Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
AsiaPoli wrote:po co bedziesz jezdzic to mozna sprawdzic na stronie nhs,wpisujesz swoj postcode i spradzasz przychodnie ktore sa blisko ciebie,wystarczy zadzwonic i zapytac czy przyjmuja nowych pacjentowRobimy drugiego Dziedzica
-
Dzień dobry dziewczyny mnie cholerka obudził dziś głód, a taka miałam nadzieję pospać dluzej...
Kasia82, mój lekarz powiedział mi dokladnie to samo, albo chodzimy do tego samego, albo ich uczą tego na studiach my się staraliśmy pół roku, aż właśnie wyłączyłam głowę, bo ten miesiąc sobie darowaliśmy w staraniach i zaskoczyłoKasia82, Małgorzatka lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Owulację miałam w niedzielę 18stycznia ewentualnie 17 wieczorem, bo pęcherzyk był już pęknięty w poniedziałek 19.01 a w piątek mówiła właśnie, że owulacja będzie w sobotę lub niedzielę. W niedzielę miałam silne bóle owulacyjne i dużo śluzu płodnego dużo bardziej rozciągliwego niż te skromne ilości w sobotę (którego nigdy nie miałam) stąd wszystko mi potwierdziło łącznie z OF owulację. I tak się zastanawiam czy któraś z was miała podobny przypadek do mojego ?
Małgorzatka, Fatim lubią tę wiadomość
-
aanaa wrote:Dzień dobry dziewczyny mnie cholerka obudził dziś głód, a taka miałam nadzieję pospać dluzej...
Kasia82, mój lekarz powiedział mi dokladnie to samo, albo chodzimy do tego samego, albo ich uczą tego na studiach my się staraliśmy pół roku, aż właśnie wyłączyłam głowę, bo ten miesiąc sobie darowaliśmy w staraniach i zaskoczyło
My od czerwca bez zabezpieczeń z myślą " jeśli się uda, to super", ale jakoś specjalnie nie celowaliśmy w te dni. Mój cykl wcześniej zwariował i powoli wracał do normy. Miałam czas na zrobienie badań, obserwację temp., śluzu i bolących jajników. W styczniu stwierdziliśmy, że czas zacząć się starać i nie wiedziałam, że się tak szybko uda. Biadoliłam, że to nie taka prosta sprawa. Po wykresie temp. z tego miesiąca nie przypuszczałam, że to już. Całkowicie wrzuciłam na luz w tym miesiącu i się specjalnie nie zastanawiałam, a tu taka niespodzianka. Nawet zakładałam, że przełożymy starania na kwiecień, bym mogła w pracy spokojnie staż skończyć.Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co wy gadacie ze w uk czy szkocji czy irlandi nie ma bety...
Idziesz prywatnie do lekarza i mowisz ze jestes w ciazy i chcesz bafanie krwi na obecnosc hormonu ciazowego beta ..i wam zrobia...a jesli nie odplatnie to musicie czekac na szpital i tam nie zrobia wam juz bety bo bedziecie 10-12 tydz dlatego robia jyz usg.
Nie rozumiem dzoewczyn co gadaja ze za granica to taka ciemnota .kwestoa tego czy pkacisz czy chxesz za free .wiele jest klinik nieplodnosci i 5am tez zrobia wszystkie badania jakie chcecie.[/url] -
Ja na 1 wizycie w 24 dniu cyklu.2 dni przed miesiaczka dostalam clexan zadtrzyki i duphaston..ktory jest na podtrzanie ciazy.i otoz i dziwo irlandczycy jakos uwazaja wczesna ciaze i to byl zwykly gp.i nawet zalozyli mi juz karte ciazy.aha za badanie krwi oczewiscie nie placilam bo zostalam objeta juz planem ciazowym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:50
Małgorzatka lubi tę wiadomość
[/url] -
Czesc dziewczyny witam w słoneczną sobotę...dwa dni mnie była i nie mam szans na nadrobienie stronek
kurcze jaki ja mam problem z żołądkiem w zeszłym roku własnie na wiosnę miałam robioną gastroskopie z powodu okropnych boleści żołądka, no i okazało się ze mam problemy z tzw. nadkwasotą brałam przez miesiąc tabletki i jakoś sie uspokoiło...a teraz mam nawrót buuuuuu...w nastepnym tygodniu ide na pierwsza wizytę do gina muszę go podpytać czy w tym temacie da się cos zrobić...boje się ze jak teraz tego nie zaleczę to tak mi sie ten zołądek rozszaleje ze bedę miała problem. Może ma któras z was podobny problem?... Kurcze myslałam ze tej wiosny bedę oszczędzona wiosna i jesień to czas okropny dla żołądkowcówAmerie lubi tę wiadomość
