Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:Anaa, gratulacje. Rośnijcie zdrowo! i Jak najszybciej wracajcie do domku
HAnia jest sliczna
Ana czeka (albo już z nią jest) na Patrycję
Blondik wrote:Tzreba na pierwszej stronei zrobic liste urodzonych dzieciaczków -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/008327b33c90.jpg
Pochwale się wczorajszymi wypocinamizapraszam
zakocona, Blondik, ZakręconaOna, Magnosia, linka220, dodinka, polkosia, agaton, estrella, Muffinka1019, Little Frog, ola.321, jaroszka, rah, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, PauLLa, Lexie, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość
-
Mi też pępek nie wystaje, pomimo sporego brzucha. Może czasami, w niektórych pozycjach tylko, np. przy napinaniu brzucha - troszkę.
A kreskę mam od spojenia do mostkaAle jestem brunetką, może dlatego?
Spróbuję tę nospę 2x, też nie chcę zaszkodzić synkowi. Oby do poniedziałku, w końcu mam wtedy wizytę u własnej gin., wraca po urlopieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:28
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
ewwiel wrote:Dziewczyny czy Was tez tak biodra w nocy bola? Mi łzy leca z bolu, bo przekręcić sie na drugi bok nie umiem. Dzisiaj to juz po domu w nocy chodziłam, żeby to rozchodzić, bo nie umiałam wytrzymać...
Nad ranem mi sie przysnelo i snilo, ze urodziłam Alusie, ktora od razu umiała chodzić i broila niemiłosiernie. Ale byla słodkim urwiskiem.
Biodra też mnie bolą i to okropny ból do tego jak sie przekrecam to brzuch podtrzymuje bo ciągnie jak tego nie zrobię -
jezuu, jestem slepa i zaspana...dzieki za poprawienie
dziś mam dzien lenia, nie robie obiadu bo idziemy na urodzinowego grilla i nie oplaca sie
ogladałyście film Love, Rosie? fajny. takie romansidło, wczoraj z J. ogladalam, nawet jemu sie podobałotaka ckliwa przewidywalna historyjka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:27
-
zakocona wrote:Lista uzupełniona
ewwiel, od dawna mnie w nocy biodra bolą, dzisiaj był hardkor w nocy m.in. z ich powodu.
A to my dzisiaj, od zeszłego piątku +0,5kg. I jestem 11kg na plusie obecnie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f9b54cdde2e.jpg
Śliczny brzuszekzakocona lubi tę wiadomość
-
Ja linie mam bardzo widoczne. Na dodatek dorobiłam sobie kolejną po przypaleniu niechcący żelazkiem w śr
Gin się śmiał ze mnie, jak zapytał co to jest i mu powiedziałam.
No cóż, zapominam czasem, że mam brzucho już tak duże..
Patrzcie:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f3d4ee5ab8b.jpgMagnosia, jaroszka, lojkalojka, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:jaroszka, mnie też to strasznie obrzydza. Szczególnie jak się pod bluzką odznacza
Fuj. No, ale nic na to nie poradzę niestety.. Aż spojrzałam kiedy pierwszy raz był wypchnięty widoczny na focie. 32t2d.
A co jest w tym obrzydliwego?agania, nat_alia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zakocona ale pepuch wystający , faktycznie:)
Mój jeszcze z dziurka ale wypycha się widać bo zawsze była dziura ozonowa a teraz jest dziureczka hihi .
Zakocona oj widać widać ta ranke
Linie tak samo. ! Ja nie mam wcale: o: p
Aanaa czekamy na wieści:)
Lojka a co Ja mam powiedzieć ? 27 kg na plusie :oWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 09:31
-
Wszystkie tu o Aanie co chwilę wspominamy. Co chwilę zerkam tez na forum czy jest jakies info.
U mnie pępek płaski i linia jak u rah - prawie niewidoczna.
Ledwo chodzę, bo mnie tak pachwiny bolą... A dzisiaj przyjeżdzają do nas goście - małżeństwo z 2 dzieci - i zostają do niedzieli, więc będę miała co robic. -
Ale śliczne brzuszki dziewczyny Mi jakoś wystający pępek nie przeszkadza, chociaż mój się po prostu naciągnął ale nie wystaje
Angela mniam mniam pycha Smaka mi narobiłaś, mam taką ochotę na słodkie że aż mi się nieraz ryczec chce no ale nie mogę prze tą okropna cukrzycę wrrr
Ana czekamy na wieściannggela lubi tę wiadomość
-
Zakocona, Ewwiel superowe brzuchy:)
Blondik, oglądałam ten film, uryczałam się oczywiście, też mi się podobał, ja lubię romansidła
Ostatnio tez fajny oglądałam: Z dala od zgiełku, kostiumowy romantyczny - uwielbiam takie:)
A mój ulubiony od dawna to Duma i Uprzedzenie, mogę oglądać co jakiś czas i zawsze ryczę
Ewwiel, mnie bolą biodra jak za długo śpię na jednym boku, ale bardzo mi pomogła gruba podusia między uda. Ale dzisiaj jak wstałam w nocy to cały bok miałam zdrętwiały.
-
Zakocona, to ja ostatnio też zapomniałam o brzuchu, stanełam na palcach, zeby kurz z futryn zetrzeć i uderzyłam się o klamkę.
Pod mostkiem miałam siniaka i chyba z tydzień mnie to miejsce bolało. Dobrze, ze te nasze dzidzie chronią wody płodowe.
Dziewczyny a jak u Was z mięśniami brzucha? Mi się trochę rozeszły... i na środku pusty pasek przez który dokładnie czuję Alę -
Linka, mam to samo. Raz zjadłam trochę lodów z rozpaczy. O dziwo miałam po nich dobry cukier. Od tatej pory od czasu do czasu zgrzeszę
Mi cukier najbardziej rośnie po niektórym pieczywie, najgorsze są grahamki.
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.