Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadę jednak na IP. Potem się odezwę. Buziaki
ZakręconaOna, stokrotka25, polkosia, szczesliwa_mamusia21, estrella, dodinka, paula1, Blondik lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Właśnie też mi się wydawało drogo... robiliśmy w Multimedzie i jakoś właśnie wtedy nie było czasu, żeby poszukać taniej i ogólnie byłam mocno zdenerwowana tym, że prywatnie to wszystko tyle kosztuje, a na NFZ trzeba czekać po półtora miesiąca. Przy następnej ciąży będę mądrzejsza i już będę wiedziała gdzie dzwonić i ile wcześniej się umawiać
-
Arielka wrote:Dziewczyny, czy któaraś z Was miała coś takiego że po bzykaniu bolały ją strasznie uda a nawet całe nogi od tyłu od pośladka do łydek, takie skurcze straszne, ciągniecie? Ja tak mam od chyba 4 miesiaca ciąży ale teraz to się nasiliło i zastanawiam się co może być tego przyczyną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 17:47
Arielka, stokrotka25, Lexie, Blondik lubią tę wiadomość
-
No to następnym razem będę musiała poszukać i chociaż jedno ekstra 3D sobie zrobić, bo taki filmik to pamiątka na całe życie. Dwa ostatnie badania robiłam na NFZ i jestem zadowolona - lekarz wszystko dokładnie pomierzył, posprawdzał łącznie z przepływami w serduszku, ale na twarzyczce zatrzymał się tylko na chwilkę i nawet nie zdążyłam się przyjrzeć...
Magnosia oby fałszywy alarm, informuj nas koniecznie.Magnosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magnosia jedź na IP trzymamy kciuki!!!
Zakręcona ale faktycznie Oskarek to pulpecik,słodziutki. Będziesz miała co całować:* hehe.
Miejmy nadzieje ze w środę coś więcej sie dowiesz o serduszku i ze jest ok. Trzeba być dobrej myśli zwłaszcza ze to żadna wada genetyczna.
Anggela ty się pytalas o cenę wózka?
Ja za Camarelo Carmela 2w1 dałam 1500zl.Magnosia lubi tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Aleksandra nieźle Was skasował... Ja za każdym razem u swojego prywatnie płace 100zl w tym 3D (które miałam robione trzy razy). Naprawdę warto wcześniej poczytać ile biorą konkretni lekarze
No a ja do mojego dr chodzę na NFZ i mam co wizytę badanie i 4 zdjęcia w 3D ...to mi się fuksłoBąbelek, polkosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Magnosia, 3mam kciuki i czekam na wieści!
Ja za USG 3/4D zapłaciłam 200 zł i dostałam płytkę z filmikiem. USG trwało dość długo, bo pan doktor starał się jak najlepsze ujęcia złapać, widać bardzo mu zależało. Jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży, a akurat byłam w Polsce to pobiegłam do gina i tam w sumie jeszcze nic widać nie było, ale skasował 150 za wizytę trwającą może 5 min. Moja mama jak zjeżdżałam do Polski, to do niego dzwoniła zapytać ile u niego kosztuje USG 3/4D i okazało się, że 350 zł!!! A jest to małe miasteczko...nie wiem kto korzysta u nas w okolicy z takich usług, bo mnie po tym jak usłyszałam, to aż zatkało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 18:01
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Ja to średnio za pączkami przepadam, chociaż nie mogę powiedzieć, żebym kompletnie nie lubiła, ale na chwilę obecną to też bym zjadła. Ja to ogólnie ledwo funkcjonuję bez słodyczy - mogłabym na okrągło jeść czekoladę itp... A dziś staram się zrobić dzień bez słodkości - tylko takie trzy małe goferki na sucho zjadłam.
-
Zakręcona doczekaliśmy sie
Oskarek jak malowanycudaczek jeden!!! Serduszkiem sie nie martw pewnie na następnej wizycie bedzie wszystko ok!
Swoją droga to w szoku jestem, ze mozna spowodować jedzeniem cytrusów jakaś szkodę u dziecka....dziwne to strasznie....moja koleżanka na początku ciazy była na antybiotykach i dziecku nic nie było....
Dobra, ale nie ważne, bo Twój tez bedzie zdrowy w 100%
Magnosia to Ty masz tak jak ja wczoraj aczkolwiek moje skurcze nie były bolesne ale miałam kłucie w podbrzuszu na moment kąpiel pomogła, a potem cała,noc sie męczyłam...dzisiaj juz lepiej, ale brzuch mam nadal twardy ....
Zonaczymy co tam u Ciebie wyjdzie! Trzymam kciukiMagnosia lubi tę wiadomość