Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bąbelek wrote:Nynusia u mnie wyniki są po ok godzinie już. Kurde był obchód ordynator chodził. Zapytałam jak to z tym wyjściem będzie jak będą badania ok. Powiedzial ze muszą jeszcze tą szyjkę poobserwować.. USG chyba we wtorek będzie bo trzeba trochę czasu odczekać po tych sterydach. Kurde nastawiłam się na jutro
Jeszcze mężowi mówiłam że wyjdę pewnie jutro
Bąbelek, rozumiem Cię doskonale... Ale zleci Ci raz dwa, zobaczysz.Bąbelek lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
My lecimy za miasto do restauracji na obiad. Mała rano szalała, aż nie mogłam pozycji do leżenia znaleźć odpowiedniej
A po południu ciut ogarnąć chatę muszę, bo jutro teściowa te okna ma myć...
agania, Blondik, IviQ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzien dobry moje piękne mamusie
Angela mam tak po luteinie....masakra....dzisiaj napisze wiadomość lekarzowi, to moze przepisze mi luteinę doustną i recepta bedzie do odebrania w placówce medicover. Nie bede czekać do wizyty, która mam 7 września, nie?
Nie wzięłam na noc i jest troszkę lepiej, ale dalej mnie swędzi i boli, a nie mam w domu niczego oprócz maści nagietkowej....clotrimazol przeterminowany
Aanaa kciuki poszły w ruch za Was dziewczynki :* informuj na bieżąco! Natalia sto razy ładniej niż Patrycjapolkosia lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Aanaa,imię Natalia bardzo ładne! Bedzę myslec dzis o Twojej córuni i trzymac kciuki aby operacja przebiegla szybko i sprawnie!
Polkosia to jutro tesciowa na chacie.. Pewnie sie bardzo cieszysz..
Ale miło,ze chce Wam pomóc..
My dzis chyba leniwą niedzielę bedziemy miec,nic w planach..polkosia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane moje, dziękuję Wam za wczorajsze wsparcie, nadrobiłam Was ale nie mam dziś głowy po wczorajszym dniu i nie wiem co komu napisać już ;/
B. jak przyjechał z pracy i zobaczył w jakim jestem stanie powiedział, że mam na jakiś czas dać sobie spokój z kontaktami z rodziną i chyba tak zrobię, nie mam juz ochoty się przed porodem denerwować i stresować, słuchać jak to wszyscy wszystko wiedzą najlepiej a ja jestem dziwna bo czegoś nie robię... Robię to co uważam za słuszne i koniec.
Aanaa trzymam kciuki za Natalkę.
Zakrętka ale masz fajnego klopsika.
Jaroszka mam nadzieję, że Ci przejdzie.
Nie mam pieczywa... zawsze musze o czymś zapomnieć!
Wczoraj byliśmy u sąsiadów, bardzo mili ludzie, mieszkamy tu już prawie rok a dopiero się umówiliśmy na wspólny wieczór, zrobili pyszną pizzę i w ogóle śmiałam się, że A. nastawiała żarcia jakby prezydent miał przyjść a nie my... No i oczywiście tak miły wieczór musiał się zakończyć czymś co mnie z równowagi wyprowadziło... Mój B. za dużo wypił, u nich jeszcze w miarę trzymał fason ale jak do domu przyszliśmy to mi zasnął na kiblu... spał w łazience prawie całą noc a ja zasnąć nie mogłam. Spadł z tego kibla razem z deską... dziś czeka go bardzo poważna rozmowa niech tylko wstanie... ;/jaroszka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Jaroszka wapno wypij bo jeżeli to jakąś alergi to Ci troszkę uapokoi to a jutro sobie cos kupisz kochanie .
Wiecie co ? Mam mega dziwne wrażenie , ze sącza mi się wody delikatnie .
Wczoraj na USG miałam AFI 10 a 2 tygodnie wczesniej 13 było . Ja wiem , ze wody przybywają i ubywaja ale nie aż tyle ...
Cały czas mam wrażenie , ze leci mi taki śluz wodny mega i teraz pytanie czy to śluz wodny czy wody . Lekarka moja mnie uperzedzila , ze wody mimo zamkniętej szyjki zawsze znajdą ujście jakieś i mogą lekko wyciekac . Wkładki może nie mam jakiejś ciężkiej oblanej woda ale taka normalna tylko jakby po dużej ilości śluzu wodnistego właśnie była .
Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć , wizytę mam we wtorek to echo serduszka ale dodatkowo ma mi zbadać wody przez USG czy przybyło cos ale taka wizytę na szyjkę itp mam dopiero 16 ...
-
Wiedźma to ładnie zaszalal ! Tez trochę bym się wkurzyla chociaż rozsmieszylo mnie wyobrazenie sobie faceta spadającego z kibla z deska na spiaco hahahaha ( przepraszam :* )
Kochana strasznie nerwowa jesteś w ostatnich dniach , meliske normalnie pij codziennie i przeprowadz rozmowę ze rodzina cie denerwuje to czy i on musi . -
Zakręcona, kup paski lakmusowe i sprawdź. Są w większych aptekach. U mnie też takie wycieki są, ale zawsze sprawdzam, bo nigdy nie wiadomo. No, ale na razie to nie wody na szczęście
Wiedźma, hehe, biedaczekNie dość, że pogięty i niewyspany, to jeszcze kazanko
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jakbym nie była w ciązy to pewnie też bym się śmiała i tylko kazałabym mu nową deskę kupić ale wiecie co? ja się wczoraj przeraziłam, bo nie mogłam do niego dotrzeć, gadałam szrpałam, prosiłam, płakałam a on sobie spał... masakra!
A jakby tak coś się zaczęło dziać w nocy? to chyba bym musiała do sąsiadki z dołu zejść bo nie miałby mnie kto ratować ;/
Polkosiu, on nie wyspany? proszę Cię, śpi od 24 do teraz ( umnie jest 10.20) a nie prędko się obudzi, za to ja poszłam spać coś ok 3 w nocy bo co tylko oczy przymknęłam to albo z kibla sadał, albo tłukł się o wannę ręką, albo o umywalkę... no albo zaczynał jeszcze chrapać, mruczeć wzdychać... no myślałam, że go zatłukę!
Właśnie spojrzałam na mój awatar i pomyślałam: "póki nie kupi nowej deski to też będę musiała srać do pantofli" no i mi trochę złośc przeszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 11:24
jaroszka, Blondik, Bąbelek, onka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej!
Anna trzymam kciuki za małą Natalkę!
Ja po wizycie w piątek, maluszek waży 2447g i ma się dobrze, jedynie potwierdziło się to, że mała jest położona główkowo - obrócona pleckami do moich pleców - rusza się non stop i główką, więc może jeszcze się obróci.
Kurde, dziewczyny, dziś w nocy trochę pobaraszkowałam z mężem. Rano na majtkach miałam taki gęsty śluz z nitkami krwi... myślicie, że przegięliśmy?
I jak użyłam papieru toaletowego, była na nim taka lekka kropeczka jasnej krwi.
Teraz już nic nie ma. W czwartek idę do położnej, chyba poczekam do tego czasu, jak będzie wszystko ok. Co myślicie?polkosia lubi tę wiadomość
-
Muffinka, pewnie szyjka wrażliwa i trochę od baraszkowania "szarpnięta" - nie martwiłabym się na zapas
Wiedźma, wiem, wiem, śmieję się, bo sobie to wyobraziłamAle nie dziwię się, że się wkurzyłaś.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dobry
aana trzymam kciuki za dzisiejsza operacje na pewno wszystko bedzie dobrze ! Natala super imie :*
Zakretka ojej też Cie nie poznałam
Wiedzma ale mnie rozbawilas ! Wiem ze to nie bylo dla Ciebie mile , ale fajnie to opisalas , mam nadzieje ze mezus jak wstanie to jakos sie "wytlumaczy" i bedzie dobrze :*
Pauula super dzien Ci sie zapowiada i dobrze ! Bo nie ma to jak nudna niedziela , u mnie dziś taka
Bąbelku trzymaj sie tam w tym szpitalu :*