Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie też ogórkowa (już zjedzona ) i karkówka w sosie, z ziemniakami i warzywami z patelni (będzie popołudniu). Często jestem głodna, ale nie mogę zjeść dwóch dań na raz, bo mi się nie mieści i czuję się jak balon
Na szczęście nadal nie mam żadnych mdłości, ale piersi bolą mnie nieziemsko i mogłabym ciąąąąąągle spać Mój mąż się dziś zmartwił, że chyba jestem chora, a ciąża to ponoć nie chorobaBunia86 lubi tę wiadomość
-
dzieki nynusia za instrukcję :D
na obiadek robie dzisiaj rosół i udka z kurczaka z ziemniakami i mixem sałatBunia86 lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Jeeee super!!! Gdzie mieszkasz? ?byłabym twoja stała klientka
ostatnio nie mam cierpliwości do robienia takich rzeczy a kiedyś mnie to uspakajało
jestem ze śląska okolice Gliwic -
zetaa to zapraszam na mielonego
Natalia super torcik
Nynusia - co to jest duszonka?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Jestem, Mały rośnie ma 16mm a serce bije 171 uderzeń już kocham całym sercemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 14:26
ITKA, Bunia86, Nynusia, nat_alia, Fatim, polkosia, FreshMm, Amerie, Amerie, paula1, Muffinka1019, Betti-85, mała.mi, aanaa, ~Rewianka~, dodinka, BATTINKA, Drzwiona, agnes175, Magnosia, Anastazjaaa, miska2503, agania, ola.321, Kaśku, Bree lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Ja sie męczę z żołądkiem . Wczoraj dostałam skierowanie do gastroenterologa i lekarka powiedziała że nie obejdzie się bez gastroskopi . Powiedziała że ciąża nasiliła objawy wcześniejszej choroby i trzeba sprawdzić co się dzieje . Zaleciła mi pić gaviscon to coś jak rennie tylko w syropie . Nic innego nie wymyśli idź do lekarza i zapytaj co możesz zrobić bo może masz to co ja że teraz objawy się nasilają
boze widze ze nie tylko ja z tym problemem...dzisiaj prawie nic nie jadłam buuu -
Magorzata super gratulacje
Małgorzatka lubi tę wiadomość
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Nynusia wrote:Jeeee to nie daleko odezwę się o torty
Bunia duszone ziemniaki z kiełbasa i cebula pychotka !!!!
zjadłabymNynusia lubi tę wiadomość
Amerie wrote:ITKA ja mam to samo:/ W zeszłym roku przed pierwsza ciążą leczyłam się na refluks żoładkowo - przełykowy. Przez 4 miesiące brałam leki i jak zaszłam w ciąże to wszystko przeszło. Problem zniknął na rok i teraz powrócił. Mam mdłości, boli żoładek, wieczorem mam zgagę Okrutnie się czuję. Pije siemie lniane i biorę rennie dzisiaj czuje się trochę lepiej, ale za dużo zjeść nie mogę bo ból powraca, więc jem mniej, ale częściej. Leków typu prazol nam brać nie można, ale mi gastrolog przed poprzednią ciążą mówił, że jeżeli nic innego nie pomaga, to lekarze zalecają, bo nie ma badań, że te leki szkodzą, i on ma pacjentki, które przyjmowały takie leki doraźnie w ciąży. Jeżeli sobie z tym nie poradzisz, to postaraj się o skierowanie do gastrologa on na pewno coś poradzi.
no włsnie w zeszłym roku byłam u gastrologa i dostałam leki i przeszło na rok...a tu wiosna idzie i zołądek naperdziela że azz strach ... pójde do lekarza tylko juz nie do gastrologa , mam juz to zdiagnozowane...zapytam mojego gina co moge brać...siemie lniane to moja codzienność niestety -
Nynusia wrote:Jeeee to nie daleko odezwę się o torty
Bunia duszone ziemniaki z kiełbasa i cebula pychotka !!!! -
małgorzatka piękny maluszek i duży
Małgorzatka lubi tę wiadomość