X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia - domek Kubusia:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cc704344a4a.jpg

Magnosia, estrella, polkosia, paula1, lili_madlen, Lexie, PauLLa, Bąbelek, Little Frog, lojkalojka, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, dodinka, ola.321, agaton, nat_alia, linka220 lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie podobny ;) Może troszkę niżej, ale mój też był wyżej wcześniej.
    A biustonosz leży bardzo ładnie! :)

stokrotka25 lubi tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam niżej już i niżej czuję ruchy. To już ten czas, że będą się obniżać :)

Magnosia, masz spory brzuch. Wyglądasz idealnie :) I jaka figura!

Wiedźma, nieraz też się tak pokłóciłam z rodzicami i parę dni potem jakoś samo z siebie wychodziło, że zapominaliśmy o tym. Może u Ciebie też się jakoś rozmyje... Nieraz na rodziców gadki trzeba przymknąć oko. A raczej ucho ;) Moi też mi czasem przykrość sprawiają, jak dokuczają na temat papug (że mam za dużo i przy dziecku to nie dam rady sobie), ale nauczyłam się to ignorować lub zmieniam temat.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 14:41

Magnosia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Polkosiu, nie czuję się idealna ani trochę ;) Dziękuję jednak, jesteście kochane.

Także dziewczyny, na poprawę humoru, wrzucamy swoje fotki :) :*

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj spokój! Wiesz, ile dziewczyn dałoby wiele za taką figurę?! :D Ja na pewno :D

stokrotka25, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz się zaczerwienię ;) Wszystkie mamy śliczne brzuchy, a w nich śliczne skarby i to jest najważniejsze! :) A niedługo będą tu tylko zdjęcia Dzidziusiów <3

Bąbelek lubi tę wiadomość

• Lexie Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka,Magnosia śliczne brzucholki ;-)

Wiedzma,przykro mi ze masz tyle nerwów.. Jejuuu,rodzice tez powinni troche przystopowac widzac ze sie denerwujesz.. Połóż się,odpocznij,odetchnij i miej wyje.ane!! :-* :-*

Magnosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do posiadaczek CAMARELO ile dawalyscie za bryki ?

Wiedzma glowa do gory, nie denerwuj sie kochana. Niestety najwieksze nerwy dostarcza nam rodzina, z nimi to tylko na zdjeciu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 15:12

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Gdzie jesteś Zakrecie?! Ja tutaj czekam na wieści !

Podpisuje sie pod tym rekami i nogami!!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma nie stresuj się , może sie rozejdzie po kościach i nikt nikogo nie bedzie musiał tak oficjalnie przepraszac :) twoja mama tez była z Toba w ciazy i wie ze hormony robia swoje , bo myśle ze własnie tez te nasze hormony przyczyniaja sie czesto i gęsto do spięc w Naszych rodzinach i zwiazkach .. widze to bynajmniej ja u siebie :( :)

Widziało mnie ostatnio 3 róznych lekarzy ale nit mi nie zwrócił uwagi na "za mały brzuszek " jednak jak tak na was patrze dziewczyny to nie dość że figurki macie że ho ho , brzuszki to okraglutkie piłeczki że chyba wszystkie dodtatkowe kg wam poszły właśnie w brzuszki to ja chyba taki osiągnę przy porodzie :D
    Cały jednak czas tłumacze to sobie tym że jednak przy zajściu w ciażę miałam troche dodatkowych kg no i poprostu sie to jakos tak rozchodzi ze tego brzuszka az tak nie widać :P Bo mały miał wage 4 dni temu 1700 a zaczynałam wtedy 32 tydzien czyli wszystko ok .. nie wiem gdzie on sie mieści bo nie mam takiej piłeczki :)

wstawiam i ja foto :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/35579ec3218c.jpg

Bąbelek, Lexie, estrella, Little Frog, paula1, lojkalojka, Magnosia, Nynusia, annggela, stokrotka25, ola.321, agaton lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wydaje mi się ze koła zrobione są z pieluch tetrowych a reszta z kocyków Minky ;)
    Aaa 32 tydzień zaczynamy... <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 15:12

Lexie, Little Frog, Magnosia, annggela, stokrotka25, ola.321 lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynowa i Ty tez w szpitalu?? Zaczynam myslec ze ze mna cos nie tak bo sie w miare dobrze czuje i jako jedyna dotrwam do pazdziernika! ;-) a tak powaznie to pozostaje mi sie tylko z tego cieszyc a Tobie i innym leżącym dziewczynom wspolczuc ze sie tak zle czujecie i trzymac za Was kciuki!! Będzie dobrze!!!

Bąbelek, IviQ lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, brzuszki macie super. Co jeden to inny, ale każdy wyjątkowy! :):) Mój to też nie jest piłeczką, bardziej rozlany :)

Matko, ale się najadłam! Mąż przyniósł mi jakieś skrzydełka w sosie (nienawidzę obgryzać!!), do tego chlebek podpiekany z masłem czosnkowym i marchewka :) Ale zjadłam i w sumie smakowało - zawsze to coś innego niż moje gotowanie :)
    Teraz leżę i odpoczywam :)

A ogólnie 2 dzień robię takie lekkie ćwiczenia na plecy dla kobiet w ciąży. No nie wiem czy mi to coś pomoże, ale próbuję, bo faktycznie mi nawala. Nawet jak śpię, to dodatkową poduszkę przytulam, żeby mi się ramiona zbytnio nie zamykały. Tak jakoś czuję, że kręgosłup mam bardziej odciążony. Ale ogólnie jak śpię, to cała jestem poduszkami obłożona ;] Mężowi tylko jedną zostawiam, a na mnie przypadają 4 :D

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale macie piękne brzuszki <3 a jakie jesteście zgrabne !!!

