Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:W ciąży ciśnienie może być podwyższone, a jeśli zazwyczaj masz niskie, to pewnie dlatego tak mocno odczuwasz
Ja dziś mam mega apetyt, jem co godzinę i mam wrażenie, że zaraz pęknę, ale dalej głodna jestem.polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika85 wrote:czy zdążymy na porodówkę do Tarnowa. My z moim mężem Sławomirem Wolakiem wyjedziemy 12:00 a wody odejdą mi 12:15 bo na 20.02.2015 mam wyznaczony termin porodu z kolejnym dzieckiem proszę mi na pisać dziękuję
polkosia, aanaa, Nynusia, Bunia86, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrsa wrote:Żyję, żyję Staram się Was nadrobic My na cały weekend pojechaliśmy do Bydgoszczy. Bo była tam, już tradycyjnie, walentynkowa wystawa psów. Nażarłam się naleśników z nutellą za wszystkie czasy To było debiutanckie show naszej Yenny
Wszystkim ogromnie gratuluję bąbelków, bet i wizyt. Widzę, że teraz prawdziwy wysyp wizytowy. Już sie nie mogę doczekac mojej wizyty w przyszły czwartek
Dzisiaj byłam na badaniach z krwi i moczu. Jutro sobie odbiorę wyniki i zobaczymy Mam nadzieję, że wszystko będzie ok Zwłaszcza licze na zielone światło ze słodyczami, bo mam na nie wilczy wprost apetyt.
Ursa czemu ucieklas z wrześniowek? ? Źle Ci tam było.? -
nick nieaktualny
-
Małgorzatka wrote:No właśnie już sprawdziłam bo myślałam że ona tak serio hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:45
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
just_me - gratuluję bliźniaków no i trzymam kciuki żeby szybko pokazało się drugie serduszko
małgorzatka - no to ładnie Cię dopadło... trzymaj się i zdrówka życzę, mam nadzieję że po lekach będzie Ci lepiej
polkosia - ja teraz też taka najedzona jestem że szok! zjadłam późny obiad no ale po 10 minutach stwierdziłam że przyda się dokładka i zjadłam prawie drugie tyle... ranyy po co mi to było teraz się ruszyć nie mogępolkosia, Małgorzatka, just_me, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Oluś :-*
Heh czym się przejmujesz teraz przynajmniej bez wyrzutów sumienia możesz sobie dokładać hi hi jedz na zdrowie kochanaola.321 lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie,
mało ostatnio się udzielam, ale podczytuję Nas od czasu do czasu. Witam wszystkie nowe Mamy i gratuluję pięknych dzidziusiów na fotkach USG
Ostatnio trochę się martwiłam, okazało się, że mam za mały progesteron. Najpierw 26, potem 18 a potem 22. Moja Gin. przepisała mi duphaston 2 razy 3. Biorę i mam nadzieję, że może będzie ok. W sobotę 28 zapisałam się na USG, ale nie wiem, czy wytrzymam tak długo. Może wcześniej pójdę...
Małgosiu, trzymaj się kochana. Ja mam lekkie mdłości, ale przez to mam średni apetyt i w ogóle średnio się czuję. Szczegolnie wieczorami.
Polkosia, czy ten lekarz, u którego byłaś w Leg., to może dr Kucewicz? Nie byłam jeszcze u niego, ale moje koleżanki z pracy go chwalą. Zastanawiam się, czy nie chodzić do niego na USG, bo moja gin. jest świetna, mogę do niej zawsze dzwonić, ale nie ma dobrego sprzętu USG, sama mi poleciła, by USG robić u kogoś innego. Ona to tylko tak przez brzuch mi robi, bezinwazyjnieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:44
FreshMm lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Ewalika wrote:Malgprzatko czy ten lek ktory bierzesz jest na recepte? Pewnie nie wiesz czy u nas mozna go kupic? Dziewczyny a wy znacie jakies bezpieczne leki dla nas przeciwymiotne?
Wegiel dobrze oczyszcza, ale na typowe mdlosci raczej nie pomoze -
Ewalika wrote:Malgprzatko czy ten lek ktory bierzesz jest na recepte? Pewnie nie wiesz czy u nas mozna go kupic? Dziewczyny a wy znacie jakies bezpieczne leki dla nas przeciwymiotne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 20:29
-
A dwa słońce jeśli nie wymiotujesz to chętnie Ci nie dadzą ale możesz spróbować . Ja też jadłam mamarin to możesz poczytać to lek na mdłości tam jest tylko imbir i witamina b6 ale na większe dolegliwości ma słabe działanie
-
Hej Magnosia najważniejsze że jesteś pod opieką lekarki że dała Ci wzmocnienie i teraz trzymam kciuki żeby dało to oczekiwany efekt i wszystko było już dobrze :-* nie stresuj się i pisz co u Was :-*
Magnosia lubi tę wiadomość