-
dzień dobry dziewczyny nie wiem jak u Was ale pod Wrockiem wiosenne słońce w końcu koniec szarości bliski... tak sobie jeszcze wczoraj myślałam a propo tego że jeszcze nic nie widać i faktycznie ja miałam naprawdę różne cykle 28-34...dlatego może jeszcze za wcześnie? ale to nic dziś mam jakiś spokój w sobie i zamierzam go podtrzymywać do przyszłego piątku nie dam się zwariować
na razie podaję wiek ciąży wg kalendarzyka ciążowego z ostatniej @: 21.10.2015
kurcze tak sobie teraz poczytałam o tych "zimnach,, u mnie to norma niestety praktycznie co miesiąc nie inaczej było w tym miesiącu, czyli koło 10.02 wysypało mnie na brodzie...już zlazło i zapomniała całkiem wczoraj powiedzieć gin o tym...Małgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj miałam straszne mdłości wieczorne poza tym mega odbijanie jakbym połknęła ogromny balon i musiała wybekać z niego powietrze. Na dodatek wieczorem zaczęła mnie boleć głowa. Poszłam spać i oczywiście przy każdym obróceniu na drugi boczek budziłam się. Masakra. A teraz siedze i zieeeeewam.
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki u mnie za oknem szarość niestety...ale nastrój mam meeega dobry mam nadzieje, że nikt mi go dziś nie popsuje
Natalia jeśli chodzi o trądzik to ja mam masakre ma twarzy jak zawsze miałam ze dwa "dzinksy" teraz na całej twarzy mam chyba z 30 jedne znikają pojawiają się nowe...straszne, nie wspomnę już o brodzie bo mam chyba z czterokolorową nawet kupiłam sobie inny podkład żeby to trochę zamaskować bo przecież wyglądam jakbym ospę miała
Maxymiliana i to jest dobre podejście, myśl pozytywnie a zobaczysz wszystko będzie dobrze a w pt zobaczysz dzidziolka z bijącym serduszkiemMałgorzatka, Bunia86, nat_alia lubią tę wiadomość
-
Witajcie Też mam problem z trądzikiem, a ja to mam jeszcze manię wyciskania do krwi, więc zostają strupki Teraz mam trochę mniej, ale zaczęłam przecierać nalewką bursztynową, a ona dobrze wysusza, więc szybciej znikają.
U nas słońce przebija przez chmury, a dzień zapowiada się ciężki. U moich rodziców obiad, a potem u teściów kolacja. Cóż, przynajmniej nie będę dziś musiała gotowaćMałgorzatka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja wprawdzie nigdy nie miałam problemów z cerą, ale kilka miesięcy temu pojawiły mi się syfki na brodzie, które za bardzo zejść nie chciały. Schodzą teraz i z dnia na dzień cera jest coraz piękniejsza. Włosy też mi się bardziej puszyste i lśniące zrobiły. Ciekawe od czego to zależy... U każdej z nas hormony inaczej pracują.
Małgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Witam i ja z rana
Trochę pochmurny dzień, ale słoneczko się przebija zza chmurek.
Ja wczoraj padłam koło 22 już, że aż dziwno mi było, piątek i tak wcześnie spać.
Agnes ja bym poczekała do 7 tyg to będziesz już ładnie wszystko widziała
Dodinka i Malgorzatka trzymam kciukasy za dzisiejsze USG dajcie znać...Małgorzatka, agnes175 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny nie wiem jak zacząć
Zrobiłam dziś rano test i jest....druga ,blada , marna ale jest...zaczynam się cieszyć i bać jednocześnie. Jutro powtórzę test a w poniedziałek zrobię z krwi.
Czytam Was czasem i miałam wielką ochotę dołączyć...ale termin wypada coś między 26 październik a 2 listopad więc sama nie wiem na jakim forum powinnam być a na razie tym się martwić nie będę tylko ,żeby potwierdzić ten cud.
Dodam ,ze to nasz 6 cykl starań i 2 w którym już byliśmy świadomi , że ma późną owulację.
Małgorzatka, renatkach, paula1, Bunia86, agania, Katarzyna87, FreshMm, Nynusia, nat_alia, Kaśku lubią tę wiadomość