchu jak nigdy....musiałam sie aż przekręcić na prawy bok, to dopiero wtedy trochę sie uspokoił, ale o spaniu nie było juz mowy. Natomiast musiałam przeczekac z odpalaniem tableta i wstawaniem tak do 7 aż maz wstanie, bo nie chciałam go budzić
Szczęśliwa dzieki, ze pytasz nasz forumowy troskliwy misiu :*:*:*
Wyczułaś, ze jest nie ok, prawda? Miałaś racje, od kilku dni mam humor z dupy i nie chciałam siedzieć na forum, zeby przypadkiem nie napisać jakiejś głupoty i nie zrobic którejś z Was przykrości....oby dzisiaj był lepszy dzien....
Szczęśliwa kiedy ja sie doczekam zdjecia Twojego brzuszka? Czekam i czekam !
Zakręcona juz odhaczona ( by the way piękny okrąglutki brzuszek w końcu aż miło patrzeć) teraz Twoja kolej
Dziewczyny pijecie codziennie kawke? Jaka i w jakiej ilości? Ja pije jedna duża łyżeczkę sypanej. Piłam inkę, ale skończyła sie i ciagle zapominam kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 07:32
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
I ja się z Wami witam. Wczoraj cały dzień zbierałam się by do Was napisać, ale się nie udało.
U mnie leżenie i nospa chyba działają, bo skurcze odpuściły.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn. Myślę o Was z troską.
Polkosia, wczoraj nie miałam na Ciebie słów. Zamiast leżeć, dźwigasz doniczki, układasz w szafie. Chociaż wiem, że łatwo mówić. Ja też nie mogę patrzeć, jak coś jest niezrobione.
Iviq, Aanaa, życzę Wam jak najlepszej opieki w szpitalu. Oby wszystko potoczyło się jak najlepiej dla Was.
Idę na śniadanieIviQ, aanaa lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Jaroszka, ja nawet herbaty mało co piję, bo nie mogę słodzić, a gorzkiej nie lubię. Po porodzie wracam do mojej ulubionej inki z mlekiem i cukrem
jaroszka lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyMagnosia wrote:Jaroszka, ja nawet herbaty mało co piję, bo nie mogę słodzić, a gorzkiej nie lubię. Po porodzie wracam do mojej ulubionej inki z mlekiem i cukrem
O kobieto, inka z mlekiem i z cukrem to smak z mojego dziecinstwajak jezdzilam do babci, to na sniadanko serwowala
i nikt tak dobrze nie umie jej zrobic, jak wlasnie moja babcia hehe
teraz mam smaka na nia, cale szczescie mam po mleku lepsze cukry niz po chlebie o niskim indeksie glikemicznym, wiec chyba sobie strzele taka Inke malusia
Dziewczynki, ktore maja problem z twardymi brzuszkami - mi polozna mowila, zeby jak najwiecej lezec do 37t0d. Pozniej szalec. Polkosia, nie dzwigaj blagam!! Olej tesciowa, jak zupe chce zrobic, to niech przy okazji posprzata, bo Ty musisz lezec, koniec i kropka. Nie przejmuj sie balaganem,olej to, serio.. wiem, ze ciezko, bo u nas to tez jakby bomba wybuchla, ale jakos to znosze ;p wytrzymam ;p
Zakrecona trzymam kciuki za krzywa cukrowa! Oby wyszla dobrze:) no i nie jest tak zle - taka przeslodzona lemoniada ;P trzymam kciuki:)
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Aguś26 wrote:No ale brzuszek moze az tak idbiegac od reszty? Ty jesteś w tym na biezaco wiec jestes lepiej doinformowana...
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))