Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakretka o tak , my jeszcze sie nie wybieramy na porodowke hehe
Tak z 4 tygodnie jeszcze
Frogi no dokladnie , ja tak samo zaraz serce w gardle , a jak moj ma np do 24 to ja w calej chacie musze miec swiatla lampki telewizor musi chodzic bo jakby byla cisza i bym cos uslyszala ... ojejLittle Frog, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dzięki Agatka. Miałam 110 ale po wypiciu ponad pół litra coli i zjedzeniu tabliczki czekolady także spoko.
Ja bym.tez zjadla coś dobrego jakieś kanapeczki tak.mi smaka robicie ale lenia mam a mama prasuje ciuszki malej także już nie chcę jej wykorzystywaćszczesliwa_mamusia21, polkosia, Little Frog, Magnosia lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Zakręt ja to chyba odstawię ta luteinę....cipke mam strasznie podrażniona, wargi mnie bola i trochę swędzą....to chyba jakaś reakcja alergiczna....a jak u Ciebie???
-
Bąbelek wrote:Jak sobie podrażniłaś to może zmień sobie na podjezykowa? Nie wiem czy tak można sobie lutke odstawiać..?
Chyba ze lekarz pozwoli , kochana Ja mam to samo co Jaroszka . Mega nieprzyjemnej mi się ja wkłada ,ledwo co bo kuzwa taaam tak wszystko popuchniete ze szok: o wiec raczej normalne to wszystko . A ile razy paznokciem uszkodzilam środek Jezu -
A ja jestem mega wystraszona. Mam od kilku godzin brzuch stwardnialy a nigdy wcześniej nie miałam. Nie mam żadnych skurczy ale brzuch jak kamień taki spiety w dodatku kręci mi się jakoś w głowie i mdli mnie nie wiem jestem zdenerwowana bo mój M wyjeżdża jutro na cały dzień a boje się ze coś mi się dzieje ale może przesadzam bo nigdy wcześniej w sumie brzuch mi nie twardnial.
-
Arielka wrote:A ja jestem mega wystraszona. Mam od kilku godzin brzuch stwardnialy a nigdy wcześniej nie miałam. Nie mam żadnych skurczy ale brzuch jak kamień taki spiety w dodatku kręci mi się jakoś w głowie i mdli mnie nie wiem jestem zdenerwowana bo mój M wyjeżdża jutro na cały dzień a boje się ze coś mi się dzieje ale może przesadzam bo nigdy wcześniej w sumie brzuch mi nie twardnial.
Weź nospe i polz się ! .
Dziewczyny dobrej nocy , Ja juz uciekam bo na dziś za dużo wrażeń i obowiązków . do jutra. -
ZakręconaOna wrote:Jaroszka no to normalne widzę bo mnie tez boli wszystko ale to nie żadna alergia tylko tyle , ze spuchniete wszystko mamy w środku
Nie ....uwierz to nie jest normalne ja mam coś na tych wargach wypukłe takie i to boli jak cholera....i swędzi tez...ja to nie wyrabiam, wiec dzisiaj odpuszczam wkładanie ....
Dobra idę w kime.
Buziaki -
Dziewczyny teraz musimy sobie podjeść bo po porodzie bedziemy musialy na jakis czas zapombiec o tych wszystkich smakowitościach!
Szcześliwa mamusiu,wiem co czujesz,ja mam wizytę w poniedzialek i tez juz wielkiego stresa!! Ale badzmy dobrej myśli!!
Arielka,spokojnie.. Odpoczywaj!!!
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Lepsza niż nic dokładnie ale Jaroszka może chociaż zadzwonić do lekarza jak masz dawkowac bo ona jest dużo słabsza podjezykowa 50 tka niż ta 50 dopochwowa z tego co mi w aptece mówiła babeczka ostatnio .
Kochana Jak Cie boli tak to faktycznie nie ma sensu , Ja a tak nie mam . Musi faktycznie jakiś składnik Cie uczulac -
Ooo jaaaa....
Witam się z Wami w 36 tyg czyli 9mcu ooo jaaaa to już tak bliskojestem przeszczesliwa
ZakręconaOna, PauLLa, Bąbelek, linka220, FreshMm, stokrotka25, agaton, Blondik, estrella, Magnosia, ola.321, paula1, jaroszka, Lexie, Muffinka1019 lubią tę wiadomość