Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meeegi my chłopca też chcemy nazwać Feliks ale znajomym i rodzinie się nie podoba za to nam bardzo, jak dziewczynka to Oliwia
Mam dla was kolejny przepis na łatwy,szybki i bardzo smaczny obiad to jedno z naszych stałych dań (mimo, że nie przepadam za porami ten przepis jest super)
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/pory/kurczak_z_porami_ziemniakami/przepis.html
Jeśli noe macie pomysłu na obiad to wypróbujcieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:19
Kaśku lubi tę wiadomość
-
Czesc wam widze ze nie jestem sama z tymi mdmdlosciami.. eh dzisiaj od rana bardzo boli mnie brzuch i wymiotyje malo jem wiec juz za bardzo nie ma czym wymiotowac.. ;( to moj piereszy az tak ciezki dzien..
dziewczyny czy was tez jeszcze czasem boli brzuch czy jajnik? -
Hej
Dzisiejsze Usg - dzidzia 5 mm, jest serduszko
Sondą dopochwową nic nie było widać, podobno szyjka dłuuuga, natomiast jak przyłożył dr brzuszną od razu było widać bąbelka
Następna wizyta 12 marca.paula1, meeegi1771, ola.321, Katarzyna87, Bunia86, nat_alia, FreshMm, Kaśku lubią tę wiadomość
-
No to super soraya Ja wizyta 26 marca, a 19 marca - badania wszystkie.
A to moja fasolinka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/136396a9bc21.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5b9d664d7f9.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 16:44
polkosia, soraya, meeegi1771, ola.321, Katarzyna87, Bunia86, nat_alia, Fatim, Muffinka1019, FreshMm, agnes175 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Katarzyna87 wrote:Ale mam zmęcza! Szok!
A w pracy do 18:00 Do tego chce mi się pomidorówki a w domu tylko światło w lodówce!
Jak żyć ;p?
Ja dziś robię pomidorówkę już się nie mogę doczekać jak chcesz to się podzielę hihipaula1, Katarzyna87, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Paula widzę na USG wcześniej nie dopatrzyłam 7w6d - jak fasolka szybko rośnie aż nie mogę w to uwierzyć
Ja wczoraj nie mogłam jakoś pojąć jak w takiej małej fasolce 0,79cm może tak widać być serduszko masakra nie można tego określić inaczej jak cud!FreshMm lubi tę wiadomość
-
Fatim U Nas tez mało komu się podoba dla Mnie piękne imię Katarzyna87 Ja ostatnio też miałam ochotę na pomidorówke myślałam, że zwariuje jak nie zjem ! I to z ryżem za ,która nie przepadam cały garnek zjadłam sama dziś zrobiłam ogórkówa taka kwaśna pycha
A brzuch tez Mnie czasami pobolewa chwilami nawet jak @ rzadko,a jednak -
Katarzyna87 wrote:Ale mam zmęcza! Szok!
A w pracy do 18:00 Do tego chce mi się pomidorówki a w domu tylko światło w lodówce!
Jak żyć ;p?
katarzyna u mnie dziś pomidorówkaKatarzyna87 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny beta prawie 12 898
Według norm 6 lub 7 tydzień.. To zastanawia mnie ten pusty pęcherzyk, czy w takim czasie nie powinno jednak być coś widać?polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
paula soraya super że widziałyście dzieciaczki
pomidorowkę miala przed wczoraj i też zjadlam prawie caly garnek ( podzieliłam się jedną miska z mężem ) - poprostu uwielbiam i mogłabym jeść cały czas...
ogólnie mam straszną ochote na zupy...
dziś jadłam grzybową
a jutro chyba ogórkową chybe ze nie dojem dzisiaj grzybowej t zostanie na jutro
ja jutro na USG i już nie mogę sie doczekać... mam nadzieję że usłyszę pięknie bijące serduszko...Bunia86, paula1, soraya lubią tę wiadomość