X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Nynusia gratuluje 9 miesiąca ! <3 coraz bliżej kochana
    Bebelku nie:) mój malusio zostaje dla Mnie tylko! Hehe

Jak tam ? Ja właśnie zajadam się sniadankiem i kawke popijam:)

Nynusia, soraya, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr napisałam posta i usunęło go :/

Więc witam się z rana. Od 23 do północy miałam bardzo nieregularne skurcze,w sumie to on rana co jakiś czas łapał mnie mocniejszy. Na noc znalazłam ostatnią tabletkę nospy w domu. Jak na razie nic się nie dzieję. Synek był wg mnie za spokojny,więc milky waya (jeśli tak sie pisze) zjadłam i oszalał hehe

Wczoraj ogólnie nie miałam czasu cokolwiek napisać. Czytałam na bieżąco i tyle. W domku właśnie przed 23 byłam.
    Dzisiaj też dużo planów. Do rodziców,siostry,obejrzeć autko i na koniec gril.
    Tyle o nas.

Magnosia współczuję stresu ale dobrze,że fałszywy alarm tylko :*

Wiedźma kurcze niepotrzebne nerwy tylko :* mam nadzieję,że niedługo będzie ok...

Aanaa jaka Maleńka jest piękna <3

Zakręcona świetny avatar :D urocze zdjęcia Dzidziolka i oczywiście wszystko będzie dobrze :*

Polkosia jak tam u Was?:*

któreś dziewczyny wrzuciły brzuszki,figury rewelacja i cudne brzusie :*<3

Jaroszka mi gin kazała zamienić lutke na pod językową kiedy wyszło,że jakieś zapalenie mam...może u Cie ie też tylko chwilowe :*

Szczęśliwa więc byle do wtorku :* kciukaski :*
    Lexie wizyta już jutro i zazdroszczę,bo u nas dopiero w środę na pobranie a wizyta w sumie za dwa tygodnie...jejku jakbym jutro nie zdążyła to już dziś kciuki :*

Arielka jak dzisiaj? Przeszło po tabletkach?

Bąbelek czy w szpitalu dobrze się Wami zajmują?:*

Frogg ja bym w życiu nie wyszła do okna!!! Gacie pełne...a jeszcze psy niech biegają jak już nic za oknem nie widać raaanyyy wyobraźnia jak nie wiem co :D

Tyle na dziś i na do widzenia spóźnione 33tc :P
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4811d63c5e4.jpg <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 07:17

ZakręconaOna, linka220, Bąbelek, lojkalojka, polkosia, soraya, Nynusia, stokrotka25, Blondik, annggela, estrella, Magnosia, ola.321, onka, paula1, lili_madlen, jaroszka, Lexie, szczesliwa_mamusia21, agaton, Muffinka1019, IviQ lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochana. :)
    Ale masz piękny pokaźny brzuniolek. :p
    To widzę ze masz dziś rowniez dość aktywny dzień , Ja wczoraj się nalatalam tez a dziś bardziej ogarnianie siebie i pranko bo ciepło i szykujemy dalej pokój dla mnie i oskarka u mamy:)

PauLLa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ze pytacie :) Czekam na śniadanko właśnie. A zajmują się naprawdę dobrze. Kilka razy w ciągu dnia tętno maluchów badają. Dziś tylko taki leniwy dzień bo niedziela.. Na szczęście jutro full badań od rana: Ktg,morfologia,mocz,badanie gin, USG. Mam nadzieje ze wyrobią się do 12 max i wyjdę jak będzie ok. Trzymajcie kciuki...

PauLLa, Nynusia, lojkalojka, polkosia, soraya, stokrotka25, BATTINKA, annggela, estrella, Magnosia, onka, Lexie, paula1, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Ooo jaaaa....

Witam się z Wami w 36 tyg czyli 9mcu ooo jaaaa to już tak blisko <3 <3 jestem przeszczesliwa <3

Nynusia ja jutro zaczynam 9 mc szok co :)

Paula ale śliczny brzusio Tylko tak do przodu Ci wyskoczył SUPER :-)

Miłej niedzieli kochane :-*

PauLLa, Nynusia lubią tę wiadomość

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona dzięki:) no cóż u mnie kącik dla Młodego wygląda tak,że komoda gotowa stoi a obok jakaś szafa,którą R ma rozebrać :D

Bąbelek więc za jutrzejszy dzień kciuki :*

Bąbelek lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zak ja leżę i czekam na sniadanko :) ahhh dobrze mieć mamusie obok :)
    Babelku jak byłam w szpitalu to pobrali mi krew i mocz do badania o.9 był obchod a o 11 byłam w domu wiec i oby u Ciebie tak było.

Paulla super brzusio taki pokaźny <3

Linka ano leci, leci jeszcze 2 tyg i mala może się rodzić. .. właśnie sobie uświadomiłam ze mało czasu mi zostalo na przygotowanie wszystkiego. W tym tygodniu musze zawitać na GBS a w następnym musze krzepliwosc zrobić iść na wizytę do położnej I na konsultacje anestezjologa także ten no... aaa i jeszcze morfologia i mocz no i czekam na łóżeczko trzeba materac przewietrzyc żeby ok 15tego juz było gotowe wszystko i czekalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 07:36

PauLLa, linka220 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc piękne, ja wreszcie zaczynam siadać i chodzić, wiec zaczynam zyc. jesli wyniki morfologii beda dobre to dzis wychodze. Mala niestety wyladowala w szpitalu w wawie, bo miała problem z jelitami. Mąż siedzi przy niej a ja mam nadzieje dojechać jutro.
    zakocona prosze zmień imię mojej córci, bo jednak jest Natalka i tak juz zostanie :)

polkosia, Nynusia, Blondik, annggela, estrella, Magnosia, lili_madlen, jaroszka, paula1, IviQ, nat_alia lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ranne ptaszki !
    aanaa dobrze , ze jestes juz bardziej mobilna i dzieki temu napewno bedziesz mogla wiecej czasu spedzac z Natalka . Mam nadzieje , ze to nie jest jakis powazy problem u malej i za kilka dni bedziecie wszyscy razem w domu . Trzymaj sie kochana !

Paulla no brzusio fajny i okraglutki :) I nie szalej tak z natlokiem zajec !!!

Nynusia wow !!! to juz 9 miesiac 8)

Babelek przy niedzieli to pewnie rodzinka Ci sie zwali do szpitala i przynajniej czas szybko minie do jutra :)

Ja ja zakrecona popijam kawe i zaraz zabieram sie za obiad . Jak to przy niedzieli - ROSOL ;)

PauLLa, Nynusia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa, a skąd Ty w ogóle jesteś? Nie mieli u Was sprzętu, że małą przewieźli?

PauLLa, dziękuję, u nas się jakoś uspokoiło wszystko :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, ja wczoraj rosół robiłam. Cztery porcje zamroziłam na czas po porodzie, bo pewnie sił zabraknie do codziennego gotowania.

lojkalojka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa Natalka to piękne imię! Sama nad nim myślałam gdyby miała być dziewczynka :) zdrówka dla małej <3

Nynusia oby było tak jak mówisz. U mnie jest trochę szybciej-mocz do 7:30, 8:30 obchód.
    Jezuu gdzie to śniadanie o.O

Nynusia lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem z Radomia, u nas nie robią takich badan jakie mogą zrobić w instytucie zdrowia matki i dziecka czy jak to się nazywa. Mala ma niedrozne polaczenie jelit i będzie dzis miec operacje, ale lekarze twierdza ze to nie rzadkosc dla nich i będzie dobrze. Musi byc, wiec będzie :)

iv09hdge6yql001e.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa będzie dobrze :* i super,że już czujesz się lepiej :*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aana kochanie wiem , ze bardzo się boisz o malenstwo ! Normalne .
    Ale wszystkie Ciocię trzymają kciuki i z takim dopingiem wszystko będzie super! <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aana trzymamy kciuki za malutką :)
    Jest pod dobrą opieką, najważniejsze że problem w porę wychwycony.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa wszystko będzie dobrze trzymamy kciuki !

Babelku u Nas pobieranie było o 5:50 do 6:10 ale myślę że w szpitalu to i tak wyniki są szybciutko także duże szanse na to są ze wyjdziesz :)

l22nhdgeccid541p.png
  • linka220 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa kciuki za Natalkę mocno zaciśnięte!!!

Śliczne imię Zawsze chciałam mieć córeczkę Natalię Ale była narzeczona mojego męża miała tak na imię więc u nas niestety odpada :-(

hchy3e3km5dqv62g.png
    relganlipvgw9clp.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Lojka, ja wczoraj rosół robiłam. Cztery porcje zamroziłam na czas po porodzie, bo pewnie sił zabraknie do codziennego gotowania.

Ja rosol tez mroze i zawsze jak potrzebuje bulion to porcja czeka w zamrazarce ;)

A na czas po porodzie , bede miala najlepsza kucharke swiata - mamusie <3

polkosia lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annaa jaka ty jesteś dzielna. Bedzie dobrze to kosmetyka pewnie. A powiedz jak twoja laktacja?

km5st5odymuuq2ts.png
‹‹ 1967 1968 1969 1970 1971 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