Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa13 wrote:Witam wszystkie dziewczyny byłam u lekarza 5t3d rozmiary pęcherzyka Oki progesteron 77.3ng. HCG 9657mlu/ml lekarz powiedział ze wyniki świetne.Przepisał mi 3×1 Dupa aston i zastrzyki CLEXANE 40 mg 1×1.Biorę kwas foliowy 5 mg i Prewenit następna wizyta na 4 marca juz nie mogę się doczekać .Pozdrawiam
-
ITKA wrote:Czesc dziewczyny witam w słoneczną sobotę...dwa dni mnie była i nie mam szans na nadrobienie stronek
kurcze jaki ja mam problem z żołądkiem w zeszłym roku własnie na wiosnę miałam robioną gastroskopie z powodu okropnych boleści żołądka, no i okazało się ze mam problemy z tzw. nadkwasotą brałam przez miesiąc tabletki i jakoś sie uspokoiło...a teraz mam nawrót buuuuuu...w nastepnym tygodniu ide na pierwsza wizytę do gina muszę go podpytać czy w tym temacie da się cos zrobić...boje się ze jak teraz tego nie zaleczę to tak mi sie ten zołądek rozszaleje ze bedę miała problem. Może ma któras z was podobny problem?... Kurcze myslałam ze tej wiosny bedę oszczędzona wiosna i jesień to czas okropny dla żołądkowców
ITKA ja mam to samo:/ W zeszłym roku przed pierwsza ciążą leczyłam się na refluks żoładkowo - przełykowy. Przez 4 miesiące brałam leki i jak zaszłam w ciąże to wszystko przeszło. Problem zniknął na rok i teraz powrócił. Mam mdłości, boli żoładek, wieczorem mam zgagę Okrutnie się czuję. Pije siemie lniane i biorę rennie dzisiaj czuje się trochę lepiej, ale za dużo zjeść nie mogę bo ból powraca, więc jem mniej, ale częściej. Leków typu prazol nam brać nie można, ale mi gastrolog przed poprzednią ciążą mówił, że jeżeli nic innego nie pomaga, to lekarze zalecają, bo nie ma badań, że te leki szkodzą, i on ma pacjentki, które przyjmowały takie leki doraźnie w ciąży. Jeżeli sobie z tym nie poradzisz, to postaraj się o skierowanie do gastrologa on na pewno coś poradzi.ITKA lubi tę wiadomość
-
Galaretka kciukam agania mi wszyscy ginekolodzy mowili, ze poki nie ma skurczy, plamien, krwawien to te bole sa normalne
Co do tradziku to mi sie pojawia i znika na ciele z twarzą mam na razie spokój ża to włosy masakra...na drugi dzień tłuste, łamią się, kruszą...
Powiem wam, że zazdroszczę tych mdłości, chciałabym to odczuć i przejść przez nie mi za to cycki dokuczają prawie codziennie a tak to rewelacja poza humorkami i zmęczeniem nic mi nie dolega
W nocy obudził mnie tylko potworny ból krzyżaGalaretka lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:agania mi wszyscy ginekolodzy mowili, ze poki nie ma skurczy, plamien, krwawien to te bole sa normalne
No raczej to takie bóle trochę jak na @, trochę kłujące tzn, chwilkę coś zakłuje i puszcza... skurcze? Chyba raczej nie... nie zauważyłam. Chyba, że lekkie i nie umiem rozróżnić... staram się nie skupiać na tym, bo im więcej człowiek o tym myśli to tym gorzej i wariujeMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Muffinka, jakim maju Nieraz na prenatalnych w 12 tygodniu widać i ja mam nadzieję zobaczyć w kwietniu
Ja w 12 tygodniu z bliźniakami dowiedziałam się, że dwa chlopaki:)I na nagranej płytce widać ewidentnie fifraka:)polkosia, Małgorzatka, Bunia86, Muffinka1019, paula1, nat_alia lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Muffinka, jakim maju Nieraz na prenatalnych w 12 tygodniu widać i ja mam nadzieję zobaczyć w kwietniu
Oj nie rób nadziei Byłoby super, mnie już korci żeby zacząć kupować, ale obiecałam sobie, że 3 miesiące musi być skończone i wtedy będzie zakupowy szałpolkosia, Małgorzatka, Bunia86, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Betti-85 wrote:agania większość dziewczyn miała takie bóle na początku, ja właściwie nadal miewam, myślę że to normalne, nie wiem czemu ta ginka cie tak nastraszyła.
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg
Nie wiem... serce mi stanęło jak mi powiedziała, że to "nie jest normalne".
Cieszę się, ze jest forum i WY dziewczyny można się skonsultować, poradzić, super, że jesteście :*Betti-85 lubi tę wiadomość
-
Ja też miewam różne bóle, mniejsze i większe, a wszystko jest OK Fatim, przypomnij mi ile Twoje dzieciątko ma CRL? Pokrywa się to choć trochę z suwaczkiem?
Małgorzatka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
agania wrote:Nie wiem... serce mi stanęło jak mi powiedziała, że to "nie jest normalne".
Cieszę się, ze jest forum i WY dziewczyny można się skonsultować, poradzić, super, że jesteście :*
Edit: a jak dalej będzie cię tak wspaniale "pocieszać"to proponuje zmianę bo osiwiejeszWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 11:52
Betti-85, agnes175 lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Fatim, chętnie oddam Ci mdłości w zamian za ból cycków
ja ma to i to ale z dwojga wybieram ból piesi mdłości są okropne. Chętnie się podziele starczy na co najmniej kilka Mamusiek
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
co do bóli to ja też miewam takie, teraz już rzadziej ale czasem się zdarzy jak na @, czasem coś gdzieś zakłuje a czasem jak się szybko zerwę z łóżka to też mnie łapie taki nagły ból.
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ja tez schizuje wizyte mam dopiero na za tydzien w sobote..brzuch mnie tylko pare razy zabolal lekko.a piersi codziennie sprawdzam w pracy np teraz heg stanik do gory i suki sprawdzam.
Dziewczyny wczorajszy zastrzyk super zero siniaka zero ale w boczki wale .
Jak humorku dzisiaj?[/url] -
Wczoraj (6w6d) miało 4,8mm i serduszko 123 a według usg 6w1d więc jakieś 5 dni różnicy, ale dzieciaczek sobie nadgoni, każde dziecko rozwija się w innym tempie tak samo jak każdy się uczy w innym tempie więc ja mama jego najwierniejsza fanka będę mu nieustannie kibicować
Bunia86, FreshMm, aanaa, polkosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja teraz mam znacznie mniejsze i rzadziej występujące bóle podbrzusza. Czuję w środku napięcie całej macicy i tak jakbym coś w niej miała (jakby piłkę). Kiedyś bez problemu ćwiczyłam mięśnie wewnątrz, teraz mam wrażenie jakby były ciągle napięte. Dziwne takie, macie podobnie?
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...