Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
Ursa wrote:Żyję, żyję
Staram się Was nadrobic
My na cały weekend pojechaliśmy do Bydgoszczy. Bo była tam, już tradycyjnie, walentynkowa wystawa psów. Nażarłam się naleśników z nutellą za wszystkie czasy
To było debiutanckie show naszej Yenny
Wszystkim ogromnie gratuluję bąbelków, bet i wizyt. Widzę, że teraz prawdziwy wysyp wizytowy. Już sie nie mogę doczekac mojej wizyty w przyszły czwartek
Dzisiaj byłam na badaniach z krwi i moczu. Jutro sobie odbiorę wyniki i zobaczymyMam nadzieję, że wszystko będzie ok
Zwłaszcza licze na zielone światło ze słodyczami, bo mam na nie wilczy wprost apetyt.
Nooo!!!! dobrze, że się odezwałaś
Na pewno badania beda ok -
polkosia wrote:Dziewczyny, nie wiecie może jak to jest z peelingiem i masażem całego ciała w ciąży? Mieliśmy jechać na wiosnę do SPA, ale teraz ta ciąża i nie wiem... A voucher już jest, tylko do maja ma ważność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:09
polkosia lubi tę wiadomość
-
Maxymiliana wrote:Dziewczyny czy Wy też jesteście takie nabuzowane? jak mnie wszystko z równowagi wyprowadza....
dziś miałam okropne mdłości po śniadaniu...aż bałam się zjeść w pracy, żeby mnie nie dopadło...i jeszcze ciśnienie mam większe niż zwykle 120-130, zawsze to było 100-90....serducho szybciej stuka ok80, chyba się muszę zaadoptować do tych zmian bo na razie strasznie mi to przeszkadza, szczególnie ten szybszy puls...przychodzę z pracy, ziewam, kładę się na chwilę i nie mogę odpocząć bo tylko czuje puk,puk,puk...
czy Wy też macie takie objawy? -
Małgorzatka wrote:Hej Magnosia najważniejsze że jesteś pod opieką lekarki że dała Ci wzmocnienie i teraz trzymam kciuki żeby dało to oczekiwany efekt i wszystko było już dobrze :-* nie stresuj się i pisz co u Was :-*
Też mam taką nadzieję, gdy poszłam pierwszy raz do mojej Gin z progesteronem 26 to zdziwiłam się, że jej zdaniem jest taki niski. W końcu był w normie, no ale to może lepiej, że tak podchodzi, niż miałaby coś bagatelizować, a duphaston na pewno nie zaszkodzi.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Maxymiliana wrote:Dziewczyny czy Wy też jesteście takie nabuzowane? jak mnie wszystko z równowagi wyprowadza....
dziś miałam okropne mdłości po śniadaniu...aż bałam się zjeść w pracy, żeby mnie nie dopadło...i jeszcze ciśnienie mam większe niż zwykle 120-130, zawsze to było 100-90....serducho szybciej stuka ok80, chyba się muszę zaadoptować do tych zmian bo na razie strasznie mi to przeszkadza, szczególnie ten szybszy puls...przychodzę z pracy, ziewam, kładę się na chwilę i nie mogę odpocząć bo tylko czuje puk,puk,puk...
czy Wy też macie takie objawy?
Kiedyś czytałam, że ciąży przyspiesza metabolizm, organizm "mocniej" pracuje, to i puls jest szybszy. To normalne. Ja na przykład szybciej ostatnio łapię zadyszkę. Nie ma co się przejmować.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Acha, chciałam Was jeszcze tylko o coś zapytać. Ostatnio mam ogromny problem z myciem zębów. Okropne mam wtedy mdłości, niemal wymiotuję. Próbowałam oddychania przez nos, myję powoli, przerywam co chwila, aby się uspokoiło, ale nie wygląda to ciekawie. Też tak macie?Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
polkosia wrote:A całą ciążę u niego prowadziłaś może?
Nie Polkosiu, ciążę prowadziałam u Prządki-Rabaniuk (też w Mediqu), a u niego tylko USG. Prządka pracuje na Karowej, a ja chciałam chodzić do kogoś, kto pracuje w takim szpitalu ze względu na to, że od samego początku to była ciąża zagrożona.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Polkosia na pewno mają jakieś zabiegi, które można stosować. Ja bym nie rezygnowała w końcu fajnie poleniuchować w szlafroku w fajnym miejscu
polkosia lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
ola.321 wrote:kurcze co tak podwaja te wspisy
ciekawe czy mogę to jakoś usunąć żeby nie zaśmiecać...
ola trzeba klinąć w edytuj nad postem i wtedy pojawia się opcja usuń. i też często podwaja ale właśnie usuwam jeden wpis
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Bunia86 wrote:ola trzeba klinąć w edytuj nad postem i wtedy pojawia się opcja usuń. i też często podwaja ale właśnie usuwam jeden wpis
ooo faktycznie, kombinowałam tam coś ale nie widziałam opcji "usuń" haha mega spostrzegawcza jestem
dziękuję Bunia
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Polkosia to tak jak w luxmedzie, to samo nie wiem co z tymi lekarzami, cieżko trafić na kogoś fajnego
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26