Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś Ty, to wciąż to samo mieszkanie. Tylko wiesz jak było, nie było kasy nawet na meble. Dopiero w sobotę jedziemy po szafke i komode, żeby chociaż część rzeczy gdzieś upakować. Na resztę narazie musimy poczekać, bo dalej nie wypłacili mojemu pozostałej kasy z maja i czerwca. Ta baba już do mnie nie pisze, tylko do Darka, bo zapowiedziałam mu, że nie chcę dostawać od niej żadnych wiadomości i niech on się z nią dogaduje, ja i tak miałam wtedy za dużo na głowie.
Dziś pewnie będziemy zaczynać szukać nowego mieszkania. Może się uda, póki co baba ciągnie za mieszkanie z kaucji, tak jak chciałam zrobić. Nie ma wyjścia. -
Zostawiłam karton od robota w kuchni... I oto mamy królową styropianu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df2c83af538b.jpg
agania, zakocona, ola.321, szczesliwa_mamusia21, soraya, ~Rewianka~, Blondik, jaroszka, nat_alia, madu, Magnosia, agaton, estrella, Muffinka1019, PauLLa, paula1, Lexie, lili_madlen, stokrotka25, dodinka, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Mika Twoja fotka wygrała nie ma co

Tyle tych rzeczy że wcale nie dziwie sie Tobie ze nie masz weny...
Powoli,powoli ogarniesz.
Magnosia synuś uroczy!!! :*
Dziewczyny mam pytanie byłam teraz po młoda w szkole i spotkałam koleżankę która urodziła syna na początku sierpnia i która uważa ze u nas w szpitalu juz się nie odśluzowuje noworodków. Ze niby same mają sie oczyszczać...wiem ze to nie Wasz szpital i skąd macie wiedzieć.
Tylko mi chodzi tu o czystą logikę...czy jest możliwe takie coś?
Dla mnie to niedorzeczne jak dziecko może Samo sie oczyścić,wierzyć mi się nie chce!
Magnosia lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Magnosia, ja bym się wartościami USG nie przejmowała
Śliczna fota! Dopisać ci datę cc na 1. str?
Mika, no u mnie nie aż tak jednak
Dopisuj
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dzięki dziewczyny za miłe słowa

Polkosia, załapiemy się z Szymkiem jednak jeszcze na wrzesień. Już całkiem niedługo
OMG... 
Blondik, Mikejla, no właśnie nie zamierzam sobie żałować jedzenia
Co prawda mam cukrzycę, ale jakąś dziwną. Dziś po dwóch kanapkach ze schabem wieprzowym i super słowdkim ciachem z cukierni z masą i dżemem cukier 116. Nie pojmuję. To po co ja sobie odmawiałam najmniejszych słodkości????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 14:56
polkosia, Nynusia lubią tę wiadomość
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Blondik wrote:a nie jest tak, ze przy cukrzycy niby dzieci powinny być "wieksze" ?
Tak, tym mnie straszono. Czasami już myślę, że ja w ogóle nie mam cukrzycy... Nic się nie zgadza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 15:00
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.