Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgodnie z OM we wcześniejszej poronionej ciąży pęcherzyk 9mm miałam w 6+6, teraz mam 8mm w 4+6.
Poprawiłam mój suwaczek bo coś mi się pokiełbasiło, gin wczoraj liczyła ze mną
Jakby na to nie patrzeć to 14 dni różnicy, co cieszy na wielki +!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 12:32
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dziewczyny tak się zastanawiam... Belly pokazuje mi "jesteś w 7 tygodniu ciąży" a w nawiasie 6tydzień 5dzień więc jak się mówi w końcu, że jestem w 7 tygodniu ciąży (nawet jak 7 tygodnia ciąża jeszcze nie ukończyła?) no i przede wszystkim patrzę na rozwój dziecka według 7 tygodnia czy według 6 w takiej sytuacji ?
masz skończone pełne 6 tygodni i rozpoczęty kolejny czyli 5 dni siódmego tygodnia, lekarz liczy ukończone tygodnie więc dla lekarza jesteś w 6tyg i jeśli chodzi o większość stronek też patrzysz na zakończone tygodnie więc też 6 tydzień
Ostatnio to rozkminiłam :]Fatim, Bunia86, tomania2806, Kasia82, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Nynusia, ja jeszcze nie wiem, gdzie urodzę
Mieszkam na Śląsku od 1,5roku i nie znam za bardzo szpitali tutaj, pomyślę o tym za jakiś czas ^^ Ale do Mysłowic póki co trochę mi daleko, prędzej Katowice lub Chorzów
Ja też myślę między Katowicami a Chorzowem, może spotkamy się na porodówce
Ustalmy sobie jakieś hasło ;p -
Fatim wrote:Dziewczyny tak się zastanawiam... Belly pokazuje mi "jesteś w 7 tygodniu ciąży" a w nawiasie 6tydzień 5dzień więc jak się mówi w końcu, że jestem w 7 tygodniu ciąży (nawet jak 7 tygodnia ciąża jeszcze nie ukończyła?) no i przede wszystkim patrzę na rozwój dziecka według 7 tygodnia czy według 6 w takiej sytuacji ?
Witam,
Mam z tiago ferie i zamuast wypocząć bo w poniedziałek do pracy to zapisałam go na dodatkowy kurs pływania, teraz zamiast raz w tygodniu jak zawsze to przez ferie chodzi codziennie, dla mnie masakra, nie wiedziałam że będzie mi tak ciężko... Jest tam gorąco i tak strasznie śmierdzi chlorem, jak wracam to nie mam na nic sił....Fatim, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Oj jakbym się dowiedziała ze mam bliźniaki to byłaby jedna wielka panika.... Dobrze że na usg potwierdzili ciążę pojedyncza. Z tiago nie miałam lekko budził się do jedzenia co 45 minut, i jadł 30-40 mililitrow mleka, nie zależnie czy to noc czy to dzień zawsze co 45 minut, aż do półtora roku.... Nie wyobrażam sobie siebie z dwójką takich lobuzow
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:EDIT: własnie wpisywałam się do kalendarza, Polkosia po co robisz kolejną betę? Przy tych wartościach może być niższa nić normalnie i będziesz się stresować małym przyrostem.
Nie wiem, lekarz mi kazał zrobić dzień przed USG...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny