Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi z chinskiego wyszedł chłopiec i jak się spradzi to będzie Leon
A z tym testem z sodą to może się pobawie jutro rano o ile mam w domu jeszcze sodęmeeegi1771 lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Lekarka mi powiedziała (ta która go przepisywała) że działa przeciwzakrzepowo i przy poronieniu wcześniejszym - zatrzymanie akcji serca lepiej brać, ale moja gin uważa, ze może sam w sobie powodować poronienia, bo nie jest to lek przeznaczony dla kobiet w ciąży.
U Nas będzie Piotruś, choć mnie się też podoba Tomasz
Dziewczynka nie ma imienia póki co
Nie ważne jaka płeć - byle zdroweBetti-85, agania, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Ja mam przeczucie, że u nas będzie druga dziewczynka, bo zawsze, gdy myślę o maluszku, często mam w głowie imię "Emilka". Mój mąż też stwierdził, że jego zdaniem będzie kolejna córcia. A macie wybrane imiona? U nas to Emilka (to raczej się nie zmieni) i Filip (nie wiem czy przy nim zostaniemy).
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Mnie płeć też jest obojętna więc właśnie nie wiem skąd to przeczucie na chłopca . Jest podobno teoria, że jak beta hcg rośnie bardzo szybko i dużo powyżej nomrmy to na dziewczynke, a jak bardziej umiarkowanie to na chłopca. Mi beta dość szybko zwolniła więc może stąd to przeczucie
-
Anastazjaaa wrote:Bo w chińskim jest o tyle skomplikowane ze liczy się lata matki księżycowe a nie rocznikowe, bo oni liczą rok inaczej, od pełni do pełni.
Na początku tego wątku wklejalam kalkurator do kalendarza chińskiego który po podaniu daty urodzin sam wylicza twoje lata księżycowe.
Mi wyszło ze jestem półtora roku młodsza w latach ksiezycowych niż normalnie
Aaa i tam wyszła tez dziewczynka, ciekawe co z tego bedzie
Ja właśnie księżycowe liczyłam i niestety. Na 4 dzieci tylko 1 się zgadza.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wg chińskiego kalendarza ja powinnam byc chlopcem, a moj brat dziewczynka;) Taka jego skutecznosc
U nas coreczka bedzie Marysia, a z chlopcem bedzie baaardzo ciezko;)
Kasia82, Bunia86, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Przeziebienie i ciaza to okropna mieszanka. Nie dosc ze grypa meczy tobjeszcze mdlosci okropne... Po prostu tragedia
-
Mi też obojętne czy chłopiec czy dziewczynka aby tylko szczęśliwie donosic i urodzić zdrowego bobaska Mój P mówi ,że bankowo dziewczynka Ja dla chłopca nie wyobrażam sobie innego imienia niż Leon lub Feliks po prostu zakochałam się w tych imionach dla dziewczynki podoba Mi się Michalinka Pola Helenka chociaż nie byłabym zdecydowana bo żadne tak mega Mi w głowie nie siedzi
A Mi tak brakuje świeżego powietrza mmm gdzieś bym poszła coś porobila jak na razie zostaje Nam leżenie w domu ......