X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu leniowi to chyba nadam imię, jest ze mną ciągle...szczególnie jak trzeba sprzątać... :)

paula1, Małgorzatka, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-* 3 miesiąc się wita :-D także jedziemy dziewczyny oby szybko minął :-P mnie też obudziły mdłości wzięłam tabletkę i muszę poczekać 15 minut i zjeść :-P w miarę jestem wyspana :-)
    Ana twój mąż daje czadu :-D hehe

aanaa, agania, ola.321, paula1 lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie przejmuj się nadrobimy w drugim trymestrze . ja chcę pokój malować itd a też siły nie mam . Nie mówiąc o jakichś większych porządkach . Już się nie przejmuje

paula1 lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,witam serdecznie,po 1.5 roku na ovufriend w koncu przezucilo mnie na bellybest :D krociutko opowiem wam moja historie,w styczniu zaczelismy ivf,5/02 mialam pobieranie jajeczek az 17,z czego zaplodnilo sie 11,a do 5 dnia dotrwaly piekne 3,transfer byl 10 lutego jednwgo blastusia a dwa poszly na zimowisko,moze na za kilka lat ;).mieszkamy w Anglii,mam 20 letnia core z poprzedniego malzenstwa ktora tez zostanie mamusia juz w kwietniu :D,wiec ten rok obfity dla nas ;).niewiem czemu niemoge dodac moich danych do linku,jest napisane zeby sprobowac pozniej.od pobierania mialam 2 tygodnie wolnego,teraz w poniedzialek juz trzeba wracac do pracy,boje sie ,ale sprobuje kilka dni jak bedzie ok to zostane jak nie bede dawac razy to moze sie uda isc jeszcze na zwolnienie.pracuje w kuchni w collegu i do mnie nalezy glowne gotowanie..dla 300 nastolatkow,wiec niewiem jak dam rade,bo od wczoraj zaczely sie nudnosci ,szcegolnie na zapachy kuchenne,czuje tez ze jestem slaba jak dluzej postoje i cos porobie,ale moze to dlatego ze sie obijalam ostatnie tygodnie i nic nie robilam,zobaczymy,ale nie chce ryzykowac.No dobra mialo byc krotko,a ja sie tu rozpisuje.Dodam jeszcze tylko ze od trzech dni testuje i wychodzi pozytywnie,ale dzis mam oficjalny test w klinice,wiec jade zaraz,pozdrowionka

aanaa, Małgorzatka, FreshMm, ola.321, Bunia86, Magnosia, Nynusia, nat_alia, Fatim, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha,jakbyscie mogly mi pomoc jak edytowac konto i zrobic suwaczek to bede wdzieczna ,bo komltenie sobie nie rade i niepamietam jak to robilam wczesniej na ovu ;)

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Asiu :-) gratuluję i trzymam kciuki za wyniki :-*

Co do zmiany suwaczka to jeśli chcesz kliknij na suwak którejś z nas otworzy Ci się strona . Tam zrób swój według swoich danych i skopiuj link . A następnie tutaj wejdź w ustawienia , społeczność i wklej go w podpisie :-)

oar83e3krqgkccev.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj AsiaPoli :)

Co do mdłości, mi pomogło jedzenie często, ale mało... prawie cały czas coś powoli przegryzam, jednocześnie po trochu popijając... Nie jakieś deserki itp., ale konkrety: konkretne śniadanie, danie obiadowe itp. Byle nie mieć pustego żołądka.

Co do wzdęć i gazów, też mnie męczą - teraz jak leżę jeszcze bardziej, kiedy wstanę.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• mała.mi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Ja czekam na wyniki bety i zaraz wyjdę z siebie, a zaraz idę do pracy i nie wiem jak się skupię... Już o 7 byłam się kłuć :-P
    Mam do Was pytanie. Czy oprócz kłucia jajnika, macie czasem delikatne kłucia na środku, ale tak bardzo nisko? Ja tak mam i trochę mnie to martwi.

Kurcze, a ja nie mam mdłości. może to głupie ale chciałabym zaliczyć "pawia" to bym wiedziała i czuła, że w ciąży jestem :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:02

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wywołuj wilka z lasu :)

Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • paulin Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem szczęśliwa 5 październik to moja data porodu :) widziałam wczoraj bijące serduszko. Maleństwo rośnie i się rozwija. Dziś od co najmniej kilku tygodni nie miałam koszmarów w nocy a nawet przyjemny sen bo obudzł mnie mój śmiech. Tak się ogromnie cieszę że wszystko jest dobrze.
    A co do objawów to nudności mi przeszły jedynie lędzwia bolą.

Małgorzatka, ola.321, agania, polkosia, nat_alia, FreshMm, Katarzyna87, dodinka, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość

qdkkwn15fuytetup.png
    p19uflw11694twrv.png
    202301126746.png[/url
  • OvuFriend

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

mała.mi - ja chyba takie kłucia miałam, właśnie na środku i nisko. Złapały mnie kilka razy w ciągu paru dni i były takie że jak szłam to musiałam bardzo zwolnić. Teraz już od jakiegoś czasu nie mam. Kciuki za betę :).

