Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry :-* 3 miesiąc się wita także jedziemy dziewczyny oby szybko minął mnie też obudziły mdłości wzięłam tabletkę i muszę poczekać 15 minut i zjeść w miarę jestem wyspana
Ana twój mąż daje czadu heheaanaa, agania, ola.321, paula1 lubią tę wiadomość
-
Paula nie przejmuj się nadrobimy w drugim trymestrze . ja chcę pokój malować itd a też siły nie mam . Nie mówiąc o jakichś większych porządkach . Już się nie przejmuje
paula1 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny,witam serdecznie,po 1.5 roku na ovufriend w koncu przezucilo mnie na bellybest krociutko opowiem wam moja historie,w styczniu zaczelismy ivf,5/02 mialam pobieranie jajeczek az 17,z czego zaplodnilo sie 11,a do 5 dnia dotrwaly piekne 3,transfer byl 10 lutego jednwgo blastusia a dwa poszly na zimowisko,moze na za kilka lat .mieszkamy w Anglii,mam 20 letnia core z poprzedniego malzenstwa ktora tez zostanie mamusia juz w kwietniu ,wiec ten rok obfity dla nas .niewiem czemu niemoge dodac moich danych do linku,jest napisane zeby sprobowac pozniej.od pobierania mialam 2 tygodnie wolnego,teraz w poniedzialek juz trzeba wracac do pracy,boje sie ,ale sprobuje kilka dni jak bedzie ok to zostane jak nie bede dawac razy to moze sie uda isc jeszcze na zwolnienie.pracuje w kuchni w collegu i do mnie nalezy glowne gotowanie..dla 300 nastolatkow,wiec niewiem jak dam rade,bo od wczoraj zaczely sie nudnosci ,szcegolnie na zapachy kuchenne,czuje tez ze jestem slaba jak dluzej postoje i cos porobie,ale moze to dlatego ze sie obijalam ostatnie tygodnie i nic nie robilam,zobaczymy,ale nie chce ryzykowac.No dobra mialo byc krotko,a ja sie tu rozpisuje.Dodam jeszcze tylko ze od trzech dni testuje i wychodzi pozytywnie,ale dzis mam oficjalny test w klinice,wiec jade zaraz,pozdrowionka
aanaa, Małgorzatka, FreshMm, ola.321, Bunia86, Magnosia, Nynusia, nat_alia, Fatim, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Witaj Asiu gratuluję i trzymam kciuki za wyniki :-*
Co do zmiany suwaczka to jeśli chcesz kliknij na suwak którejś z nas otworzy Ci się strona . Tam zrób swój według swoich danych i skopiuj link . A następnie tutaj wejdź w ustawienia , społeczność i wklej go w podpisie -
Witaj AsiaPoli
Co do mdłości, mi pomogło jedzenie często, ale mało... prawie cały czas coś powoli przegryzam, jednocześnie po trochu popijając... Nie jakieś deserki itp., ale konkrety: konkretne śniadanie, danie obiadowe itp. Byle nie mieć pustego żołądka.
Co do wzdęć i gazów, też mnie męczą - teraz jak leżę jeszcze bardziej, kiedy wstanę.
-
Cześć dziewczyny
Ja czekam na wyniki bety i zaraz wyjdę z siebie, a zaraz idę do pracy i nie wiem jak się skupię... Już o 7 byłam się kłuć
Mam do Was pytanie. Czy oprócz kłucia jajnika, macie czasem delikatne kłucia na środku, ale tak bardzo nisko? Ja tak mam i trochę mnie to martwi.
Kurcze, a ja nie mam mdłości. może to głupie ale chciałabym zaliczyć "pawia" to bym wiedziała i czuła, że w ciąży jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 10:02
-
Ale jestem szczęśliwa 5 październik to moja data porodu widziałam wczoraj bijące serduszko. Maleństwo rośnie i się rozwija. Dziś od co najmniej kilku tygodni nie miałam koszmarów w nocy a nawet przyjemny sen bo obudzł mnie mój śmiech. Tak się ogromnie cieszę że wszystko jest dobrze.
