X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma za co stokroteczko . :)

No właśnie tak nawet lekarz mi mówi , ze to musi być to , ze ala efekt JoJo bo zaczelam jeść cukier , ze tak powiem , chlebek itp a wtedy zero czego kolejek takiego .
    Szybciutko i tak po porodzie wracam na ta diete i zrzuce :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inspekcja na pewno... Okna mam nieumyte, ale chyba daruje sobie komentarze... Dopiero ze szpitala wróciłam...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam cukrzycy, ale zeby sie upewnic mam krzywa do zrobienia drugi raz:/ W dodatku kontroluje cukier sama w domu i nigdy nie byl jakis kosmiczny, max 120.

Ss, corcia od usg genetycznego byla wieksza o niecale 1,5 tygodnia, a od 20tc ciagle rowne 3.

Polkosia, zaciskaj uda zeby Klementysia jeszcze troche posiedziala w.maminym brzuszku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 22:52

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Nie mam cukrzycy, ale zeby sie upewnic mam krzywa do zrobienia drugi raz:/ W dodatku kontroluje cukier sama w domu i nigdy nie byl jakis kosmiczny, max 120.

Ss, corcia od usg genetycznego byla wieksza o niecale 1,5 tygodnia, a od 20tc ciagle rowne 3.

Polkosia, zaciskaj uda zeby Klementysia jeszcze troche posiedziala w.maminym brzuszku:)
    Matka to spora klunia Ci rośnie hehe:)
    Powtorz powtorz dla pewnosci.

Polkosia ah daj spokój , ciort wie co wymyśli Tesciowa

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać, byle jutrzejszy dzień szybko minął.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy , śpij sobie smacznie :)
    Również uciekam , do juterka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 23:20

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amerie mi drętwieje pod cyckami a rano czasem jak się obudzę to w ogóle mam pół brzucha zdrętwiałe :/ nie wiem czemu tak się dzieje :/

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana po koszmarnej nocy, ni to spać ni to nie spać. Przekręcanie z boku na bok masakra. Właśnie zjadłam dwa tosty i piję kawę, moi chłopcy jeszcze śpią. Najwyżej ja odeśpię w ciągu dnia :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;-) u mnie też już bez snu. Mąż pojechał do pracy, starsza córka juz się obudziła i na bajki poszla a młodsza od godziny juz się krecie w brzuchu... Poza tym jakies muchy mi sie przyplątały i spać mi nie dają...
    Spokojnego dnia dziewczyny, udanych wizyt i glukozy, spotkań z tesciowymi i rozsądnych decyzji lekarzy dla dziewczyn przebywających w szpitalach ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 06:21

aanaa, agaton lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry .

Dziś glukozowy dzień dla mnie ! :o taaaaak a dla wszystkich aż tak zapomniany hahaha

Trzymajcie kciuki , odezwe się po :*

soraya, PauLLa, Natka88, ewwiel, BATTINKA, jaroszka, zakocona, Magnosia, nat_alia, lojkalojka, annggela, agania, paula1, jacusianka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona schudłaś 112 kg wow!! Jesteś wielka a ja jestem pełna podziwu, ale te kg z ciąży to będzie dla Ciebie Pikus:)
    Ale tak sobie myślę jaki musisz miec zawzięty charakter żeby tyle kilosów zrzucić:)
    Kochana medal Ci się należy za to :))
    A na jakiej diecie byłaś? Możesz coś więcej napisać? Może na priv co by nie zaśmiecać wątku. Wiesz pytam bo mam siostrę w Twoim wieku zresztą w ostatnim czasie przytyla 30kg ale to nie przez choroby jak u ciebie tylko żarła i żre nadal(sorry za dosłowność).
    Jestem przerażona nią ale to chyba ja bardziej niż ona sama...niestety ona nie ma tak silnego charakteru a szkoda mi tej baby.

