Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej mamusie ! Nie jestem w stanie tyle czytac i nadrabiac jestescie niesamowite fajnie ze mozna tu zajrzec i poczytac, czesto nie musze pytac bo same odpowiadacie na wszystkie pytania . Ekstra !
Hmm a moze o cos zapytam ? Jak tam wasze brzuszki rosna?
Wczoraj bylam na usg i widzialam 2mm szczescia ! I bijace piekne serducho !
Pozdrawiam was serdecznie mamusie ! Trzymajcie sie :*polkosia, Małgorzatka, Bunia86, ola.321, nat_alia, dodinka, paula1, FreshMm, soraya, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Hej mamusie ! Nie jestem w stanie tyle czytac i nadrabiac jestescie niesamowite fajnie ze mozna tu zajrzec i poczytac, czesto nie musze pytac bo same odpowiadacie na wszystkie pytania . Ekstra !
Hmm a moze o cos zapytam ? Jak tam wasze brzuszki rosna?
Wczoraj bylam na usg i widzialam 2mm szczescia ! I bijace piekne serducho !
Pozdrawiam was serdecznie mamusie ! Trzymajcie sie :*Bunia86 lubi tę wiadomość
-
No ja nigdy nie mialam brzucha i jak na 6 tydzien jestem w szoku jak to widac , ciekawe co bedzie za pare miesiecy !
Widze ze u Ciebie Malgorzatka juz 8 tydzien a dzidzius ma 15 mm , niby tylko 2 tygodnie roznicy a w mm ogromnieee
Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja nic nie widzę Serio, waga mi spadła a podbrzusze jak nie mam wzdęc to aż wklęsłe dlatego czasem dopadają mnie wątpliwości czy tam z dzidziusiem wszystko dobrze...
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Ja nic nie widzę Serio, waga mi spadła a podbrzusze jak nie mam wzdęc to aż wklęsłe dlatego czasem dopadają mnie wątpliwości czy tam z dzidziusiem wszystko dobrze...
Ursa, polkosia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e42d0adca324.jpg dziewczyny przyszłam wam apetyt poprawić zróbcie sobie jogurt naturalny z crunchami i ulubionymi owocami a na wierzch posypcie kakao
polkosia, ola.321, paula1, agania, Natka88, Kaśku lubią tę wiadomość
-
A u mnie znów plamienie, dzisiaj dość mocne. Chyba czeka mnie wizyta na IP
Poszłam wczoraj spać o 21:00, wstałam dzisiaj o 9:00 i chętnie dalej położyłabym się spać. Jestem głodna, bo jeszcze nic nie jadłam, ale póki co lenistwo wygrywa - nie chce mi się iść do sklepu.
Gratuluję Bliźniaków, co prawda przejścia straszne, ale finał piękny.just_me lubi tę wiadomość
-
nigdy nie miałam brzucha jestem szczupła i faktycznie zauważyłam wypuklenie - nawet mąż mi powiedział że brzuch mi urósł, na wadzę też zauważyłam lekki przyrost o kg i mam 51,5kg
-
Małgorzatka, wiem, wiem Moja mama mi opowiadała, że ona nie wierzyła do czasu gdy poczuła pierwsze ruchy, że jest w ciąży. Chudła, USG nie było wykonywane
Co nie zmienia sytuacji, że mam czasem wrażenie, że jestem w jakimś pięknym śnie. I, że zaraz się obudzę. Byle do czwartku
Dziewczyny wy na USG wchodzicie z tatusiami? Ja chyba pierwszy raz wezmę mojego P.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ja na USG wzięłam mojego.
Przy wcześniejszej ciąży poronionej jak lekarz to oznajmiał nie dałabym rady sama, nie pamiętam jak stamtąd wyszłam.
Inna sprawa, jak widać serduszko, warto dzielić się wspaniałymi przeżyciami
Ursa mam nadzieję, że ustanie i wszystko będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 12:06
polkosia, Ursa, Małgorzatka, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
mój mąż chce dzisiaj iść ze mną więc go zabiorę
Ursa, Małgorzatka, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja obudziłam się z mega mdłościami bleeee...... liczę że szybko się one skończą bo mój mąż za wszystko obrywa.
Co do usg to mam jutro i zobaczymy czy fasola urosła od poniedziałku mąż pewnie pojedzie ze mną choć nie koniecznie ma ochotę bo pytał czy musi co mnie zdziwiło strasznieMałgorzatka lubi tę wiadomość