Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zetaaa - pisałam, że jestem tu pół roki i wiele rzeczy nie wiem a czuję najazd z Twojej strony... u mnie w przychodni nawet do GP ciężko się dostać a co dopiero prosić o badania krwi. Jednak z tego co słyszałam od znajomych i wygooglowałam to nie jest tak różowo jak Ty piszesz.
I nie pisałam że ciemnota, tylko że dziki kraj. Miałam na myśli, że jest dziwny.
Piszę o swoich wątpliwościach na forum ponieważ mam nadzieję, że ktoś mnie nakieruje, ale fukania się nie spodziewałam, jeśli źle Cię odebrałam to wybacz.Małgorzatka, Muffinka1019, nat_alia, Bunia86, Magnosia, miska2503 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
zetaaa wrote:Wiedzmamakota to nie bylo fukanie ja jestem w irl 8 lat i jesli pojdziesz do gp to zwyczajnie popros o badanie krwi bete na syczebie jesli sami ci tego nie zalecaRobimy drugiego Dziedzica
-
Dziewczyny co to do cholery jest ? Pokrywa się białą,luźną skórą, ale ta skóra po zjedzeniu zupy rozmiękła i ściągnełam ją papierem. Tak właśnie po tym wygląda...jak nie smaruję pomadką to skóra robi się sucha i pęka. Nie patrzcie na głupią minę, bo musiałam naciągnąć usta,bo to jest na styku otowru gębowego...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/948c0b8704f6.jpg