Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dodinka, gin ci powinien powiedzieć, ale myślę, że tak.
kuchnia, łazienka sprzątnięte, odkurzone wszędzie i zmyta podłoga. wreszcie udało mi się coś porządnego w mieszkaniu zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 12:50
dodinka lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Dziewczyny mam lenia a musze ogarnąć chałupy w końcu...zmuscie mnie jakoś
Oj tam zaraz zmusicie
Odpoczywaj kochana bo za chwil kilka nie będziesz wiedziała gdzie ręce włożyć
I pamiętaj robota nie zając...nie ucieknieagaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Nareszcie moge sie przywitac nie umierajac z goraca !!
u mnie przyjenne 20 sropni
polkosiu tez uwazam ze jakis stopien wody w organizmie na tym etapie ciazy sie zatrzymuje wiec obstawiam ze butki beda dobre jak juz urodzisz
Widzialam ze pisalyscie o tym zeby brac zelazo na czczo ??? Mi lekarz nic nie mowil , moze zapomnial lub liczyl ze sama doczytam . Czyli brac na pol h przed posilkiem tak?
W nocy podczas burzy maly tak fikal i byl tak aktywny ze szok..mam nadzieje ze nie przekrecil sie znowu glowa do gory
Gratuluje kolejnych wspanialych wieści z udanych wizyt i caly czas 3 mam kciuki za Ewe !
jaroszka aktualnie mieszkam i jezdze w poznaniu ale jezdzilam przez pewnien okres w poland park jak studiowalam w wawie -
BATTINKA wrote:Oj tam zaraz zmusicie
Odpoczywaj kochana bo za chwil kilka nie będziesz wiedziała gdzie ręce włożyć
I pamiętaj robota nie zając...nie ucieknie
mam Wam wysłać zdjęcie jak to wygląda???kuchnia w miarę ogarnięta, tzn tylko naczynia...salon trochę... ale w tym pokoju drugim ....uuuu
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8812364b5406.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 14:04
polkosia, zakocona, ola.321, soraya, madu, BATTINKA, jaroszka, nat_alia, agaton, Little Frog, paula1, lili_madlen, dodinka, Bąbelek, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Cześć Mamusie i Dzidziusie
Dawno nie zaglądałam, zaraz biorę się za nadrabianie, napiszę najpierw jednak co u mnie.
W poniedziałek byłam na ktg, usg i wizycie. Wszystko w porządku. Na skurcze dalej mam brać nospę forte, ale ponieważ jest lepiej i brzuch prawie nie boli, to na razie nie biorę. Cukry też mam ok, a ostatnio jem prawie normalnie.
Żeby jednak nie było tak za dobrze, to trochę się martwię o Szymcia. Jest obserwowany pod kątem przyrostu masy ciała. W 33w6d ważył 2130g. No i brzuszek trochę mniejszy utrzymuje się od jakiegoś czasu. Z ostatniego USG wynika, że brzuszek młodszy o 5 dni. Niby wszystko ok i w normie, ale w kolejnym tygodniu mam mieć kolejne usg. Zasiano więc we mnie mały niepokój. Oby tylko rósł zdrowo...
A tu przedstawiam Wam mojego Synka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d383eb60f28.jpg
szczesliwa_mamusia21, polkosia, Blondik, zakocona, ola.321, onka, ewwiel, nat_alia, jaroszka, madu, agaton, estrella, annggela, FreshMm, Muffinka1019, PauLLa, Little Frog, paula1, Lexie, lili_madlen, stokrotka25, dodinka, Lucy7, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
No i mam wyznaczoną datę cc na 30 września
szczesliwa_mamusia21, Blondik, zakocona, ola.321, nat_alia, agaton, estrella, PauLLa, Lexie, lili_madlen, Bąbelek, Nynusia lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dobry :*
Magnosiu ale skarb piękny !Uśmiecha się !
No to już możesz odliczac super !
Mika wygrałaś tym zdjeciemja myslalam ze u mnie nie da sie wejsc hehe
A to juz nowe mieszkanie ? uciekliscie od tej wstretnej baby ??
Ciezko was nadrobic kochane !Trzeba uciekac do sklepu po prezenty dla bratanicy , trzymajcie sie :*
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Mikejla, niezły bajzelek
Magnosia, jedz więcej to i mały nieco się podtuczygłowa do góry. różnica 5 dni nic nie znaczy. u mnie zawsze kazda czesc ciała jest w innym tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 14:18
Magnosia lubi tę wiadomość