X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znowu piątek :) czas niezle popyla....

Ja bez rewolucji ze snem, ale około 3 obudził mnie straszny bol/kłucie w pachwinie, ale sie przestraszyłam...za cholerę nie wiem co to....mały na szczęście zaczął sie ruszać, wiec spokojnie zasnęłam :)

Pracującym życzę, aby czas szybko zleciał !

Lucy7 ukrywasz ciaze przed znajomymi? ;)

Nynusia fajnie, ze wróciłaś ;*

Lucy7, Nynusia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista uzupełniona :)

ewwiel, od dawna mnie w nocy biodra bolą, dzisiaj był hardkor w nocy m.in. z ich powodu.

A to my dzisiaj, od zeszłego piątku +0,5kg. I jestem 11kg na plusie obecnie.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f9b54cdde2e.jpg

nat_alia, Lucy7, annggela, paula1, Little Frog, ewwiel, miska2503, Muffinka1019, Aleksandra90, lojkalojka, jaroszka, Magnosia, Bąbelek, Blondik, estrella, linka220, dodinka, ss, agaton, polkosia, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, Lexie, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Ci znajomi,ktorzy powinni wiedziec to wiedza;) Wyslalam zgloszenie do grupy teraz pewnie ktoras z Was musi zaakceptowac :)

jaroszka lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona piekny !

zakocona lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona piękny brzuszek :-)

Idę twoim śladem - my dzis zaczynamy 32 tydz, 8 kg na plusie i wyglądamy tak:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/93f4a1aa980f.jpg

Muffinka1019, zakocona, Aleksandra90, nat_alia, jaroszka, Lucy7, Little Frog, Magnosia, Bąbelek, estrella, paula1, linka220, dodinka, ss, agaton, polkosia, Nynusia, ola.321, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, Lexie, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, obudzila mnie dzis polozna o 8 czy moge przyjsc wczesniej, zapytsla.
    Mnie tez dzis pobolewal w nocy brzuch i teraz znow, jak na okres :/

Hania jest cudna, nie moge uwiezyc ze moj maly juz taki slodki jest <3 <3 <3 chce go tulic i calowac

Sniadanko zjedzone zabieram sie za ciasto :)

Edit: zakocona i ewwiel, przepiekne brzuszki macie <3 bardzo ladnie wygladacie w ciazy, tak samo Agaton ;) ogromny brzusio , piekny ksztaltny :) fajne domeczki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:54

ewwiel, zakocona, agaton lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne brzuszki dziewczyny!

Tez mam ten problem z bolem bioder, ogolnie noce to meczarnia!

wnid9vvjodizjocx.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w rozpoczętym 36 tyg. i 9 miesiącu wg BBF :)...do porodu zostało 35 dni

Misiowa gratuluję tutaj też i życzę zdrówka dla Ciebie i córeczki, a Hania jest przesłodka :) jak zobaczyłam w nocy zdjęcie, to też się wzruszyłam, że niedługo my też takie bąbelki będziemy tulić.

Aanaa co tam u Was Kochana? Już tulisz maleństwo swoje? Trzymam kciuki

Ja w pon na morfologię i mocz, bo 7 września wizyta. Ten czas tak leci, że szok. Ale akurat ja się cieszę, bo jeszcze 4 tyg. i mój M wróci :)
    U mnie + 16 kg i pewnie do porodu przekroczę 8. Z młodym do porodu miałam tylko 64 kg, ale to było 10 lat temu :)Ważne, że dzieciątko zdrowo rośnie.

W nocy też czasami ciężko mi się przekręcić z boku na bok, bo biodra i chyba spojenie boli. No i wróciła mi zgaga znowu, że czasami do 1 w nocy nie mogę spać.

EDIT: Zakocona i ewwiel brzuszki śliczne:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:18

Muffinka1019, zakocona, Little Frog, estrella, ola.321, PauLLa, Lexie, IviQ lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zalamana . Wlasnie zeszlam z wagi i co +17.5 8)
    Czyli pewnie przekrocze +20 . Horror !!!

Zakocona , ewwiel piekne macie pileczki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:02

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny :)!

lojka, zobaczysz, przy dwójce dzieci zrzucisz raz dwa i nawet nie zauważysz, że tyle przybrałaś ;)

ja właśnie gadam z koleżanką, która rodziła przez cc na żelaznej bliźniaki 5 mscy temu. Kurcze podziwiam mamy bliźników, szczególnie teraz, jak mi opisuje to wszystko.
    PS. mówiła, że na patologii niemiłe położne i opieka poporodowa słaba, położne przychodziły dopiero jak maluchy koszmarnie płakały, a ona nie dawała sobie rady z tym wszystkim (po operacji źle się czuła i wymiotowała, a tu bliźniaki ..)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:05

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki piękne brzuszki, ale aż mnie ciary przeszły jak zobaczyłam wypchany pepek zakoconej.
    No ja nie wiem co ja z tym mam, ze mnie to tak obrzydza :) chyba jako jedyna mam nadzieje, ze mi nie wyjdzie :p wiem dziwna jestem! ;)

relgh371crdcdbv2.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, mnie też to strasznie obrzydza. Szczególnie jak się pod bluzką odznacza :/ Fuj. No, ale nic na to nie poradzę niestety.. Aż spojrzałam kiedy pierwszy raz był wypchnięty widoczny na focie. 32t2d.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojkalojka jeszcze troszke, ja ostatnio mialam 15 +, boje sie na wage wchodzic :( wygladam jak klucha I juz nie moge sie doczekac jak bede cwiczyc z Ewka. Wczoraj mialam sesje brzuszkowa, nie mam jeszcze fotek, ale wydaje mi sie ze duza jestem.

A z dobrych wiesci to mam dzis wizyte u ginekologa, trzymajcie kciuki. Ale dopiero o 20 czas polskiego + godzina jazdy.

nat_alia, Little Frog, paula1, agaton, Lucy7, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka pochwal sie sesja :)
    Maz sie smieje z mojego prpka, ja wtedy naciskam,,dzynnnnn,, to jest dzwonek jak do drzwi :)

lojkalojka, nat_alia lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny mam nadzieje ,ze szybko zejdzie ta waga po porodzie . Narazie nic z tym zrobic nie moge :(

Muffinka to czekamy na fotki :) Jak tylko bedziesz miala to wklej kilka ?
    I powodzenia na wizycie !

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Dziewczynki piękne brzuszki, ale aż mnie ciary przeszły jak zobaczyłam wypchany pepek zakoconej.
    No ja nie wiem co ja z tym mam, ze mnie to tak obrzydza :) chyba jako jedyna mam nadzieje, ze mi nie wyjdzie :p wiem dziwna jestem! ;)
    Ja tez tak mam ;) nie przepadam za tymi wystającymi wentylacji ;p moj jest piękny, wklęsły, jeszcze głęboki ;) ale za to z profilu mam "ścięty" brzuch, taki płaski a nie okrągła kuleczka :)

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • rah Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoja droga tej kreski na brzuchu tez nie mam :) jakis tam lekki cien na dole, ale niemal niewidoczna

16ud0dw4pvgujdsb.png
    † 03.09.2010 (12tc)
    Ponad 4 lata oczekiwań, niedrożny jajowód, na drugim wodniak, ostre zapalenie przydatków.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piekne brzuskzi macie, ja tez mam wystajacy pępek i mnie on wkurza, co chwile nim o cos przywalam i boli. kreske na bzruchyu mam taka bladziuchna do linii pepka

Misiowa, gratulacje. Rośnijcie zdrowo! i Jak najszybciej wracajcie do domku :) HAnia jest sliczna :)

Anaa, jak sobie radzisz?
    Tzreba na pierwszej stronei zrobic liste urodzonych dzieciaczków :)

Dziewczyny jak macie wskazania to bierzcie ta nospe regularnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:25

Magnosia lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

U mnie też noc niezbyt dobra...

Piękne macie te brzuszki, takie kształtne :)

Co do pepka, to ją się śmieje, że mała sobie antenkę wystawiła, żeby lepiej odbierać sygnały ze świata ;) chociaż jeszcze tak całkowicie nie wystaje :)

A ogólnie to chyba ostatnio ma okres zwiększonej ruchliwości. Jak 3 dni temu miała taki spokojny dzień i dopiero pod wieczór się rozkrecila, tak wczoraj jak popołudniu zaczęła, to chyba do 23 się kręciła :) a nawet jak wstawalam o 4 na siusiu, to też się obudziła, czego ogólnie nie robi po moich przemarszach do toalety...

Czekam z niecierpliwością na wieści od Aany. Mam nadzieję, że jest juz po wszystkim i teraz odpoczywa :)

Blondik lubi tę wiadomość

• Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie przepadam za swoim pepkiem, co prawda nie odstaje ale jest Na okolo taki brazowy, taki fuu.

Jak tylko bede miala jakies zdjecia to wrzuce :)

wnid9vvjodizjocx.png
‹‹ 1930 1931 1932 1933 1934 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