Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrrr napisałam posta i usunęło go
Więc witam się z rana. Od 23 do północy miałam bardzo nieregularne skurcze,w sumie to on rana co jakiś czas łapał mnie mocniejszy. Na noc znalazłam ostatnią tabletkę nospy w domu. Jak na razie nic się nie dzieję. Synek był wg mnie za spokojny,więc milky waya (jeśli tak sie pisze) zjadłam i oszalał hehe
Wczoraj ogólnie nie miałam czasu cokolwiek napisać. Czytałam na bieżąco i tyle. W domku właśnie przed 23 byłam.
Dzisiaj też dużo planów. Do rodziców,siostry,obejrzeć autko i na koniec gril.
Tyle o nas.
Magnosia współczuję stresu ale dobrze,że fałszywy alarm tylko :*
Wiedźma kurcze niepotrzebne nerwy tylko :* mam nadzieję,że niedługo będzie ok...
Aanaa jaka Maleńka jest piękna
Zakręcona świetny avatarurocze zdjęcia Dzidziolka i oczywiście wszystko będzie dobrze :*
Polkosia jak tam u Was?:*
któreś dziewczyny wrzuciły brzuszki,figury rewelacja i cudne brzusie :*
Jaroszka mi gin kazała zamienić lutke na pod językową kiedy wyszło,że jakieś zapalenie mam...może u Cie ie też tylko chwilowe :*
Szczęśliwa więc byle do wtorku :* kciukaski :*
Lexie wizyta już jutro i zazdroszczę,bo u nas dopiero w środę na pobranie a wizyta w sumie za dwa tygodnie...jejku jakbym jutro nie zdążyła to już dziś kciuki :*
Arielka jak dzisiaj? Przeszło po tabletkach?
Bąbelek czy w szpitalu dobrze się Wami zajmują?:*
Frogg ja bym w życiu nie wyszła do okna!!! Gacie pełne...a jeszcze psy niech biegają jak już nic za oknem nie widać raaanyyy wyobraźnia jak nie wiem co
Tyle na dziś i na do widzenia spóźnione 33tc
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4811d63c5e4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 07:17
ZakręconaOna, linka220, Bąbelek, lojkalojka, polkosia, soraya, Nynusia, stokrotka25, Blondik, annggela, estrella, Magnosia, ola.321, onka, paula1, lili_madlen, jaroszka, Lexie, szczesliwa_mamusia21, agaton, Muffinka1019, IviQ lubią tę wiadomość
-
Dzięki kochana.
Ale masz piękny pokaźny brzuniolek. :p
To widzę ze masz dziś rowniez dość aktywny dzień , Ja wczoraj się nalatalam tez a dziś bardziej ogarnianie siebie i pranko bo ciepło i szykujemy dalej pokój dla mnie i oskarka u mamy:)PauLLa lubi tę wiadomość
-
Dzięki ze pytacie
Czekam na śniadanko właśnie. A zajmują się naprawdę dobrze. Kilka razy w ciągu dnia tętno maluchów badają. Dziś tylko taki leniwy dzień bo niedziela.. Na szczęście jutro full badań od rana: Ktg,morfologia,mocz,badanie gin, USG. Mam nadzieje ze wyrobią się do 12 max i wyjdę jak będzie ok. Trzymajcie kciuki...
PauLLa, Nynusia, lojkalojka, polkosia, soraya, stokrotka25, BATTINKA, annggela, estrella, Magnosia, onka, Lexie, paula1, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Ooo jaaaa....
Witam się z Wami w 36 tyg czyli 9mcu ooo jaaaa to już tak bliskojestem przeszczesliwa
Nynusia ja jutro zaczynam 9 mc szok co
Paula ale śliczny brzusio Tylko tak do przodu Ci wyskoczył SUPER
Miłej niedzieli kochane :-*PauLLa, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Zak ja leżę i czekam na sniadanko
ahhh dobrze mieć mamusie obok
Babelku jak byłam w szpitalu to pobrali mi krew i mocz do badania o.9 był obchod a o 11 byłam w domu wiec i oby u Ciebie tak było.
Paulla super brzusio taki pokaźny
Linka ano leci, leci jeszcze 2 tyg i mala może się rodzić. .. właśnie sobie uświadomiłam ze mało czasu mi zostalo na przygotowanie wszystkiego. W tym tygodniu musze zawitać na GBS a w następnym musze krzepliwosc zrobić iść na wizytę do położnej I na konsultacje anestezjologa także ten no... aaa i jeszcze morfologia i mocz no i czekam na łóżeczko trzeba materac przewietrzyc żeby ok 15tego juz było gotowe wszystko i czekaloWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 07:36
PauLLa, linka220 lubią tę wiadomość
-
Czesc piękne, ja wreszcie zaczynam siadać i chodzić, wiec zaczynam zyc. jesli wyniki morfologii beda dobre to dzis wychodze. Mala niestety wyladowala w szpitalu w wawie, bo miała problem z jelitami. Mąż siedzi przy niej a ja mam nadzieje dojechać jutro.
zakocona prosze zmień imię mojej córci, bo jednak jest Natalka i tak juz zostaniepolkosia, Nynusia, Blondik, annggela, estrella, Magnosia, lili_madlen, jaroszka, paula1, IviQ, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Czesc ranne ptaszki !
aanaa dobrze , ze jestes juz bardziej mobilna i dzieki temu napewno bedziesz mogla wiecej czasu spedzac z Natalka . Mam nadzieje , ze to nie jest jakis powazy problem u malej i za kilka dni bedziecie wszyscy razem w domu . Trzymaj sie kochana !
Paulla no brzusio fajny i okraglutkiI nie szalej tak z natlokiem zajec !!!
Nynusia wow !!! to juz 9 miesiac
Babelek przy niedzieli to pewnie rodzinka Ci sie zwali do szpitala i przynajniej czas szybko minie do jutra
Ja ja zakrecona popijam kawe i zaraz zabieram sie za obiad . Jak to przy niedzieli - ROSOLPauLLa, Nynusia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja jestem z Radomia, u nas nie robią takich badan jakie mogą zrobić w instytucie zdrowia matki i dziecka czy jak to się nazywa. Mala ma niedrozne polaczenie jelit i będzie dzis miec operacje, ale lekarze twierdza ze to nie rzadkosc dla nich i będzie dobrze. Musi byc, wiec będzie
-
polkosia wrote:Lojka, ja wczoraj rosół robiłam. Cztery porcje zamroziłam na czas po porodzie, bo pewnie sił zabraknie do codziennego gotowania.
Ja rosol tez mroze i zawsze jak potrzebuje bulion to porcja czeka w zamrazarce
A na czas po porodzie , bede miala najlepsza kucharke swiata - mamusie
polkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015