Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnosia dobrze ze wróciłas do domu i wszystko ok.
Ja byłam w kinie i stwierdzam że młoda chyba nie lubi kina kopala mnie cały czas i.to boleśnie i mówiła sobie pewnie "a to nie dobra matka gdzie ona mnie zabrala"Magnosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Dziękuję za dobre słowa. Ale jestem zmęczona... Może po tych rozkurczowych lekach albo emocje, ale uciekła mi cała energia. Chyba już Wam powiem dobranoc -_-||Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia wrote:Dziękuję za dobre słowa. Ale jestem zmęczona... Może po tych rozkurczowych lekach albo emocje, ale uciekła mi cała energia. Chyba już Wam powiem dobranoc -_-||
Miłej nocki
Magnosia lubi tę wiadomość
-
My chyba teraz wszystkie takie apetyty mamy
Kazda glodna i o jedzeniu mysli
Ja to chyba musze jakies ciasto z kremem upiec , bo chodzi za mna od kilku dni . Szczesliwa skorzystam ze strony z fejsa ,ktora podeslalas .
Magnosia dobrej i spokojnej nocki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:19
szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Magnosia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Czytam cały czas ale mało piszę, jestem na bieżąco.
Dziś wróciliśmy z działeczki byliśmy dwa dni, ale działka jest około 50 km od Lublina więc powiem wam że po ostatnich wydarzeniach trochę boję się tam nocować.
Jednak to wieś, nocą jechać trochę strach gdyby coś się wydarzyło, mąż czasem sobie tam piwkuje a dodatkowo jeździmy z 7 latkiem. Ja prowadzę samochód cały czas, mąż od czasu do czasu ale ja wolę prowadzić.
Wieczorami mam twardnienia brzucha a w warunkach przyczepki kempingowej są to mega skurcze, może trochę wyolbrzymiam ale chyba teraz nie ma to jak w domu
Na kolacje jadłam kanapeczki z jajkiem na twardo szczypiorkiem i pomidorkiem malinowym mmmmm pychotka.Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Lojka daj znac co zrobilas i koniecznie z fotka !
Polkosia polubilam post o nalesnikach a nie ze pozniej bedziesz cierpiec !
Jejku chyba zaczynam sie stresowac wizyta we wtorek ... ostatnio kazda co wraca to krotka szyjka i musi lezec , a ja teraz takie intensywne dni mam o jej przeciez ja nie zostane sama 4 dni w domu ja jestem taka boi-dupka zaraz widze duchy i slysze jak ktos sie wkrada mi do chaty ! -
Szczęśliwa Mamusiu, ją mam tak samo! Zaraz mi się wyobraźnia pobudza. Ja nawet jak mam samochód pod oknem sypialni, to czasami w nocy wstaje i zagladam, bo wydaje mi się, że ktoś się do niego chce dostać.
A jak sama siedze, to np jak schody drewniane coś tam strzela, to ją mam stan przedzawalowy...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość