Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś Ty, to wciąż to samo mieszkanie. Tylko wiesz jak było, nie było kasy nawet na meble. Dopiero w sobotę jedziemy po szafke i komode, żeby chociaż część rzeczy gdzieś upakować. Na resztę narazie musimy poczekać, bo dalej nie wypłacili mojemu pozostałej kasy z maja i czerwca. Ta baba już do mnie nie pisze, tylko do Darka, bo zapowiedziałam mu, że nie chcę dostawać od niej żadnych wiadomości i niech on się z nią dogaduje, ja i tak miałam wtedy za dużo na głowie.
Dziś pewnie będziemy zaczynać szukać nowego mieszkania. Może się uda, póki co baba ciągnie za mieszkanie z kaucji, tak jak chciałam zrobić. Nie ma wyjścia. -
Zostawiłam karton od robota w kuchni... I oto mamy królową styropianu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df2c83af538b.jpgagania, zakocona, ola.321, szczesliwa_mamusia21, soraya, ~Rewianka~, Blondik, jaroszka, nat_alia, madu, Magnosia, agaton, estrella, Muffinka1019, PauLLa, paula1, Lexie, lili_madlen, stokrotka25, dodinka, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mika Twoja fotka wygrała nie ma co
Tyle tych rzeczy że wcale nie dziwie sie Tobie ze nie masz weny...
Powoli,powoli ogarniesz.
Magnosia synuś uroczy!!! :*
Dziewczyny mam pytanie byłam teraz po młoda w szkole i spotkałam koleżankę która urodziła syna na początku sierpnia i która uważa ze u nas w szpitalu juz się nie odśluzowuje noworodków. Ze niby same mają sie oczyszczać...wiem ze to nie Wasz szpital i skąd macie wiedzieć.
Tylko mi chodzi tu o czystą logikę...czy jest możliwe takie coś?
Dla mnie to niedorzeczne jak dziecko może Samo sie oczyścić,wierzyć mi się nie chce!
Magnosia lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Magnosia, ja bym się wartościami USG nie przejmowała
Śliczna fota! Dopisać ci datę cc na 1. str?
Mika, no u mnie nie aż tak jednak
DopisujSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
Polkosia, załapiemy się z Szymkiem jednak jeszcze na wrzesień. Już całkiem niedługoOMG...
Blondik, Mikejla, no właśnie nie zamierzam sobie żałować jedzeniaCo prawda mam cukrzycę, ale jakąś dziwną. Dziś po dwóch kanapkach ze schabem wieprzowym i super słowdkim ciachem z cukierni z masą i dżemem cukier 116. Nie pojmuję. To po co ja sobie odmawiałam najmniejszych słodkości????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 14:56
polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Blondik wrote:a nie jest tak, ze przy cukrzycy niby dzieci powinny być "wieksze" ?
Tak, tym mnie straszono. Czasami już myślę, że ja w ogóle nie mam cukrzycy... Nic się nie zgadzaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:00
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.