A co do objawów to nudności mi przeszły jedynie lędzwia bolą.Małgorzatka, ola.321, agania, polkosia, nat_alia, FreshMm, Katarzyna87, dodinka, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
witam
mała.mi - ja chyba takie kłucia miałam, właśnie na środku i nisko. Złapały mnie kilka razy w ciągu paru dni i były takie że jak szłam to musiałam bardzo zwolnić. Teraz już od jakiegoś czasu nie mam. Kciuki za betę .
Witaj AsiaPoli
Ranyy ja mam wizytę w poniedziałek, już łapię stresika i znów dopatruję się czy może nie powinnam coś bardziej czuć brzuch, bo teraz czasem tylko mam wrażenie kulki w brzuchu i czasem mnie kłuje po bokach...
Potrzebuję chyba doprowadzenia mnie do porządku...
A z tym jedzeniem to prawda, jak się nie czuje głodu to mdłości są mniejsze .
Małgorzatka a Tobie coś lepiej?Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Cześć dziewczyny
Ja czekam na wyniki bety i zaraz wyjdę z siebie, a zaraz idę do pracy i nie wiem jak się skupię... Już o 7 byłam się kłuć
Mam do Was pytanie. Czy oprócz kłucia jajnika, macie czasem delikatne kłucia na środku, ale tak bardzo nisko? Ja tak mam i trochę mnie to martwi.
Kurcze, a ja nie mam mdłości. może to głupie ale chciałabym zaliczyć "pawia" to bym wiedziała i czuła, że w ciąży jestem -
ola.321 wrote:witam
mała.mi - ja chyba takie kłucia miałam, właśnie na środku i nisko. Złapały mnie kilka razy w ciągu paru dni i były takie że jak szłam to musiałam bardzo zwolnić. Teraz już od jakiegoś czasu nie mam. Kciuki za betę .
Witaj AsiaPoli
Ranyy ja mam wizytę w poniedziałek, już łapię stresika i znów dopatruję się czy może nie powinnam coś bardziej czuć brzuch, bo teraz czasem tylko mam wrażenie kulki w brzuchu i czasem mnie kłuje po bokach...
Potrzebuję chyba doprowadzenia mnie do porządku...
A z tym jedzeniem to prawda, jak się nie czuje głodu to mdłości są mniejsze .
Małgorzatka a Tobie coś lepiej?
A Ty się nie nakręcaj w poniedziałek zobaczysz to co ostatnio czyli pięknie bijące serduszko i jeszcze większego bobasa :-* ja idę jutro i tak już myślę o tej wizycie ale teraz to radość że zobaczę już małego człowieczka
Bunia86, aanaa, ola.321, Kaśku lubią tę wiadomość
-
paulin wrote:Ale jestem szczęśliwa 5 październik to moja data porodu widziałam wczoraj bijące serduszko. Maleństwo rośnie i się rozwija. Dziś od co najmniej kilku tygodni nie miałam koszmarów w nocy a nawet przyjemny sen bo obudzł mnie mój śmiech. Tak się ogromnie cieszę że wszystko jest dobrze.
A co do objawów to nudności mi przeszły jedynie lędzwia bolą. -
Witam się z późnego rana
Też obudziłam się z mdłościami i to takimi mega około 5-6 rano i do 8 mnie męczyły.. potem w miarę przeszło, zjadałam śniadanie i znowu to samo
A co do L4 to ja prowadzę własną działalność i tu się musi wszystko zgodzić z terminami ale myślę że od 1 czerwca jak Polkosia Dodatkowo śwadczę usługi innemu pracodawcy który co miesiąc wypłaca mi stałą kwotę więc z nim będę musiała się jakoś dogadać..
polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Małgorzatka - wiem że masz rację :*, kurcze ale tak trudno "po przejściach" całkowicie się wyluzować... mimo wszystko postaram się
Ty masz wizytę jutro trzymam kciuki
A ja już jestem na L4, ale ja to inna historiaMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Małgorzatka - wiem że masz rację :*, kurcze ale tak trudno "po przejściach" całkowicie się wyluzować... mimo wszystko postaram się
Ty masz wizytę jutro trzymam kciuki
A ja już jestem na L4, ale ja to inna historia
I dobrze odpoczywaj i się relaksujola.321 lubi tę wiadomość