Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrecona jakie cudenko w Twoim brzuszku mieszka
A jesli chodzi o te gorsze wiesci to wierze , ze to wina diety i w srode serduszko bedzie zdrowe jak dzwon !!!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lili, brzuszek może niewielki, ale bardzo ładny. No i świetne paznokcie z serduszkiem!
Leżę, a bolesne skurcze mam co 10 min. Choler..Jestem po nospie forte i nie wiem co robić. Już z godzinę tak mam...
lili_madlen lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualny
-
Zakręcona my z Kubusiem też trzymamy kciuki za
Oskara! ;* Musi, musi, musi być dobrze i będzie :* Mały Pucuś tylko troszkę straszy mamusie i ciotki;)
Magnosia nie wiem co Ci doradzić jak No-spa i leżenie nie pomaga... Jak do wieczora nie przejdzie to może IP? Zawsze to lepiej pod kontrolą tak jak pisałaś, ja bym wolała być w szpitalu i czekać na poród niż sama w domu...
Angela ja dałam 1109 zł. za Q-Sporta.
Nynusia mam nadzieję, że Ci przypasują w takim razieMi wszystko pasuje i super, że się ich nie czuje praktycznie tylko tak jakby po boczkach delikatnie odstaje ta miseczka-niemiseczka, nie przylega tak idealnie, mogłaby być pełniejsza, ale może to zależy od piersi jak komu leży.
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Na pewno będzie poprawa ! Wierze w to i dziękuje Wam . :*
Magnosia Ja bym nie czekała kochanie i jechała na IP ! Żeby przypadkiem nie doprowadzić do akcji porodowej , oni jakoś ja zatrzymaja jak cos .szczesliwa_mamusia21, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Magnosiu mysle jak dziewczyny , powinnas pojechac na IP jak czujesz ze cos nie tak , lepiej wlasnie w razie czego zatrzymac niz cos by sie mialo "rozpoczac" , jednak mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i juz Ci troszke przechodzi :*
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Zakręcona, robiliśmy prywatnie USG I trymestru i kosztowało nas to aż 300 zł, a było to zwykłe USG, nie żadne 3D... Potem udało mi się umówić w końcu na NFZ, bo nie mieliśmy już za bardzo funduszy, żeby robić jakiekolwiek badania i chodzić na prywatne wizyty. Teraz już się pocieszam, że za około 7 tygodni zobaczę córcię na żywo, a jestem tak bardzo ciekawa do kogo jest podobna
-
Dziewczyny ale znalazlam stronke ... tyle ciast ! Bounty, Maxi king , Biały Lion , o mamuniu ale pysznosci , no juz bym cos upiekla !
https://www.facebook.com/pages/Ciasta-kt%C3%B3re-musisz-spr%C3%B3bowa%C4%87/707888392635543?fref=tsola.321 lubi tę wiadomość
-
Aleksandra90 wrote:Zakręcona, robiliśmy prywatnie USG I trymestru i kosztowało nas to aż 300 zł, a było to zwykłe USG, nie żadne 3D... Potem udało mi się umówić w końcu na NFZ, bo nie mieliśmy już za bardzo funduszy, żeby robić jakiekolwiek badania i chodzić na prywatne wizyty. Teraz już się pocieszam, że za około 7 tygodni zobaczę córcię na żywo, a jestem tak bardzo ciekawa do kogo jest podobna
O kurcze ! Ale strasznie duzo daliscie za wizyte , ja tez bylam prywatnie , zbadal wszystko + USG3D/4D i wzial 150 zł , jeszcze filmik i zdjecia , kurcze szkoda ze nie trafilas na innego , ale no juz nie ma co ! Tak jak mowisz 7 tygodni i zobaczysz ja na wlasne oczy !Aleksandra90 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któaraś z Was miała coś takiego że po bzykaniu bolały ją strasznie uda a nawet całe nogi od tyłu od pośladka do łydek, takie skurcze straszne, ciągniecie? Ja tak mam od chyba 4 miesiaca ciąży ale teraz to się nasiliło i zastanawiam się co może być tego przyczyną