Stokrotko dzięki ja wczoraj zamówiłam bo nie daje już rady w moich stanikach mam nadzieję że będą ok tez zamówiłam M i biały i czarny. Tamte drugie wydawały się ze maja fiszbiny wiec wolałam te. Zobaczymy oby i dla mnie były ok.

Little Frog ja aktualnie śpię z 2 koldrami i 5 poduszkami bo inaczej wszystko mnie boli i biodra i nogi masakra

Little Frog, Magnosia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Pytanie do posiadaczek CAMARELO ile dawalyscie za bryki ?

Wiedzma glowa do gory, nie denerwuj sie kochana. Niestety najwieksze nerwy dostarcza nam rodzina, z nimi to tylko na zdjeciu :(

Ja dawałam 1090 juz z przesyłka ;)

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne macie brzuszki , kazdy niesamowity <3
    Lili spokojnie ja tez nie mam zbyt wielkiego a pytalam dwoch lekarzy i mowia ze jest okej ! Wiec tak jest na pewno u ciebie po prostu taka nasza natura :)

Zakretka no gdzie Ty :(

lili_madlen lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem laski ! Jestem przeszczęśliwa a zarazem zaniepokojona: (
    Nadrobilam Was , Angela Ja dalam 1799 zł .
    Wiedźma kochanie wiem jak to WKURZA ! :/ WDECH WYDECH KOCHana .
    Termin porodu mam na 24 października i kazał mi się nim sugerować bo to badanie genetyczne ostatnie . Czyli dziś tak jak bym zaczęła 33 tydzień ( 32t0d)
    Mały wazy 1809 gram lecz mam na USG napisane +264 gram i lekarz wytłumaczył to , ze mały może miedz miedzy 1809-2200 prawie . Licząc od głowy do nóg ma ok 40 cm i jest najcudowniejszym pulpecikiem lekarz się śmiał i zachwycał jego dużymi polikami pucusiami jak to nazwał . Ma piękne usta duże po mnie a reszta po Damianie , wygląda laski identyko nawet pucusie jak u Damiana jak bym małym dzieciatkiem:) A raz gorsza wiadomosc , mój synus ma holostyto!oczną niedomykalność lewej komory na korzyść prawej . Generalnie cos tam mu się w serduszku nie domyka ale bardzo mała różnica malo widoczna jest ale jest . Powiedział ze może to być spowodowane tym ze byłam przeziebiona , ze wrażliwy na paracetamol może być , na cytrusy , na cole , herbatę np. I mam zakaz jedzenia jakich kolejek cytrusów , ziół , herbaty , czekolady , coli , leków przeciwbólowych , winogron do środy aż powtorzymy echo serca czy cos się poprawiło bo to nie jest wada genetyczna ani rozwojowa a chwila sytuacja odwracalna , w środę o 15:30 mam echo serduszka Oskarka . Mam AFI 10 bliżej dolnej normy jak na ten tydzień ale w normie wiec mam dużo pić pić i pić wody jedynie nic więcej mi nie wolno i w środę sprawdzamy . Lekarz mnie uspokajal ale wiecie jak to jest: ( ale ogólnie wszystko w serduszko prócz tego jest cudownie zdrowe i pięknie rozwija się .

A tu macie mojego skarba ! :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7fed92bb3d20.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40e9d40b8665.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/14747b88d755.jpg

Little Frog, Nynusia, lojkalojka, Magnosia, Bąbelek, stokrotka25, paula1, paula1, Lexie, Aleksandra90, estrella, ola.321, Blondik, Lucy7, Aguś26, agaton, dodinka, nat_alia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, cudny maluszek! Domyślam się, że to co usłyszałaś jest bardzo stresujące, pomimo że lekarz uspokaja. Trzymam kciuki, żeby szybciutko wróciło do normy i żebyś mogła spokojnie cieszyć się końcówką ciąży :)
    PS Faktycznie fajny pulpecik :D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 16:05

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bardzo kochana stresujące , bardzo .
    Żyje nadzieja wielka , ze to przez jedzenie lub moje wczesniejsze przeziębienie faktycznie i jest taki wrażliwy na to wszystko i szybciutko zejdzie to " odchylenie maleńkie od normy " . Eh ale to , ze ogólnie jest zdrowy i najpiekniejszy dla mnie <3 pociesza mnie i wierze ! Chociaż łzy się w oku kręcą ze strachu

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka Oskarek jest cudowny ! <3
    Trzymam kciuki za srode , na pewno wszystko wyjdzie ! Stosuj sie do zalecen i badanie wyjdzie na pewno perfekcyjnie ! Tez mialam problem z serduszkiem a okazalo sie ze to ze zmeczenia i nerwow po szpitalu bo za tydzien wszystko wyszlo super ! Wiec i u Ciebie tak bedzie :* :*

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1961 1962 1963 1964 1965 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