Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:agania znaczy się mam ograniczyć gadanie i jedzenie ? Na razie maczam patyczek w płynie do płukania zębów (elmex bez alkoholu) i przykładam, trochę szczypie, ale na jakiś czas zasusza
Możesz jeść haha
chodziło mi bardziej o to żebyś nie zahaczyłą, wargi nie zagryzała itp. ja akurat jestem taka, że pewnie co chwilę bym to dotykała i takie tam -
renatkach wrote:Cześć dziewczyny, tak sobie was podczytuję jako pazdziernikowa mama 2014, trochę z tęsknotą patrzę na ten piękny czas ciąży życzę Wam wszystkiego dobrego, żebyście wspaniałe wykorzystały ten czas, życzę żebyście wszystkie szczęśliwie dotrwały do końca
-
Katarzyna trzymam kciuki :*
ale długo czytałam posty od wczoraj
na ten trądzik chyba wypróbuje tą maść cynkową i zobaczymy, w poniedziałek skocze do apteki
ja już dzisaj od 7 rana walcze z tortem nareszcie udało mi się skonczyc teraz obiad i porządki
wkleiłabym zdj ale nie wiem jak hehe -
Afta na pewno, nie tykać A maluch wcale dużo opoźnienia nie ma, bo dziś już pewnie ma ponad 5 mm, a w suwaczku 6
Katarzyna, trzymam kciuki!
Wiedźma, o fu... Ja dziś mam kartoflaka z kiełbaskąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 13:51
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Muffinka1019 wrote:Oj nie rób nadziei Byłoby super, mnie już korci żeby zacząć kupować, ale obiecałam sobie, że 3 miesiące musi być skończone i wtedy będzie zakupowy szał
Muffinka1019, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Katarzyna trzymaj się
małgo Ty też musi być dobrze
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
WiedźmaMaKota wrote:Co macie dziś na obiad? Ja robię ogórkową bo tak mi smakują kiszone... a najchętniej to jadłabym ogórki kiszone z majonezem
Ja lubię kiszone z majonezem na kanapce
A na obiad będą mielone dziś z buraczkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 13:54
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja dzisiaj serwowałam pulpeciki z mięsa drobiowego w sosie pomidorowym z kasza, brokułem i marchewką z groszkiem i teraz robie buraczkową, bo mi się zachciało. Co prawda nie mogę za dużo jeść, ale sama nie jestem, więc gotować trzeba. Dzisiaj się trochę lepiej czuje, nie mam już takich mdłości i boleści. Jem mało, ale często i może to jest sposób:)
polkosia, Bunia86, ITKA lubią tę wiadomość
-
udało mi się wkleić? widzicie?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/729970d7ea8d.jpgBunia86, polkosia, FreshMm, Muffinka1019, aanaa lubią tę wiadomość