Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nat_alia na pewno zobaczysz już serduszko
Bunia bądź dobrej myśli Kiedy teraz masz USG?
Mi musiał podłożyć dzisiaj poduszkę pod tyłek, żeby było dobrze wszystko widać.
A wiek ciąży wyliczył mi tak samo jak belly - 7+6, chociaż przy jednym pomiarze wyszło 8+0. Każdego dnia fasolka rośnie o 1 mm, więc Wasze też takie będą, jak będziecie miały prawie 8 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:31
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
A ja nic nie wsadzałam może gdyby lekarka chciała to by poszukała i coś by zobaczyła ..
wizytę mam umówioną za tydzień w piątek - 28 lutego, ale chyba wcześniej skoczę gdzieś prywatnie na USG dla swojego świętego spokoju i dla spokoju życia mojego M bo zaraz ze mną nie wytrzymapolkosia, Fatim, paula1 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Katarzyna takie informacje mnie uspokajają
Pójdę jutro albo w sobotę już szukam lekarzaKatarzyna87, paula1, Kaśku lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Moja lekarka zrobiła mi tak ekspresowe usg jak nikt nigdy! Nawet w głupich amerykańskich komediach seks prawiczka trwa dłużej ;p
Włożyła, pomachała, znalazła, focia, wyciągnęła i dopiero potem omawiała ;p (USG trwało tyle czasu ile czytałaś ten tekst
Choć u mnie nie ma specjalnie co omawiać, bo tylko pęcherzyk
Bunia wszystko będzie dobrze, poczekaj do 28.02, najbezpieczniej, nie będziesz dziecka traktowała falami za często, a trafisz do innego, który ma słaby sprzęt nic nie zobaczy i stres ... chyba że chcesz całkiem zmienić lekarza - to inna sprawa
EDIT: idę do sklepu po składniki na pomidorową!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:41
-
OvuFriend
-
Nynusia wrote:Dziewczynki a co z Ursą wie któraś coś ??? Bo w ogóle sie nie oddzywa
Żyję, żyję Staram się Was nadrobic My na cały weekend pojechaliśmy do Bydgoszczy. Bo była tam, już tradycyjnie, walentynkowa wystawa psów. Nażarłam się naleśników z nutellą za wszystkie czasy To było debiutanckie show naszej Yenny
Wszystkim ogromnie gratuluję bąbelków, bet i wizyt. Widzę, że teraz prawdziwy wysyp wizytowy. Już sie nie mogę doczekac mojej wizyty w przyszły czwartek
Dzisiaj byłam na badaniach z krwi i moczu. Jutro sobie odbiorę wyniki i zobaczymy Mam nadzieję, że wszystko będzie ok Zwłaszcza licze na zielone światło ze słodyczami, bo mam na nie wilczy wprost apetyt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:46
polkosia, paula1, FreshMm lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Fatim wrote:Meeegi my chłopca też chcemy nazwać Feliks ale znajomym i rodzinie się nie podoba za to nam bardzo, jak dziewczynka to Oliwia
)
Ja postawiłam na swoim przy tiago, mieliśmy z mężem całą moją i cala jego rodzinę przeciwko nam, nie poddalam się namową, choć miałam chwile zwątpienia.
Jak bym uległa to na sto procent bym żałowałaFatim lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, nie wiecie może jak to jest z peelingiem i masażem całego ciała w ciąży? Mieliśmy jechać na wiosnę do SPA, ale teraz ta ciąża i nie wiem... A voucher już jest, tylko do maja ma ważność.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 17:58
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej kochane :-* ja się skonsultowałam z położną no nie dam rady tak funkcjonować . Jeszcze jak bym nie miała dzieci ale nawet nie mam siły się nimi opiekować . Mąż się z pracy zwolnił bo by nawet nie zjadły obiadu . Kazała mi wrócić do metoclopramid u bo szkoda się męczyć .
-
nie jestem panikarą i stroje od leków ale jak rzygam pół dnia i czuje się źle ciągle to nie ma sensu jak można temu zapobiec eh mam nadzieję że już będzie dobrze bo tak się nie da . . .
-
Anastazjaaa wrote:Małgorzatka nie dziwie się ze sieglas po leki, bo przecież trzeba jakoś funkcjonować. Oby pomogło.
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
A ja w październiku będę miała bliźniaki
Bunia86, polkosia, paula1, Małgorzatka, agania, Muffinka1019, Betti-85, linka220, soraya, Natka88, meeegi1771, Anastazjaaa, Magnosia, ~Rewianka~, Amerie, tomania2806, Arielka, FreshMm, Fatim, Katarzyna87, czekajaca000, Kaśku lubią tę wiadomość