X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojemu leniowi to chyba nadam imię, jest ze mną ciągle...szczególnie jak trzeba sprzątać... :)

paula1, Małgorzatka, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-* 3 miesiąc się wita :-D także jedziemy dziewczyny oby szybko minął :-P mnie też obudziły mdłości wzięłam tabletkę i muszę poczekać 15 minut i zjeść :-P w miarę jestem wyspana :-)
    Ana twój mąż daje czadu :-D hehe

aanaa, agania, ola.321, paula1 lubią tę wiadomość

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie przejmuj się nadrobimy w drugim trymestrze . ja chcę pokój malować itd a też siły nie mam . Nie mówiąc o jakichś większych porządkach . Już się nie przejmuje

paula1 lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,witam serdecznie,po 1.5 roku na ovufriend w koncu przezucilo mnie na bellybest :D krociutko opowiem wam moja historie,w styczniu zaczelismy ivf,5/02 mialam pobieranie jajeczek az 17,z czego zaplodnilo sie 11,a do 5 dnia dotrwaly piekne 3,transfer byl 10 lutego jednwgo blastusia a dwa poszly na zimowisko,moze na za kilka lat ;).mieszkamy w Anglii,mam 20 letnia core z poprzedniego malzenstwa ktora tez zostanie mamusia juz w kwietniu :D,wiec ten rok obfity dla nas ;).niewiem czemu niemoge dodac moich danych do linku,jest napisane zeby sprobowac pozniej.od pobierania mialam 2 tygodnie wolnego,teraz w poniedzialek juz trzeba wracac do pracy,boje sie ,ale sprobuje kilka dni jak bedzie ok to zostane jak nie bede dawac razy to moze sie uda isc jeszcze na zwolnienie.pracuje w kuchni w collegu i do mnie nalezy glowne gotowanie..dla 300 nastolatkow,wiec niewiem jak dam rade,bo od wczoraj zaczely sie nudnosci ,szcegolnie na zapachy kuchenne,czuje tez ze jestem slaba jak dluzej postoje i cos porobie,ale moze to dlatego ze sie obijalam ostatnie tygodnie i nic nie robilam,zobaczymy,ale nie chce ryzykowac.No dobra mialo byc krotko,a ja sie tu rozpisuje.Dodam jeszcze tylko ze od trzech dni testuje i wychodzi pozytywnie,ale dzis mam oficjalny test w klinice,wiec jade zaraz,pozdrowionka

aanaa, Małgorzatka, FreshMm, ola.321, Bunia86, Magnosia, Nynusia, nat_alia, Fatim, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha,jakbyscie mogly mi pomoc jak edytowac konto i zrobic suwaczek to bede wdzieczna ,bo komltenie sobie nie rade i niepamietam jak to robilam wczesniej na ovu ;)

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Asiu :-) gratuluję i trzymam kciuki za wyniki :-*

Co do zmiany suwaczka to jeśli chcesz kliknij na suwak którejś z nas otworzy Ci się strona . Tam zrób swój według swoich danych i skopiuj link . A następnie tutaj wejdź w ustawienia , społeczność i wklej go w podpisie :-)

oar83e3krqgkccev.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj AsiaPoli :)

Co do mdłości, mi pomogło jedzenie często, ale mało... prawie cały czas coś powoli przegryzam, jednocześnie po trochu popijając... Nie jakieś deserki itp., ale konkrety: konkretne śniadanie, danie obiadowe itp. Byle nie mieć pustego żołądka.

Co do wzdęć i gazów, też mnie męczą - teraz jak leżę jeszcze bardziej, kiedy wstanę.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• mała.mi Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Ja czekam na wyniki bety i zaraz wyjdę z siebie, a zaraz idę do pracy i nie wiem jak się skupię... Już o 7 byłam się kłuć :-P
    Mam do Was pytanie. Czy oprócz kłucia jajnika, macie czasem delikatne kłucia na środku, ale tak bardzo nisko? Ja tak mam i trochę mnie to martwi.

Kurcze, a ja nie mam mdłości. może to głupie ale chciałabym zaliczyć "pawia" to bym wiedziała i czuła, że w ciąży jestem :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:02

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wywołuj wilka z lasu :)

Małgorzatka, polkosia lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • paulin Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem szczęśliwa 5 październik to moja data porodu :) widziałam wczoraj bijące serduszko. Maleństwo rośnie i się rozwija. Dziś od co najmniej kilku tygodni nie miałam koszmarów w nocy a nawet przyjemny sen bo obudzł mnie mój śmiech. Tak się ogromnie cieszę że wszystko jest dobrze.
    A co do objawów to nudności mi przeszły jedynie lędzwia bolą.

Małgorzatka, ola.321, agania, polkosia, nat_alia, FreshMm, Katarzyna87, dodinka, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość

qdkkwn15fuytetup.png
    p19uflw11694twrv.png
    202301126746.png[/url
  • OvuFriend

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• ola.321 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)

mała.mi - ja chyba takie kłucia miałam, właśnie na środku i nisko. Złapały mnie kilka razy w ciągu paru dni i były takie że jak szłam to musiałam bardzo zwolnić. Teraz już od jakiegoś czasu nie mam. Kciuki za betę :).