No i trzymam kciuki za glukozę:))

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. Rany co za noc.. Chyba ze 100x się budziłam dzisiaj.. na szafce nocnej sterta chusteczek, bo oczywiście zatoki odpuścić mi nie chcą :/

Wczoraj wiecz L zrobił pyszną kolację, było bardzo miło :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Ja od 5 nie śpię, bo mnie urwisek obudził....no tak sie rzucał w tym brzuchu jak nigdy....musiałam sie aż przekręcić na prawy bok, to dopiero wtedy trochę sie uspokoił, ale o spaniu nie było juz mowy. Natomiast musiałam przeczekac z odpalaniem tableta i wstawaniem tak do 7 aż maz wstanie, bo nie chciałam go budzić ;)

Szczęśliwa dzieki, ze pytasz nasz forumowy troskliwy misiu :*:*:*
    Wyczułaś, ze jest nie ok, prawda? Miałaś racje, od kilku dni mam humor z dupy i nie chciałam siedzieć na forum, zeby przypadkiem nie napisać jakiejś głupoty i nie zrobic którejś z Was przykrości....oby dzisiaj był lepszy dzien....
    Szczęśliwa kiedy ja sie doczekam zdjecia Twojego brzuszka? Czekam i czekam !
    Zakręcona juz odhaczona ( by the way piękny okrąglutki brzuszek w końcu aż miło patrzeć :)) teraz Twoja kolej :)

Dziewczyny pijecie codziennie kawke? Jaka i w jakiej ilości? Ja pije jedna duża łyżeczkę sypanej. Piłam inkę, ale skończyła sie i ciagle zapominam kupić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 07:32

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się z Wami witam. Wczoraj cały dzień zbierałam się by do Was napisać, ale się nie udało.
    U mnie leżenie i nospa chyba działają, bo skurcze odpuściły.
    Trzymam kciuki za resztę dziewczyn. Myślę o Was z troską.

Polkosia, wczoraj nie miałam na Ciebie słów. Zamiast leżeć, dźwigasz doniczki, układasz w szafie. Chociaż wiem, że łatwo mówić. Ja też nie mogę patrzeć, jak coś jest niezrobione.

Iviq, Aanaa, życzę Wam jak najlepszej opieki w szpitalu. Oby wszystko potoczyło się jak najlepiej dla Was.

Idę na śniadanie :)

IviQ, aanaa lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamuśki ;) ja już na oddziale leżę. Akurat na zmianę trafiłam wiec czekam. Zmierzyli mi ciśnienie i tętno małego. Mąż widziałam że przejęty, to ciekawe co będzie jak będę rodzić :P

Zakręcona powodzenia na pysznej glukozie ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, ja nawet herbaty mało co piję, bo nie mogę słodzić, a gorzkiej nie lubię. Po porodzie wracam do mojej ulubionej inki z mlekiem i cukrem :)

jaroszka lubi tę wiadomość

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelku, to trzymaj się tam :)

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam się nie puszczam ;) dobrze że Was mam :D

Magnosia, FreshMm, agania, agania, agaton lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    Jaroszka, ja nawet herbaty mało co piję, bo nie mogę słodzić, a gorzkiej nie lubię. Po porodzie wracam do mojej ulubionej inki z mlekiem i cukrem :)

O kobieto, inka z mlekiem i z cukrem to smak z mojego dziecinstwa ;) jak jezdzilam do babci, to na sniadanko serwowala ;) i nikt tak dobrze nie umie jej zrobic, jak wlasnie moja babcia hehe :) teraz mam smaka na nia, cale szczescie mam po mleku lepsze cukry niz po chlebie o niskim indeksie glikemicznym, wiec chyba sobie strzele taka Inke malusia ;)

Dziewczynki, ktore maja problem z twardymi brzuszkami - mi polozna mowila, zeby jak najwiecej lezec do 37t0d. Pozniej szalec. Polkosia, nie dzwigaj blagam!! Olej tesciowa, jak zupe chce zrobic, to niech przy okazji posprzata, bo Ty musisz lezec, koniec i kropka. Nie przejmuj sie balaganem,olej to, serio.. wiem, ze ciezko, bo u nas to tez jakby bomba wybuchla, ale jakos to znosze ;p wytrzymam ;p

Zakrecona trzymam kciuki za krzywa cukrowa! Oby wyszla dobrze:) no i nie jest tak zle - taka przeslodzona lemoniada ;P trzymam kciuki:)

Magnosia lubi tę wiadomość

• IviQ Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    No ale brzuszek moze az tak idbiegac od reszty? Ty jesteś w tym na biezaco wiec jestes lepiej doinformowana...
    O ile waga jest w normie to może. Ale możesz brać medargin j accard by poprawić przepływy. Są bez recepty i je się podaje właśnie gdy dziecko jest drobne i trzeba podłączyć.

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
‹‹ 1910 1911 1912 1913 1914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