Ranyy ja mam wizytę w poniedziałek, już łapię stresika i znów dopatruję się czy może nie powinnam coś bardziej czuć brzuch, bo teraz czasem tylko mam wrażenie kulki w brzuchu i czasem mnie kłuje po bokach...
    Potrzebuję chyba doprowadzenia mnie do porządku...

A z tym jedzeniem to prawda, jak się nie czuje głodu to mdłości są mniejsze :).

Małgorzatka a Tobie coś lepiej?

Małgorzatka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi wrote:
    Cześć dziewczyny :-)
    Ja czekam na wyniki bety i zaraz wyjdę z siebie, a zaraz idę do pracy i nie wiem jak się skupię... Już o 7 byłam się kłuć :-P
    Mam do Was pytanie. Czy oprócz kłucia jajnika, macie czasem delikatne kłucia na środku, ale tak bardzo nisko? Ja tak mam i trochę mnie to martwi.

Kurcze, a ja nie mam mdłości. może to głupie ale chciałabym zaliczyć "pawia" to bym wiedziała i czuła, że w ciąży jestem :-P
    Trzymam kciuki za wyniki. Nie stresuj się :-D a i dobrze ana pisze nie wywołuj kochana :-D mogę Ci oddać trochę moich dolegliwości jeśli chcesz :-D

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    witam :)

mała.mi - ja chyba takie kłucia miałam, właśnie na środku i nisko. Złapały mnie kilka razy w ciągu paru dni i były takie że jak szłam to musiałam bardzo zwolnić. Teraz już od jakiegoś czasu nie mam. Kciuki za betę :).

Ranyy ja mam wizytę w poniedziałek, już łapię stresika i znów dopatruję się czy może nie powinnam coś bardziej czuć brzuch, bo teraz czasem tylko mam wrażenie kulki w brzuchu i czasem mnie kłuje po bokach...
    Potrzebuję chyba doprowadzenia mnie do porządku...

A z tym jedzeniem to prawda, jak się nie czuje głodu to mdłości są mniejsze :).

Małgorzatka a Tobie coś lepiej?
    Dziękuję że pytasz :-) na razie jest okej właśnie zjadlam . Tabletkę wzięłam i jeszcze leżę . Mam nadzieję że będzie dobrze :-) byle bym mogła normalnie obiad zrobić i dziećmi się zająć :-)

A Ty się nie nakręcaj w poniedziałek zobaczysz to co ostatnio czyli pięknie bijące serduszko i jeszcze większego bobasa :-* ja idę jutro i tak już myślę o tej wizycie :-) ale teraz to radość że zobaczę już małego człowieczka :-P

Bunia86, aanaa, ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulin wrote:
    Ale jestem szczęśliwa 5 październik to moja data porodu :) widziałam wczoraj bijące serduszko. Maleństwo rośnie i się rozwija. Dziś od co najmniej kilku tygodni nie miałam koszmarów w nocy a nawet przyjemny sen bo obudzł mnie mój śmiech. Tak się ogromnie cieszę że wszystko jest dobrze.
    A co do objawów to nudności mi przeszły jedynie lędzwia bolą.
    Gratuluję oby tak dalej :-*

oar83e3krqgkccev.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z późnego rana :)
    Też obudziłam się z mdłościami i to takimi mega około 5-6 rano i do 8 mnie męczyły.. potem w miarę przeszło, zjadałam śniadanie i znowu to samo :/

A co do L4 to ja prowadzę własną działalność i tu się musi wszystko zgodzić z terminami :) ale myślę że od 1 czerwca jak Polkosia :) Dodatkowo śwadczę usługi innemu pracodawcy który co miesiąc wypłaca mi stałą kwotę więc z nim będę musiała się jakoś dogadać..

polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia, ja męża robię jako osobę współpracującą i idę na L4, chrzanię ;) Też mam firmę, wiele miesięcy płacę im haracz, to teraz niech oni powypłacają mi :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka - wiem że masz rację :*, kurcze ale tak trudno "po przejściach" całkowicie się wyluzować... mimo wszystko postaram się :):)
    Ty masz wizytę jutro :) trzymam kciuki :)

A ja już jestem na L4, ale ja to inna historia :)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    Małgorzatka - wiem że masz rację :*, kurcze ale tak trudno "po przejściach" całkowicie się wyluzować... mimo wszystko postaram się :):)
    Ty masz wizytę jutro :) trzymam kciuki :)

A ja już jestem na L4, ale ja to inna historia :)
    domyślam się że wam ciężko dlatego nie krytykuję paniki bo pewnie sama miałabym głupie myśli :-)
    I dobrze odpoczywaj i się relaksuj ;-)

ola.321 lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