Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardziej taki bajer, bo one mogą służyć jako lampki, ale umówmy się, że ryzykowne jest używanie bawełnianych kulek z lampkami w środku. Być może są tam ledy, które się nie nagrzewają, ale te z biedronki to raczej ściągnięte z alliexpress, bo cena jest dużo niższa
-
Ja mam też problemy ze snem, przede wszystkim z zaśnięciem, a później jak wstanę na siku to nieraz i godzinę się kręcę zanim zasnę. A przedwczoraj poszłam spać o 23, później 4 pobudki na siku i od 5 już nie spałam
ale też mi się wydaje, że to dlatego, że cały dzień leżałam i byłam po prostu wypoczęta i nie potrzebowałam tyle snu.
-
Dzień dobry!
Angela, faktycznie gościu ewidentnie kombinujeJak ja tego nie lubię! Sto razy bardziej już wolę, żeby mi ktoś prosto z mostu powiedział, że sorry, ale jednak nie chcę niż tak owijał w bawełnę i gubił się we własnych historyjkach
Agania, biedaku mam nadzieję, że już Ci odpuści to choróbsko.
Przyznam, że dziś całkiem nieźle mi się spało. Poza tym moja prawa pierś zaczęła jakąś nadprodukcję chyba. Jak się obudziłam i odsunęłam kołdrę, to chwyciłam za coś mokrego i pomyślałam, że pewnie się śliniłam w nocyAle na piżamie też taka wielka plama. Przyzwyczaiłam się do tego, że po nocy były takie pojedyncze malutkie plamki, ale to przebiło wszystko. Nie wyrabiam z praniem. Jak sobie pomyślę, że znów będę musiała spać w staniku, to aż mnie skręca
-
nick nieaktualnyIviQ wrote:annggela WSPÓŁCZUJĘ. ja ZA MOJĄ "CICIE WYŁOŻYŁAM KASĘ NA BEZPIECZENIE AUTA. nIBY NIE DUŻO ALE JEDNAK I DZWONI DO MNIE CO TYDZIEŃ Z PRZEPROSINAMI I PODAJE NOWY TERMIN. jUŻ JEJ POWIEDZIALĄM ZE NIE CHCĘ NA TENtemat rozmawiać i niech zadzwoni jak będzie miała kasę albo wcale. Ja przeżyje bez tych pieniędzy i wystraczyło żeby m i na początku powiedziała ze nie wie kiedy i byłoby ok a ściemniania nie cierpię. Kazdy moze mieć prpblemy ale sprawę tzreba postawic jasno a tak druga osoba na coś liczy a tu dupa
Tesciowa od czerwca obiecywala ze miesiecznie 200 zl bedzie do raty kredytu dorzucac i co? W czerwcu bylo "od nastepnego miesiaca", w lipcu "w sierpniu wysle wam za lipiec i sierpien 400 zl na koniec miesiaca". A pod koniec sierpnia powiedziala, ze wyslala kase. No to my w gemini kupilismy reszte rzeczy potrzebnych do szpitala na kwote 350 zl. A kasy kurwa nie bylo na koncie. Wyslala na poczatku wrzesnia "za wrzesien" bo w sumie jakos tak wyszlo i wyslala 200 zl.
Takze od tesciowej od poczatku ciazy, na wyprawke, rate kredytu dostalismy 200 zl. Mieszkamy u moich rodzicow, nie chca od nas kasy na rachunki i oddaja nam jeszcze jak cos do domu kupimy, dorzucaja nam co miesiac na jakies rzeczy zeby to mieszkanie wykonczyc, a tesciowa kurwa mac mysli, ze dajac nam 200 zl jednorazowo pomogla nam najwiecej.
Nie to, ze moja mama kupila Kornelii posciel, kilka ubranek itp - gdzie za sama posciel dala 200 zl
A jak kuchenne meble zamawialismy, to tesciowa do mnie "ale w 5 tys sie zmiescicie?" - ona zyje w innym wymiarze chyba. -
Fatim wrote:Bardziej taki bajer, bo one mogą służyć jako lampki, ale umówmy się, że ryzykowne jest używanie bawełnianych kulek z lampkami w środku. Być może są tam ledy, które się nie nagrzewają, ale te z biedronki to raczej ściągnięte z alliexpress, bo cena jest dużo niższa
Ja mam "oryginalne", że tak powiemI są właśnie ledy, zupełnie bezpieczne. Palą się u mnie całą dobę w okresie jesienno-zimowym.
Fatim lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:IviQ, Clotrimazol jest super, ale chyba on tylko do użytku zewnętrznego? O ile się nie mylę, nie powinno się go "wpychać" do pochwy, tylko smarować wejście i wargi.
