Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Magnosia, 2x biorę. Rano i na noc. W ciągu dnia to zapominam.
Tak sobie myślę, że może lepiej już brać regularnie i nie zapominać. Ja też właśnie pomijałam ostatnio. A na IP lekarka mi mówiła, aby robić wszystko, by na razie nie doprowadzać do skurczy...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyMyslalam, ze tylko ja mialam taka beznadziejna noc a tu wystarczy wejsc na forum i juz czlowiekowi lepiej bo nie jestem sama
co chwila przekrecalam sie z boku na bok i spac nie moglam... Masakra.
Wstaje za chwile i jade na badanie krwi i siuski zawiezc bo we wtorek wizyta.
Aanaa wciaz trzymam kciuki i czekam na wiesci -
Noooo mała Hania na fb jest Ale słodkie maleństwo
Ja też po bezsennej nocy sie witam Mąż był na imprezie z okazji pożegnania wakacji więc do 3 nie spałam Ale za to maluch fikał całą noc aż do teraz O rany skąd on ma tyle energii?? Chyba nadrabia te ciche dni ostatnie
-
Magnosia, no 2x to też regularnie
Dla mnie 3x to za dużo, nospa przenika do dziecka, nie chciałabym, żeby urodziło się z jakimiś problemami z napięciem mięśniowym...
Magnosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnypolkosia wrote:Mnie w nocy też 2x złapało z bólem jak na @. Ale na razie spokój.
Ja to samo w nocy mialam. Jeszcze mala sie wiercila niemilosiernie. Ale przeszlo, uff.
dziewczyny... ja od 20 tc biore nospe-max 3x2 stale i magnez 3x2 i luteine. Polozna mi mowila, ze nie mozemy urodzic teraz. Musi sie chociaz zaczac ten 9 miesiac, czyli min 36+0 tc.
Mnie moja mama urodzila w 36. A lezala z rozwarciem 12 tygodni. Nogi w gorze, antybiotyki i nawet na siku nie wstawala.. pozniej mialam tylko problemy z przybieraniem na wadze. Mimo ogromnych dawek lekow, antybiotykow itp. wszystko bylo dobrze. Wiec dotrwajmy chociaz do tego 36+0
A Haneczka jest cudowna po prostu, mocno trzymam kciuki za dziewczyny:)
Aana tez pewnie juz z malenstwem
-
Cześć mamuśki
Hania prześliczna
co do nospy forte ja biore 2x
jakoś jestem strasznie nabuzowana po wczorajszym dniu... mąż "chyba naprawił " pralkę zobaczymy jak długo pochodzi, ale jakoś wczoraj też nie umieliśmy się dogadać... cała wkurzona chodziłam... dzisiaj czuję że jest podobnie... wydaje mi się że wszystko zlewa i ma gdzieś, zamiast pośpieszyć się z pokoikiem naszego syna ( a raczej już wykonczeniem ) to on uwaza ze ma czas wiec w domu bałaganpo naprawianiu pralki łazienka wygląda tragicznie ale dla niego to posprzątane, a potem sie dziwi że ja coś sprzątam i robie, jak on sam nie potrafi nic posprzątać!
a teraz musze zabierać się do pracy kochanejeszcze pare dni i koniec
ALE MI SIĘ NIE CHCE! -
Witajcie.
Chwilę mnie tu nie było ale musiałam się uporać z pewnymi sprawami...
Czytałam Was na bieżąco ale już nie wiem co i jak wybaczcie
Aanaa trzymalam kciuki za Was i oczywiście trzymam nadal. Teraz juz pewnie swojego tulisz brzdaca
Oczywiście gratuluję Wam wszystkich udanych wizyt. Nasze dzieciaczki juz takie duże super
U mnie hemoroid po jednym dniu poszedł w zapomnienie i dobrze
Dziś piateczek także miłego dnia dla Was
nat_alia, dodinka, estrella lubią tę wiadomość
-
A ja się aż popłakałam jak zobaczyłam małą Hanię, jest tak słodka i dzielna
Jak sobie pomyślę, że u nas w brzuszkach też takie śliczne kluseczki mieszkają to płaczę ze wzruszenia
Dziś spałam wybitnie dobrze i bardzo szybko zasnęłam, ale w ogóle to męczy mnie strasznie zgaga
Magnosia, ZakręconaOna, Nynusia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Czesc dziewczyny !
Ja to dopiero wstalam i jeszcze bym pospala , ale szkoda dnia
Wspolczuje tych bezsennych nocy . Ja tylko sie budze jak sie przekrecam lub na siusiu i potem zasypiam.
Aanaa pewnie wykonczona noca i odsypa , albo moze rodzi .Oby sie juz nie meczyla i miala przy sobie malenstwo .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny czy Was tez tak biodra w nocy bola? Mi łzy leca z bolu, bo przekręcić sie na drugi bok nie umiem. Dzisiaj to juz po domu w nocy chodziłam, żeby to rozchodzić, bo nie umiałam wytrzymać...
Nad ranem mi sie przysnelo i snilo, ze urodziłam Alusie, ktora od razu umiała chodzić i broila niemiłosiernie. Ale byla słodkim urwiskiem.