Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Co macie dziś na obiad? Ja robię ogórkową bo tak mi smakują kiszone... a najchętniej to jadłabym ogórki kiszone z majonezem
ja mam siemie lniane ale tego nie polecam,może zjem bananaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 14:39
-
Małgorzatka cudo mam nadzieję, że we wtorek też zobaczę moje maleństwo już takie duże, nie mogę się doczekać!
polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Małgosiu super maleństwo
Ja się nie spytalam jak bije serduszko, ale skoro powiedział że wszystko ok, to tak pewnie jest.
A ja na obiadek zrobiłam kapusniaczek i rybke z suroweczka z kapusty kiszonejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 14:50
Małgorzatka lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
paula1 wrote:Małgosiu super maleństwo
Ja się nie spytalam jak bije serduszko, ale skoro powiedział że wszystko ok, to tak pewnie jest.
A ja na obiadek zrobiłam kapusniaczek i rybke z suroweczka z kapusty kiszonej
własnie paula zawsze trzeba widzeic dobre strony choc musze przyznac ze sama w tym nie jestem najlepsza...mój antek ma 7 lat, potem 4 lata ciązowej posuchy, potem Aniołek, staralismy sie ponad dwa lata...i udało sie ...wiec wiadomo myśli róźne bywają...w odróznieneiu od drugiej ciąży (tej poronionj)jakos tak jestem spokojna, mam nadzieje że to dobrze wróży
a u mnie na obiad racuchy drożdzowe:-) oczywiście nie dla mnieMałgorzatka, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ślicznie dziękuję oj tak chciałabym chłopca ze względu że mamy dwie Córcie ale jak będzie dziewczynka też będzie super nie jest to aż tak istotne tak fresh doktor mówił że są nóżki i rączki także jest dobrze Fatim się okaże mersiak zobaczysz dokładnie to samo nawet już większe będzie maleństwo
Kasiu mocno trzymam kciuki za Ciebie :-*ITKA lubi tę wiadomość
-
Małgosiu, a czemu zdecydowaliście się na 3 dziecko? Absolutnie nie pytam złośliwie, tylko teraz 3 dzieci to już naprawdę dużo. Ja sama też bym bardzo chciała mieć 3 Ale słyszałam opinie, że niektórzy pukają się w głowę, jak słyszą, że ktoś spodziewa się 3 maluchaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Małgosiu, a czemu zdecydowaliście się na 3 dziecko? Absolutnie nie pytam złośliwie, tylko teraz 3 dzieci to już naprawdę dużo. Ja sama też bym bardzo chciała mieć 3 Ale słyszałam opinie, że niektórzy pukają się w głowę, jak słyszą, że ktoś spodziewa się 3 malucha
polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Małgosiu, a czemu zdecydowaliście się na 3 dziecko? Absolutnie nie pytam złośliwie, tylko teraz 3 dzieci to już naprawdę dużo. Ja sama też bym bardzo chciała mieć 3 Ale słyszałam opinie, że niektórzy pukają się w głowę, jak słyszą, że ktoś spodziewa się 3 malucha
kiedys to było moje marzenie - 3 dziewczynki teraz już nie do zrealizowania...ale Małgosiu doskonale Cie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 15:24
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Moja mama zawsze mi mówiła że jestem "inna" heh moim priorytetem od dawna są dzieci nawet się Dziwi czemu nie jestem przedszkolanką . Jak miałam tak 11 12 lat to opiekowałam się młodszymi kuzynami itd . Wolałam siedzieć z dziećmi małymi niż na placu zabaw heh taki odmieniec
Bunia86 lubi tę wiadomość