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
agania wrote:Ja mam też problemy ze snem, przede wszystkim z zaśnięciem, a później jak wstanę na siku to nieraz i godzinę się kręcę zanim zasnę. A przedwczoraj poszłam spać o 23, później 4 pobudki na siku i od 5 już nie spałam
ale też mi się wydaje, że to dlatego, że cały dzień leżałam i byłam po prostu wypoczęta i nie potrzebowałam tyle snu.
Mam podobnie. Wczoraj ucięłam drzemkę i od 4 dzisiaj już nie mogłam zasnąć. Ale to też jednak przez brzuch. Ciężko mi się ułożyć, zaraz mnie dusi/gniecie/pali zgaga...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Green masakra. Jak ja komus cos obiecam to chocbym miala sie zarżnąc to dotrzymam obietnicy. ale jak widać nie każdy:( a zycie byłoby prostsze gdyby ludzie nie kłamali bo po prostu zaplanowałabyś wszystko inaczej i tyle
Mikejla lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
zakocona wrote:IviQ, to w maści? Jak ty tego używasz? Może i ja to kupię po prostu zamiast brać antybiotyk od razu.. Sama nie wiem kurde..
[/link]
-
No właśnie zastanawiam sie czy nie bezpieczniej kupić od nich niż z alli czy biedronki, żeby mie prowokować pożaru
Komoda od wczoraj złożona, ale mąż oczywiście pomylił się w mierzeniu i sypialnia wygląda jak strych rupieciarniana przemian białe, brązowe meble, każdy inną wysokością, chyba listwę oderwię żeby to upchnąć jakoś...gdyby to było moje mieszkanie to okleiłabym na biało te pozostałe meble a tak jak wynajmuję to moge się cmoknąć w pompę
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Cześc Laseczki!
Witam się w 37 tyg!
Trochę Was podczytywałam w weekend ale był taki zabiegany,że nic nie pisałam a i odpowiedzieć co,komu..nie pamiętam zbyt dużo.. jedynie utkwiła mi w pamięci wiadomość od Jaroszki.. Wyrazy współczucia Kochana,bardzo mi przykro z powodu babci..
Wracając do weekendu.. upłynął pod znakiem spotkań rodzinnych,wczoraj całodzienna nasiadówka u mojej chrzestnej niedaleko Zielonej Góry dała mi w kość co objawiło się spuchniętymi rękami i nogami..jeszcze ta podróż samochodem.. W drodze powrotnej złapała nas taka ulewaaaa,deszcz z gradem,świata nie było widać,grzmiało i błyskało się a jechaliśmy jeszcze przez las... ze strachu to juz mi oddechu brakowało!Na szczęście trwało to może z 10 minut..uff...
Napalona jestem na cotton balls ale do biedry będe mogła dopiero pójśc popołudniu..ciekawe czy jeszcze coś zostanie..
szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
-
hej hej tu listopadowka:)
widze, ze rozmawiacie o lampkach z Biedronki, one sa na baterie (na 3 paluszki, nie ma opcji podlaczenia do pradu),nie wymienia sie w nich zarowek (a z tego co czytalam w tych oryginalnych tak), na 1231 stronie naszego watku jest zdjecie jak sie prezentuja (moim zdaniem ok, ale nie widzialam tych oryginanych)BATTINKA, Fatim, agaton lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Ale w sumie te cotton balls też mogą fajnie wyglądać jak nie są zaświecone i nie trzeba ich używać
ale to się mija z celem trochę
U mnie właśnie w salonie są tak ułożone na komodzie, że jak się nie palą, to są ozdobąAle wieczorami fajnie jednak zapalić, super klimat
agania lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
haen wrote:hej hej tu listopadowka:)
widze, ze rozmawiacie o lampkach z Biedronki, one sa na baterie (na 3 paluszki, nie ma opcji podlaczenia do pradu),nie wymienia sie w nich zarowek (a z tego co czytalam w tych oryginalnych tak), na 1231 stronie naszego watku jest zdjecie jak sie prezentuja (moim zdaniem ok, ale nie widzialam tych oryginanych)
O, to dla mnie odpada. One się potrafią przepalić, więc co potem?Dzięki za info!
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyIviQ wrote:Green masakra. Jak ja komus cos obiecam to chocbym miala sie zarżnąc to dotrzymam obietnicy. ale jak widać nie każdy:( a zycie byłoby prostsze gdyby ludzie nie kłamali bo po prostu zaplanowałabyś wszystko inaczej i tyle
Dlatego ja nigdy nie sciemniam, jak chce od kogos pozyczyc, to mowie jak jest i ze np moge oddac wtedy, czy wtedy. Choc rzadko od kogos pozyczalismy z mezem. Ale zawsze pilnowalam terminu.
Wyzalilam sielepiej mi na duszy ;p
IviQ, Mikejla lubią tę wiadomość