Ranyy ja mam wizytę w poniedziałek, już łapię stresika i znów dopatruję się czy może nie powinnam coś bardziej czuć brzuch, bo teraz czasem tylko mam wrażenie kulki w brzuchu i czasem mnie kłuje po bokach...
    Potrzebuję chyba doprowadzenia mnie do porządku...

A z tym jedzeniem to prawda, jak się nie czuje głodu to mdłości są mniejsze :).

Małgorzatka a Tobie coś lepiej?

Małgorzatka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi wrote:
    Cześć dziewczyny :-)
    Ja czekam na wyniki bety i zaraz wyjdę z siebie, a zaraz idę do pracy i nie wiem jak się skupię... Już o 7 byłam się kłuć :-P
    Mam do Was pytanie. Czy oprócz kłucia jajnika, macie czasem delikatne kłucia na środku, ale tak bardzo nisko? Ja tak mam i trochę mnie to martwi.

Kurcze, a ja nie mam mdłości. może to głupie ale chciałabym zaliczyć "pawia" to bym wiedziała i czuła, że w ciąży jestem :-P
    Trzymam kciuki za wyniki. Nie stresuj się :-D a i dobrze ana pisze nie wywołuj kochana :-D mogę Ci oddać trochę moich dolegliwości jeśli chcesz :-D

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    witam :)

mała.mi - ja chyba takie kłucia miałam, właśnie na środku i nisko. Złapały mnie kilka razy w ciągu paru dni i były takie że jak szłam to musiałam bardzo zwolnić. Teraz już od jakiegoś czasu nie mam. Kciuki za betę :).

Ranyy ja mam wizytę w poniedziałek, już łapię stresika i znów dopatruję się czy może nie powinnam coś bardziej czuć brzuch, bo teraz czasem tylko mam wrażenie kulki w brzuchu i czasem mnie kłuje po bokach...
    Potrzebuję chyba doprowadzenia mnie do porządku...

A z tym jedzeniem to prawda, jak się nie czuje głodu to mdłości są mniejsze :).

Małgorzatka a Tobie coś lepiej?
    Dziękuję że pytasz :-) na razie jest okej właśnie zjadlam . Tabletkę wzięłam i jeszcze leżę . Mam nadzieję że będzie dobrze :-) byle bym mogła normalnie obiad zrobić i dziećmi się zająć :-)

A Ty się nie nakręcaj w poniedziałek zobaczysz to co ostatnio czyli pięknie bijące serduszko i jeszcze większego bobasa :-* ja idę jutro i tak już myślę o tej wizycie :-) ale teraz to radość że zobaczę już małego człowieczka :-P

Bunia86, aanaa, ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulin wrote:
    Ale jestem szczęśliwa 5 październik to moja data porodu :) widziałam wczoraj bijące serduszko. Maleństwo rośnie i się rozwija. Dziś od co najmniej kilku tygodni nie miałam koszmarów w nocy a nawet przyjemny sen bo obudzł mnie mój śmiech. Tak się ogromnie cieszę że wszystko jest dobrze.
    A co do objawów to nudności mi przeszły jedynie lędzwia bolą.
    Gratuluję oby tak dalej :-*

oar83e3krqgkccev.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z późnego rana :)
    Też obudziłam się z mdłościami i to takimi mega około 5-6 rano i do 8 mnie męczyły.. potem w miarę przeszło, zjadałam śniadanie i znowu to samo :/

A co do L4 to ja prowadzę własną działalność i tu się musi wszystko zgodzić z terminami :) ale myślę że od 1 czerwca jak Polkosia :) Dodatkowo śwadczę usługi innemu pracodawcy który co miesiąc wypłaca mi stałą kwotę więc z nim będę musiała się jakoś dogadać..

polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia, ja męża robię jako osobę współpracującą i idę na L4, chrzanię ;) Też mam firmę, wiele miesięcy płacę im haracz, to teraz niech oni powypłacają mi :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka - wiem że masz rację :*, kurcze ale tak trudno "po przejściach" całkowicie się wyluzować... mimo wszystko postaram się :):)
    Ty masz wizytę jutro :) trzymam kciuki :)

A ja już jestem na L4, ale ja to inna historia :)

Małgorzatka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola.321 wrote:
    Małgorzatka - wiem że masz rację :*, kurcze ale tak trudno "po przejściach" całkowicie się wyluzować... mimo wszystko postaram się :):)
    Ty masz wizytę jutro :) trzymam kciuki :)

A ja już jestem na L4, ale ja to inna historia :)
    domyślam się że wam ciężko dlatego nie krytykuję paniki bo pewnie sama miałabym głupie myśli :-)
    I dobrze odpoczywaj i się relaksuj ;-)

ola.321 lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